reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Tak jeszcze było często za czasów naszych rodziców :-) moja mama jak była ze mną w ciąży to myślała że będą bliźniaki :-D
A my tu w paranoję popadamy[emoji6] [emoji2] ja to tylko bałam się ze ta moja pozna owulacja będzie miała w jakiś sposób wpływ na ciążę ale lalkarz uspokoił mnie że tak się zdarza i nie jedna czy dwie pacjentki takie miał.

reklama
A my tu w paranoję popadamy[emoji6] [emoji2] ja to tylko bałam się ze ta moja pozna owulacja będzie miała w jakiś sposób wpływ na ciążę ale lalkarz uspokoił mnie że tak się zdarza i nie jedna czy dwie pacjentki takie miał.
Ja to nawet powiem ci że nie wiem kiedy miałam owulację , wg cyklu 28 dniowego powinnam mieć 19 kwietnia, a stosunek taki pełny był do 15 kwietnia [emoji6] później było " uważanie " w dni płodne ..bo ogólnie chciałam zajść w ciążę po wakacjach [emoji6] no ale wyszło jak wyszło i nie mam pojęcia kiedy.

Dzis męczą mnie od 3 w nocy Mdłości , w ogóle ciężko mi się ogarnąć ..a tyle roboty w domu. Lecę na wodzie z cytryną.

Dzis męczą mnie od 3 w nocy Mdłości , w ogóle ciężko mi się ogarnąć ..a tyle roboty w domu. Lecę na wodzie z cytryną.
Mamy podobnie ale mnie bardziej w nocy bezsenność i teraz czuję jak mnie sutki bolą pół życia na brzuchu śpię a teraz nie mogę. Ja to samo dziś mąż urodziny i moja mama robimy grilla i ognisko. A i teściowa imieniny[emoji3]

Beta 560,8 ale za to kropka różowa blada bardzo na papierze z tym, że tylko jedna i wcześniej byłam na zakupach dosyć długo brzuch nie boli czy w końcu mogę odetchnąć??

Beta 560,8 ale za to kropka różowa blada bardzo na papierze z tym, że tylko jedna i wcześniej byłam na zakupach dosyć długo brzuch nie boli czy w końcu mogę odetchnąć??
Beta jest ok [emoji4]Dobry przyrost. Rzeczywiście jeszcze na tym etapie nie można zobaczyć pęcherzyka ale przy tym przyroście już w poniedziałek powinno być ponad 1000. Odetchnij [emoji4]

reklama
Beta jest ok [emoji4]Dobry przyrost. Rzeczywiście jeszcze na tym etapie nie można zobaczyć pęcherzyka ale przy tym przyroście już w poniedziałek powinno być ponad 1000. Odetchnij [emoji4]
A ta plamka powinnam się martwić jeśli brzuch już nie boli? Może się nadwyrezylam po prostu.. I teraz już nic nie ma

Do góry