reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

A nie sugeruje się OM bo owulacja była mega pozna. U Ciebie w którym dniu cyklu owulacja?

Jak długie masz cykle i w którym dniu cyklu była owulacja? U mnie też była późno, bo zaszłam w ciążę w okresie niepłodnym. Ostatnio byłam na usg i z ostatniej miesiączki powinno być widać już zarodek, a był tylko pecherzyk i ciałko żółte...

reklama
Jak długie masz cykle i w którym dniu cyklu była owulacja? U mnie też była późno, bo zaszłam w ciążę w okresie niepłodnym. Ostatnio byłam na usg i z ostatniej miesiączki powinno być widać już zarodek, a był tylko pecherzyk i ciałko żółte...
Ja zaszłam wtedy kiedy powinnam mieć okres tak około 35dc[emoji4] a cykle mam ostatnio tak 35-49-35-i teraz też liczyłam że dostanę okres tak około 16kwietnia a tu nic testy nie wychodzą jeden drugi trzeci. Wyszedł dopiero 29 kwietnia. A że pamiętam kiedy był seks (15kwiecien) to gdzieś koło tego byla owulacja.a jaka jest twoja historia?

Ja nawet nie sugeruje się ostatnia miesiączka i ginekolog też bo była 13marca. Także we wtorek było widać pęcherzyk i ciałko żółte a według ostatniej miesiączki powinno być dużo dużo więcej. Ciąża młodsza ponad 2 tygodnie.

Ja zaszłam wtedy kiedy powinnam mieć okres tak około 35dc[emoji4] a cykle mam ostatnio tak 35-49-35-i teraz też liczyłam że dostanę okres tak około 16kwietnia a tu nic testy nie wychodzą jeden drugi trzeci. Wyszedł dopiero 29 kwietnia. A że pamiętam kiedy był seks (15kwiecien) to gdzieś koło tego byla owulacja.a jaka jest twoja historia?
U mnie cykle 26-27 dniowe, a seks w 16, 17 i 20 dniu. Myślałam, że zaszłam w tym 16 dniu, ale po tych wizytach i obrazie z usg coraz częściej myślę, że mógł to być jednak 20 dzień...

U mnie cykle 26-27 dniowe, a seks w 16, 17 i 20 dniu. Myślałam, że zaszłam w tym 16 dniu, ale po tych wizytach i obrazie z usg coraz częściej myślę, że mógł to być jednak 20 dzień...
Czyli pewnie około 20 owulacja a może później skoro jeszcze nic nie widać[emoji4] to w sumie ile jesteś po terminie miesiączki?

reklama
Do góry