Tylko, że my jesteśmy w pierwszej i tak samo jak Ty w pierwszej siedzimy jak na szpilkach, uważam, że to całkiem normalne i doskonale rozumiem @paulenka91Wiesz co ,to jest tak -co ma być to będzie., .trzeba tak jak pisałam wcześniej- być pozytywnej myśli i czekać cierpliwie ;-)To że się będzie latać co chwila do lekarza nic nie zmieni ,jak ma być źle to i tak będzie i odwrotnie. Jeszcze nacieszysz się tym małym człowiekiem ;-) Ja przy pierwszej ciąży siedziałam jak na szpilkach , a teraz już od 16 lat syn mi daje w kość hihi.
reklama
paulenka91
Fanka BB :)
Dokładnieale święta racja trzeba się opanować i myśleć pozytywnie złymi myślami się nie polepszyTylko, że my jesteśmy w pierwszej i tak samo jak Ty w pierwszej siedzimy jak na szpilkach, uważam, że to całkiem normalne i doskonale rozumiem @paulenka91
paulenka91
Witaj Aga to już masz całkiem duża gromatke.wzajemnie życzęHej styczniowki Chcialam sie przywitac Mam na imie Aga, mieszkam poki co w UK, mam 40 lat i 3 dzieci, a w styczniu dolaczy 4 Obecnie jestem w 6t Zycze Wam wszystkim zdrowej i lekkiej ciazy
MojrAnka
Witaj Gratulacje Jakoś raźniej mi się zrobiło, że jest i Mama w tym samym wieku co jaHej styczniowki Chcialam sie przywitac Mam na imie Aga, mieszkam poki co w UK, mam 40 lat i 3 dzieci, a w styczniu dolaczy 4 Obecnie jestem w 6t Zycze Wam wszystkim zdrowej i lekkiej ciazy
MojrAnka
Czasem jest konieczność, żeby pójść wcześniej. Ja już mam obowiązkowe badania prenatalne, które robi się między 10 a 14 tygodniem. Terminy nie są dostępne od ręki i trzeba się zapisywać odpowiednio wcześnie. Gdybym poszła na wizytę zbyt późno, automatycznie pózniej miałabym skierowanie, a tym samym późno wyznaczony termin badań.Ja dziś byłam zapisać się do lekarza, u mnie w tej chwili jest 5t1d , zostałam zapisana 25 maj czyli za 2 tygodnie , wcześniej nie ma sensu większego ,tylko człowiek się denerwuje że nie widać nic na USG.
DarkAsterR
Hej styczniowki Chcialam sie przywitac Mam na imie Aga, mieszkam poki co w UK, mam 40 lat i 3 dzieci, a w styczniu dolaczy 4 Obecnie jestem w 6t Zycze Wam wszystkim zdrowej i lekkiej ciazy
Witaj.
Ja tez w UK. Póki co mam córkę i podejrzewam kolejna ciąże. Jeśli sie potwierdzi to termin będzie tez jakoś na styczeń..
paulenka91
Ja według owulacji sobie wyznaczałam to wychodzi tak na 8 styczeń
perla2212
Ufff mi tezWitaj Gratulacje Jakoś raźniej mi się zrobiło, że jest i Mama w tym samym wieku co ja
reklama
DarkAsterR
Perła ja tez bliżej jak dalej do 40. Pozna pierwsza ciaza
Z owulacji wyszła mi data 12 stycznia...bardzo bym chciała zeby sie udało. Chce mieć drugie dziecko...
Z owulacji wyszła mi data 12 stycznia...bardzo bym chciała zeby sie udało. Chce mieć drugie dziecko...