Joannaa24
Fanka BB :)
Trzymaj się! Żeby następna @ już nie przyszła przez długi czas!Ja dzisiaj dostałam @ więc życzę spokojnych miesięcy i zdrowych bobasów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się! Żeby następna @ już nie przyszła przez długi czas!Ja dzisiaj dostałam @ więc życzę spokojnych miesięcy i zdrowych bobasów
A w którym dniu cyklu miałaś owulację?Perła ja tez bliżej jak dalej do 40. Pozna pierwsza ciaza
Z owulacji wyszła mi data 12 stycznia...bardzo bym chciała zeby sie udało. Chce mieć drugie dziecko...
Witamy Cię[emoji1] gratuluję [emoji4]Witam, chciałam się przyłączyć do grupy. Jestem mamą dwójki dzieci i 3 w drodze. Termin na 7.01.
Witaj z każdym dniem nas więcej ma forum Też mam dwójkę i oczekuję trzeciegoWitam, chciałam się przyłączyć do grupy. Jestem mamą dwójki dzieci i 3 w drodze. Termin na 7.01.
Może powiedz lekarzowi, że tak się dzieje... Ja miałam jakieś delikatne dolegliwości przez kilka dni od spodziewanej @. Teraz zdarza się, że czuję coś tam na dole, ale absolutnie nie mogę powiedzieć, że to boli. Ale mam tą torbiel teraz i lekarz uprzedzał mnie, że gdybym poczuła jakiekolwiek dolegliwości bólowe czy działoby się cokolwiek niepokojącego, to natychmiast mam się u niego pojawić. Podobno moze się skręcić jajnik, jeśli dobrze go zrozumiałam. Może u Ciebie te dolegliwości nie są wcale oznaką niczego złego, ale zapytać warto.Porażka dziewczyny dziś parę razy skurcze były mega bolesne... Martwię się ale cóż innego mi pozostało. . Plamienia nie ma ale może po weekendzie zrobię betę żeby zobaczyć czy jest wszystko w porządku..
Skąd to się bierze to ja nie wiem ..
Wybierz się może do lekarza niech zerknie. Będziesz spokojniejsza.Porażka dziewczyny dziś parę razy skurcze były mega bolesne... Martwię się ale cóż innego mi pozostało. . Plamienia nie ma ale może po weekendzie zrobię betę żeby zobaczyć czy jest wszystko w porządku..
Skąd to się bierze to ja nie wiem ..