reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Ah widzicie miałam przestać czytać a wszystko analizuje ,bo piszą ,że jak się robią miękkie i przestają boleć to ciąża może być obumarla, wiem, wiem ,że to chore że wszystko analizuje ale jakiś dołek mnie złapał dziś ..
Nie czytaj już internetow [emoji6]wiem że łatwo powiedzieć bo sama to robie a potem mam dzień zwalony.

reklama
Dokladnie tak jak mówisz ehh chyba jestem jakaś szurnieta, że ciągle sobie wmawiam wszystko..
Nie jesteś jedyna[emoji4] też sobie poczytałam potem mam dola, brzuch nie boli piersi też i już na bank ciąża obumarła. Potem znów boli boje się że krew poleci,paranoja.

Biorę duphaston, a Ty? Mi niby mówiła gin ,że nie radzi nospy brać ... I nie wiem co teraz
Też biorę duphaston. Nospę biorę gdy mam silniejsze bóle. Tak mi zaleciła ginekolog, zresztą w ulotce we wskazaniach jest poronienie zagrażające.
Piersi tez bolą mnie raz mniej raz więcej więc nie wiem, w poprzednich ciążąch wogóle mnie nie bolały.

Dziewczyny,każda ciąża jest inna i nie ma co porównywać na podstawie historii z neta. Ja nawet swoich nie jestem w stanie porównać ,bo każda była inna. W pierwszej ciąży nie pamiętam żebym miała w ogóle jakieś objawy po za brakiem okresu i urodziłam zdrowego syna, w drugiej miałam straszne mdłości i też urodziłam zdrowego syna , w trzeciej, która straciłam miałam ból piersi i brzuch do samego końca ,ponieważ beta ani mi nie rosła,ani też nie spadała przez 2 tygodnie i wszystko stało w miejscu . W tej ciazy mam mieszankę wszystkiego [emoji6] Także wrzucamy na luz i tak co ma się wydarzyc to się wydarzy, pewnych rzeczy nie przeskoczymy.

A co do nospy, brałam w każdej ciąży w razie potrzeby i raczej nie sądzę żeby w czymś zaszkodziła ,odkąd pamiętam lekarze zapisują nospe.

Też biorę duphaston. Nospę biorę gdy mam silniejsze bóle. Tak mi zaleciła ginekolog, zresztą w ulotce we wskazaniach jest poronienie zagrażające.
Piersi tez bolą mnie raz mniej raz więcej więc nie wiem, w poprzednich ciążąch wogóle mnie nie bolały.
Napisałam na priv

Stycznioweczki trzymajcie sie cieplutko ❤nudnych i zdrowych ciaz zycze Nam sie niestety nie udalo.... Bedziemy probowac dalej
Przykro mi :( Trzymam kciuki, żebyście nie musieli czekać zbyt długo...

Co do wczorajszego dnia, wszystko udało się znakomicie. Jedzenia dużo i przepyszne szwagrowi wyszło, jak zawsze. No i to spotkanie z najbliższymi bezcenne... Na co dzień wiadomo, każdy goni, nie ma czasu... A wczoraj do 22 siedzieliśmy na ogrodzie, było wesoło, dużo śmiechu, cudnie.

Co do neta, ja wcale nie czytam, nigdzie. Piszę tylko tu z Wami na forum i nigdzie więcej. Wcześniej chwilę byłam na innym forum styczniowych mam, ale szybko odpuściłam. Przez to spokojniejsza jestem i po prostu czekam. Choć nie ukrywam, żę jakieś obawy z racji wieku mam. Staram się mie myślec o tym. Poprzednie ciąże, przeżyłam zupełnie spokojnie, żadnych testów owulacyjnych, żadnych bet, nic, poza Czekałam a dzieci rosły zdrowo. Teraz też tak będzie. Miłego dnia Dziewczyny. Ja mam wolne do piątku. Ale przyjechała siostra z rodziną, więc się nimi nacieszę.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry