reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Wiesz co ,to jest tak -co ma być to będzie., .trzeba tak jak pisałam wcześniej- być pozytywnej myśli i czekać cierpliwie ;-)To że się będzie latać co chwila do lekarza nic nie zmieni ,jak ma być źle to i tak będzie i odwrotnie. Jeszcze nacieszysz się tym małym człowiekiem ;-) Ja przy pierwszej ciąży siedziałam jak na szpilkach , a teraz już od 16 lat syn mi daje w kość hihi.
Tylko, że my jesteśmy w pierwszej i tak samo jak Ty w pierwszej siedzimy jak na szpilkach, uważam, że to całkiem normalne i doskonale rozumiem @paulenka91 ;)

reklama
Ja dziś byłam zapisać się do lekarza, u mnie w tej chwili jest 5t1d , zostałam zapisana 25 maj czyli za 2 tygodnie , wcześniej nie ma sensu większego ,tylko człowiek się denerwuje że nie widać nic na USG.
Czasem jest konieczność, żeby pójść wcześniej. Ja już mam obowiązkowe badania prenatalne, które robi się między 10 a 14 tygodniem. Terminy nie są dostępne od ręki i trzeba się zapisywać odpowiednio wcześnie. Gdybym poszła na wizytę zbyt późno, automatycznie pózniej miałabym skierowanie, a tym samym późno wyznaczony termin badań.

Hej styczniowki Chcialam sie przywitac Mam na imie Aga, mieszkam poki co w UK, mam 40 lat i 3 dzieci, a w styczniu dolaczy 4 Obecnie jestem w 6t Zycze Wam wszystkim zdrowej i lekkiej ciazy

Witaj.
Ja tez w UK. Póki co mam córkę i podejrzewam kolejna ciąże. Jeśli sie potwierdzi to termin będzie tez jakoś na styczeń..

reklama
Perła ja tez bliżej jak dalej do 40. Pozna pierwsza ciaza :)
Z owulacji wyszła mi data 12 stycznia...bardzo bym chciała zeby sie udało. Chce mieć drugie dziecko...

Do góry