reklama
ziel-ona
Fanka BB :)
Ja prowadzę w Medicover.Dziewczyny czy któraś z was jest z Warszawy ( okolic) i prowadzi ciąże na medicover ?
Proszę o wpisanie mojej wizyty połówkowe na 27 sierpnia
To się okaże za ok 2 tyg tak jak requiem napisała. Musimy was najpierw poznać, nie chcemy dodawać każdego, bo wtedy grupa zamknięta nie ma sensuczyli jak dobrze zrozumiałam zostane dołączona za dwa tygodnie do grupy zamkniętej? ?
Brałam tabletki z imbirem i Wit. B. Musiałam jeść często i mało. Zasadniczo kiepski czas to był .Do tej pory nie szukałam metod na te mdłości - teraz będę musiała. Jeśli macie jakieś sprawdzone to poratujcie.
Ja prowadzę w Medicover.
Oo pisze na priv
paulenka91
Spokojnie mogą się pojawić i w drugim trymestrze. I możesz je miec nawet do końca. Ja miałam spokój z 3 tyg i znów czuje że się zaczyna ale to może gorac.? Wczoraj właśnie chłodno było a mam wrażenie że gorzej niż dziś..Nie brałam nic poza Doppelhertz mama. Dlatego trochę się martwię. Nie są też chyba winne upały - wczoraj akurat było chłodniej i niestety wymiotowałam.
ziel-ona
Poszlo.Oo pisze na priv
ziel-ona
Boże... jak dobrze to cztać. Bałam się, że hormony mi świrują. Jak sobie z tym radzisz? U mnie Muszynianka zielona trochę pomaga na mdłości.Spokojnie mogą się pojawić i w drugim trymestrze. I możesz je miec nawet do końca. Ja miałam spokój z 3 tyg i znów czuje że się zaczyna ale to może gorac.? Wczoraj właśnie chłodno było a mam wrażenie że gorzej niż dziś..
madzialeenka84
To się okaże za ok 2 tyg tak jak requiem napisała. Musimy was najpierw poznać, nie chcemy dodawać każdego, bo wtedy grupa zamknięta nie ma sensu
Dobrze rozumiem
reklama