reklama
paulenka91
Fanka BB :)
Mi kiedyś wystawił w piątek od poniedziałku.Jeden dzień do przodu i trzy dni wstecz można zwolnienie wystawić z tego co wiem
No tak tak z weekendani to inaczejDzieki, juz doczytalam ze nawet do 4 dni w przod pod warunkiem np dni wolnych od pracy [emoji4]
Misza95
Moderator
Tyle ze ja ide w czwartek wiec pewnie nic z tego [emoji4]No tak tak z weekendani to inaczej
Weekendy się nie wliczająMi kiedyś wystawił w piątek od poniedziałku.
paulenka91
Fanka BB :)
Moni2791 jedź jeśli ma cię to uspokoić ale teraz już ona wolniej wzrasta także i tak myślę że nic z niej nie wywnioskujesz.bolu nadal brzuch?myślę że powinnaś iść na zwolnienie i leżećKorci mnie żeby na betę jechać, bo te bóle brzucha i wizyta dopiero za 1,5 tyg byłabym spokojniejsza albo wręcz przeciwnie i nie wiem co robić..
No to raczej nie da rady ,a prywatnie idziesz? Czy NFZ?Tyle ze ja ide w czwartek wiec pewnie nic z tego [emoji4]
Misza95
Moderator
PrywatnieNo to raczej nie da rady ,a prywatnie idziesz? Czy NFZ?
Właśnie boję się też że jak zobaczę niski przyrost to te 1,5 tyg to będzie męka ;p tak czy siak powinno być minimum 66% nawet jak wolniej wzrasta? Brzuch boli momentami, teraz np nic nie czuję..Moni2791 jedź jeśli ma cię to uspokoić ale teraz już ona wolniej wzrasta także i tak myślę że nic z niej nie wywnioskujesz.bolu nadal brzuch?myślę że powinnaś iść na zwolnienie i leżeć
reklama
To umów się z lekarzem żeby datę z pt wpisał jeśli chcesz od pon, prywatnie to możesz nawet codziennie chodzić i raczej tego nie sprawdza co innego na nfzPrywatnie