reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Witam serdecznie :) moja pierwsza ciążą, termin 13 styczeń 2019, na razie z objawów to wrażliwe piersi i senność około godziny 13 :)

reklama
Czy tylko ja mam tak późno, 19.01?;p a dziewczyny jeśli chodzi o śluz ..ja dziś zauważyłam, że jest go więcej zwłaszcza ,że wydostaje się na zewnątrz wcześniej był tylko 'w środku ' wybaczcie, że tak bezpośrednio pytam ale też tak macie ? ;p

Powiedzcie mi, czy używacie lub macie zamiar używać jakiś konkretnych kosmetyków na rozstępy? Ja już mam wizję siebie jak waże 100 kilo i wolę zapobiegać....
Hej, ja już zaczęłam używać. Ja polecam Bio oil. 2 ciaze i zero rozstępów. W każdej ciazy przybieralam ok 25kg (strasznie puchlam) a ja przed ciazami byłam dosyć chuda.

Czy tylko ja mam tak późno, 19.01?;p a dziewczyny jeśli chodzi o śluz ..ja dziś zauważyłam, że jest go więcej zwłaszcza ,że wydostaje się na zewnątrz wcześniej był tylko 'w środku ' wybaczcie, że tak bezpośrednio pytam ale też tak macie ? ;p
wkładki od wczoraj używam bo majtki brudzi

Ja od początku mam dużo śluzu. W każdej ciazy to jeden z pierwszych objawów. U mnie jest na tyle dużo że muszę używać wkladek póki wydzielona ma kolor biały lub jasno żółty i nic nie swędzi i nie piecze to wsio powinno być ok.

Witam wszystkie nowe mamusie

A który to tydz ?;) już po wizycie? Ja jeśli tak dalej będzie to też będę musiała zacząć chyba, że się uspokoi bo dopiero dziś to zauważyłam '
6 tydzień, w środę byłam u lekarza potwierdzić. kolejna wizyta 6 czerwca z usg, już nie mogę się doczekać

Hej, ja już zaczęłam używać. Ja polecam Bio oil. 2 ciaze i zero rozstępów. W każdej ciazy przybieralam ok 25kg (strasznie puchlam) a ja przed ciazami byłam dosyć chuda.

Też się zastanawiam nad tym Bio Oil, ale jakoś opinie na necie ma średnie :-/ Ale każdy pewnie inaczej zareaguje. Tak czy siak coś muszę sobie kupić. Ja przytyłam w pierwszej 18 kg i niestety nigdy nie udało mi się wrócić do wagi sprzed.

6 tydzień, w środę byłam u lekarza potwierdzić. kolejna wizyta 6 czerwca z usg, już nie mogę się doczekać
A na tej nie miałaś usg ? Ja byłam wczoraj ale to ze względu na bóle brzucha i miałam sam pęcherzyk 8,9 mm ale nic więcej i kolejnej wizyty też nie mogę się doczekać

reklama
A na tej nie miałaś usg ? Ja byłam wczoraj ale to ze względu na bóle brzucha i miałam sam pęcherzyk 8,9 mm ale nic więcej i kolejnej wizyty też nie mogę się doczekać
no właśnie nie, dał mi karteczkę jakie wyniki mam zrobić, że dalej mam brać folik mama 1, wywiad o chorobach w rodzinie i tyle

Do góry