reklama
ziel-ona
Fanka BB :)
Ja prowadzę w Medicover.Dziewczyny czy któraś z was jest z Warszawy ( okolic) i prowadzi ciąże na medicover ?
Proszę o wpisanie mojej wizyty połówkowe na 27 sierpnia![]()
To się okaże za ok 2 tygczyli jak dobrze zrozumiałam zostane dołączona za dwa tygodnie do grupy zamkniętej? ?
Brałam tabletki z imbirem i Wit. B. Musiałam jeść często i mało. Zasadniczo kiepski czas to był .Do tej pory nie szukałam metod na te mdłości - teraz będę musiała. Jeśli macie jakieś sprawdzone to poratujcie.![]()
Ja prowadzę w Medicover.
Oo pisze na priv
paulenka91
Spokojnie mogą się pojawić i w drugim trymestrze. I możesz je miec nawet do końca. Ja miałam spokój z 3 tyg i znów czuje że się zaczyna ale to może gorac.? Wczoraj właśnie chłodno było a mam wrażenie że gorzej niż dziś..Nie brałam nic poza Doppelhertz mama. Dlatego trochę się martwię.Nie są też chyba winne upały - wczoraj akurat było chłodniej i niestety wymiotowałam.
ziel-ona
Poszlo.Oo pisze na priv
ziel-ona
Boże... jak dobrze to cztać. Bałam się, że hormony mi świrują. Jak sobie z tym radzisz? U mnie Muszynianka zielona trochę pomaga na mdłości.Spokojnie mogą się pojawić i w drugim trymestrze. I możesz je miec nawet do końca. Ja miałam spokój z 3 tyg i znów czuje że się zaczyna ale to może gorac.? Wczoraj właśnie chłodno było a mam wrażenie że gorzej niż dziś..
madzialeenka84
To się okaże za ok 2 tygtak jak requiem napisała. Musimy was najpierw poznać, nie chcemy dodawać każdego, bo wtedy grupa zamknięta nie ma sensu
![]()
Dobrze rozumiem
reklama