reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Powiem wam dziewczyny ze czuje się okropnie jestem bez sił i ciągle zła. Aż mi się płakać chce. Do tego mi ciężko na żołądku i brzuchu. W poniedziałek wracam do pracy aż się boje ze nie podołam tam siedzieć
O ja mam identycznie,dziś nawet popłakałam trochę w sumie nie wiem dlaczego..z żołądkiem mam to samo,mam teraz wielki spuchnięty brzuch i czuję się jak słoń ! W poniedziałek też mnie czeka hardcore w pracy..także podajmy sobie ręce [emoji6]

Witaj mamy ten sam termin [emoji16]
I ja też :)
Witajcie z rana. Ja tak szybciutko tylko się przywitam, bo dziś Komunia mojej córki. Mam nadzieję, że jakoś przetrwam ten dzień :D Najważniejsze, że pogoda dopisała, bo robimy obiad u nas w ogrodzie. Prawie wszystko już gotowe. Mama ma przyjechać wcześniej i mi tu jeszcze pomóc. Szwagier jest kucharzem, więc prawie całość jedzenia przygotował sam. Cudownie, że Go mam :)
Trzymajcie się ciepło, miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Witajcie z rana. Ja tak szybciutko tylko się przywitam, bo dziś Komunia mojej córki. Mam nadzieję, że jakoś przetrwam ten dzień :D Najważniejsze, że pogoda dopisała, bo robimy obiad u nas w ogrodzie. Prawie wszystko już gotowe. Mama ma przyjechać wcześniej i mi tu jeszcze pomóc. Szwagier jest kucharzem, więc prawie całość jedzenia przygotował sam. Cudownie, że Go mam :)
Przetrwasz, przetrwasz [emoji4] Powodzenia My mielismy równo rok temu [emoji4]

Stycznioweczki trzymajcie sie cieplutko ❤nudnych i zdrowych ciaz zycze Nam sie niestety nie udalo.... Bedziemy probowac dalej

Stycznioweczki trzymajcie sie cieplutko [emoji173]nudnych i zdrowych ciaz zycze Nam sie niestety nie udalo.... Bedziemy probowac dalej
Bardzo mi przykro [emoji58] Wiem co czujesz,ale proszę nie poddawaj się ,na pewno maleństwo przyjdzie na świat po prostu w innym terminie . Ściskam [emoji8]

reklama
Miejmy nadzieje że ta 7 będzie szczęśliwa[emoji16] co do komunii powodzenia oby wszystko zagrałi po Twojej myśli. Dobrze że masz pomocników to dużo i zawsze Cię troszkę odbarczą
Pozdrawiam

Do góry