reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Porażka dziewczyny dziś parę razy skurcze były mega bolesne... Martwię się ale cóż innego mi pozostało. . Plamienia nie ma ale może po weekendzie zrobię betę żeby zobaczyć czy jest wszystko w porządku..
Skąd to się bierze to ja nie wiem ..

Porażka dziewczyny dziś parę razy skurcze były mega bolesne... Martwię się ale cóż innego mi pozostało. . Plamienia nie ma ale może po weekendzie zrobię betę żeby zobaczyć czy jest wszystko w porządku..
Może powiedz lekarzowi, że tak się dzieje... Ja miałam jakieś delikatne dolegliwości przez kilka dni od spodziewanej @. Teraz zdarza się, że czuję coś tam na dole, ale absolutnie nie mogę powiedzieć, że to boli. Ale mam tą torbiel teraz i lekarz uprzedzał mnie, że gdybym poczuła jakiekolwiek dolegliwości bólowe czy działoby się cokolwiek niepokojącego, to natychmiast mam się u niego pojawić. Podobno moze się skręcić jajnik, jeśli dobrze go zrozumiałam. Może u Ciebie te dolegliwości nie są wcale oznaką niczego złego, ale zapytać warto.

reklama
Wybierz się może do lekarza niech zerknie. Będziesz spokojniejsza.

Do góry