reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Cześć, a ja od środy idę na zwolnienie. W pracy nie mają co ze mną zrobić. Sama też się męczę, bo walczę z sennością i Mdłościami.
zazdroszczę. Też się strasznie męczę, widzę ,że jestem mniej wydajna, myślenie mi kiepsko teraz idzie a na tym polega moja praca ;) poza tym ciężko mi wysiedzieć cały dzień przed komputerem. Mam nadzieję, że to już ostatni tydzień i też L4

reklama
Cześć, a ja od środy idę na zwolnienie. W pracy nie mają co ze mną zrobić. Sama też się męczę, bo walczę z sennością i Mdłościami.
Ja bym chciała wytrwać do 15czerwca bo potem urlop do końca i od lipca bym poszła dopiero. Póki co aż takiej tragedii nie ma daje radę ale różnie może być[emoji3]

A w sumie można iść kiedy się chce?czy jakoś od jakiegoś konkretnego czasu?
Nie ma jakiegoś konkretnego czasu. Możesz iść od początku pod warunkiem że masz lekarza który Ci wystawi L4 bo wiem że się zdarzają tacy którzy nie chcą wystawiać jak nie ma zagrożenia, ale to raczej teraz rzadkość :wink:

Hej [emoji4] ja chyba tez pracuje ostatni tydzień, mdlosci i sennosc daja mocno odczuc ciaze [emoji20] wiecie moze czy zwolnienie mozna wystawić z wyprzedzeniem? Tzn ide do lekarza w czwartek, to moge dostac zwolnienie od poniedzialku? Milego dnia dziewczyny [emoji4]

Hej dziewczyny. Wczoraj szybko mnie zmogło a dziś wcześnie się obudziłam.
Mycie zębów to dla mnie teraz katorga. Jak tylko poczuje pianę w ustach to już mi się cofa... masakryczne uczucie. Poza tym zmian nadal nie czuje. Chyba tylko odrzuciło mnie od mięsa wieprzowego.
Trochę czuje dyskomfort w brzuchu, wkładka cały czas czysta co napawa mnie duma [emoji7] bo ze strachem idę za każdym razem do łazienki. Dziś 2 dni po terminie
Miałam to samo z myciem zębów, współczuję. Mnie wczoraj wieczorem już lekko muliło, ale dziś już ok, może jeszcze mnie trochę oszczędzi...

Hej [emoji4] ja chyba tez pracuje ostatni tydzień, mdlosci i sennosc daja mocno odczuc ciaze [emoji20] wiecie moze czy zwolnienie mozna wystawić z wyprzedzeniem? Tzn ide do lekarza w czwartek, to moge dostac zwolnienie od poniedzialku? Milego dnia dziewczyny [emoji4]
Jeden dzień do przodu i trzy dni wstecz można zwolnienie wystawić z tego co wiem ;)

reklama
Do góry