reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Czy tylko ja mam tak późno, 19.01?;p a dziewczyny jeśli chodzi o śluz ..ja dziś zauważyłam, że jest go więcej zwłaszcza ,że wydostaje się na zewnątrz wcześniej był tylko 'w środku ' wybaczcie, że tak bezpośrednio pytam ale też tak macie ? ;p
Ja tez mam na 19.01. Nie jestes sama[emoji4] u mnie tez jest duzo sluzu[emoji4] to byl dla mnie pierwszy objaw ciazy[emoji4]

reklama
też chciałabym ukryć to jak najdłużej ale obawiam się mdłości a poza tym u mnie w rodzinie zawsze szybko rośnie brzuszek i wtedy i tak się wyda,
Zawsze możesz powiedzieć, że dopiero jak te mdłości się pojawiły to się zorientowałas ;p a brzuszka raczej do 3 msc nie będzie może minimalnie ale to akurat da się zamaskowac ;) jak uważasz ja póki co nic nie mówie

O to super ;D byłaś już u gin? Masz jeszcze jakiej objawy?
Nie bylam. Wizyte mam dopiero na 5 czerwca. Ale bede dzwonic gdzies kolo 29 czy mnie wczesniej przyjmie. Jak narazie nie mam zadnych innych objawow. Czasem zakreci mi sie w glowie. Piersi jakos nie bola, ale tlumacze to tym, ze karmie corke. Nie wmawiam sobie nic w glowe, bo bym zwariowala. Mysle pozytywnie tym bardziej, ze jedna ciaze juz stracilam.
A Ty kiedy masz wizyte? I masz jakies objawy?[emoji4]

Ja mam o tyle fajną pracę, że nikt mnie nie widzi więc po samym wyglądzie czy samopoczuciu nie zorientują się ale....u mnie będą bardzo częste wizyty u specjalistów a więc branie wolnego etc. Poza tym kilkanaście razy na dobę w tym 2x w nocy muszę robić badania i już jestem zmęczona a dopiero tydzień minął więc raczej od razu pójdę na l4 czyli pracodawca dowie się w dniu l4 o ciąży, Myślę czy nie powiedzieć kilka dni wcześniej ale boję się, że będzie wtedy szukał haka na mnie :( mam złe doświadczenia z poprzedniej pracy i ciąży)

Nie bylam. Wizyte mam dopiero na 5 czerwca. Ale bede dzwonic gdzies kolo 29 czy mnie wczesniej przyjmie. Jak narazie nie mam zadnych innych objawow. Czasem zakreci mi sie w glowie. Piersi jakos nie bola, ale tlumacze to tym, ze karmie corke. Nie wmawiam sobie nic w glowe, bo bym zwariowala. Mysle pozytywnie tym bardziej, ze jedna ciaze juz stracilam.
A Ty kiedy masz wizyte? I masz jakies objawy?[emoji4]
Oprócz bólu brzucha brak objawów i tak jak mówisz, też muszę wrzucić na luz, bo w głowę idzie dostać, wizytę mam 7,06 ale wcisne się 30,05 bo to mi za długo ;p ;) trzymam kciuki

Ja mam o tyle fajną pracę, że nikt mnie nie widzi więc po samym wyglądzie czy samopoczuciu nie zorientują się ale....u mnie będą bardzo częste wizyty u specjalistów a więc branie wolnego etc. Poza tym kilkanaście razy na dobę w tym 2x w nocy muszę robić badania i już jestem zmęczona a dopiero tydzień minął więc raczej od razu pójdę na l4 czyli pracodawca dowie się w dniu l4 o ciąży, Myślę czy nie powiedzieć kilka dni wcześniej ale boję się, że będzie wtedy szukał haka na mnie :( mam złe doświadczenia z poprzedniej pracy i ciąży)
Ja z doświadczenia nauczyłam się ,że trzeba trochę zadbać o siebie i o swój tylek, inni nawet uwagi by zwrocili co ktoś pomyśli albo jak komuś będzie dobrze ,ja też zawsze aż za bardzo przejmowałam się innymi ale z biegiem czasu wiem, że jeśli sama o siebie nie zadbasz to nikt inny tego nie zrobi a niektórzy to w łyżce wody by utopili żeby tylko im było ok, trochę nieskładnie chyba to napisałam:oo::p

reklama
Do góry