zazdroszczę. Też się strasznie męczę, widzę ,że jestem mniej wydajna, myślenie mi kiepsko teraz idzie a na tym polega moja praca poza tym ciężko mi wysiedzieć cały dzień przed komputerem. Mam nadzieję, że to już ostatni tydzień i też L4Cześć, a ja od środy idę na zwolnienie. W pracy nie mają co ze mną zrobić. Sama też się męczę, bo walczę z sennością i Mdłościami.
reklama
paulenka91
Fanka BB :)
Ja bym chciała wytrwać do 15czerwca bo potem urlop do końca i od lipca bym poszła dopiero. Póki co aż takiej tragedii nie ma daje radę ale różnie może być[emoji3]Cześć, a ja od środy idę na zwolnienie. W pracy nie mają co ze mną zrobić. Sama też się męczę, bo walczę z sennością i Mdłościami.
paulenka91
A w sumie można iść kiedy się chce?czy jakoś od jakiegoś konkretnego czasu?
Kokoszka356
Nie ma jakiegoś konkretnego czasu. Możesz iść od początku pod warunkiem że masz lekarza który Ci wystawi L4 bo wiem że się zdarzają tacy którzy nie chcą wystawiać jak nie ma zagrożenia, ale to raczej teraz rzadkośćA w sumie można iść kiedy się chce?czy jakoś od jakiegoś konkretnego czasu?
Misza95
Moderator
Hej [emoji4] ja chyba tez pracuje ostatni tydzień, mdlosci i sennosc daja mocno odczuc ciaze [emoji20] wiecie moze czy zwolnienie mozna wystawić z wyprzedzeniem? Tzn ide do lekarza w czwartek, to moge dostac zwolnienie od poniedzialku? Milego dnia dziewczyny [emoji4]
Kokoszka356
Ja jestem na L4 od dwóch tygodni już, a teraz jest 7+2tc u mnie
Miałam to samo z myciem zębów, współczuję. Mnie wczoraj wieczorem już lekko muliło, ale dziś już ok, może jeszcze mnie trochę oszczędzi...Hej dziewczyny. Wczoraj szybko mnie zmogło a dziś wcześnie się obudziłam.
Mycie zębów to dla mnie teraz katorga. Jak tylko poczuje pianę w ustach to już mi się cofa... masakryczne uczucie. Poza tym zmian nadal nie czuje. Chyba tylko odrzuciło mnie od mięsa wieprzowego.
Trochę czuje dyskomfort w brzuchu, wkładka cały czas czysta co napawa mnie duma [emoji7] bo ze strachem idę za każdym razem do łazienki. Dziś 2 dni po terminie
Jeden dzień do przodu i trzy dni wstecz można zwolnienie wystawić z tego co wiemHej [emoji4] ja chyba tez pracuje ostatni tydzień, mdlosci i sennosc daja mocno odczuc ciaze [emoji20] wiecie moze czy zwolnienie mozna wystawić z wyprzedzeniem? Tzn ide do lekarza w czwartek, to moge dostac zwolnienie od poniedzialku? Milego dnia dziewczyny [emoji4]
reklama
Misza95
Moderator
Dzieki, juz doczytalam ze nawet do 4 dni w przod pod warunkiem np dni wolnych od pracy [emoji4]Jeden dzień do przodu i trzy dni wstecz można zwolnienie wystawić z tego co wiem