reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Moj lekarz mowil ze w razie skurczy lydek Magneb6. Ale nie trzeba suplementowac magnezu. [emoji4] ja tez mam kłucia i bylam wlasnie na wizycie ze wzgledu na skurcze w pochwie, tez bałam sie ze szyjka mi sie skraca. Ale stwierdzil ze ok i doraznie zeby brac nospe [emoji4]
Mi mówił jedynie o magnezie i teraz już sama niewiem ,może kupić sobie tą wodę z magnezem ?W sumie jak nie jest potrzebny ,żadnych skurczy z szyjka wszystko wporzadku to po co brać [emoji57]Te kłucia nie są mocne więc nawet nie myślę o nospie[emoji6]

reklama
Mi mówił jedynie o magnezie i teraz już sama niewiem ,może kupić sobie tą wodę z magnezem ?W sumie jak nie jest potrzebny ,żadnych skurczy z szyjka wszystko wporzadku to po co brać [emoji57]Te kłucia nie są mocne więc nawet nie myślę o nospie[emoji6]
Wlasnie moje mijają zanim nospa zaczelaby dzialac [emoji16] mozesz zaczac od tej wody, ale zrob jak uwazasz za sluszne [emoji4] a te kłucia to moze po prostu rozciąganie więzadeł, macicy itp. Wszystko przeciez nam sie tam powiększa [emoji4]

U mnie dzisiaj też trochę lepsze powietrze
Co do zakupów ja jeszcze nic nie kupiłam poczekam co mi spłynie od znajomych i potem będę uzupełniać. Muszę przejrzeć rzeczy po Mai może na mojego chłopca coś uniwersalnego znajdę [emoji5]
Dziewczyny zastanawiam się co z lekarstw wziąć na zagraniczne wakacje
Spakowałam już: filtry do opalania, moje witaminy ciążowe, Euthyrox, przeciwbólowe, nospę, magnez ktoś pytał MEGLAQ B6 Max, na przeziębienie dla mnie i dla M i M (neosine, gripex, wit c, *spam*, Duomox), plastry, oktanisept, na biegunkę stoperan, Altabactin, Dicoflor, czy coś jeszcze zapomniałam [emoji4] ?
Cala apteka chyba, nie mam pomyslu co jeszcze [emoji16]

Mi sie tez wydaje, że nie trzeba łykać tych tabsów bo one się ciezko wchłaniają. Pij sobie ta wode, pestki dyni, jakies migdały po drodze i mysle, że wystarczy [emoji4]

Wlasnie moje mijają zanim nospa zaczelaby dzialac [emoji16] mozesz zaczac od tej wody, ale zrob jak uwazasz za sluszne [emoji4] a te kłucia to moze po prostu rozciąganie więzadeł, macicy itp. Wszystko przeciez nam sie tam powiększa [emoji4]
Chyba tak zrobię, kupię sobie tą wodę z magnezem [emoji6]
Ja to się za bardzo na tym nie znam ,wszystko mnie martwi w tej ciąży i trochę panikuje ,jeszcze jak się człowiek naczyta różnych historii to tym bardziej [emoji5]Dziękuję za radę [emoji8]

Ja leżę i odpoczywam bo znów mnie brzuch boli:( od początku ciąży prawie codziennie no ale cóż poradzic. Także czekam na kolejną wizytę u lekarza. Może wtedy dopiero zacznę się rozglądać za jakimś ubrankami tak jak wy. Bo narazie mysle tylko aby dobrze bylo.
U nas dziś popadalo także trochę ulgi :)
Ja nie czuje w ogóle żadnych boli i też schizuje[emoji52]

Udanego urlopu [emoji4] jak tam pogoda, tam to chyba dopiero ukrop co?
Czujesz już jakieś ruchy?
Kiedy masz wizyte?
haha jakie przesłuchanie [emoji23]
U mnie chyba upały jak u Was. Telefon pokazuje mi że czasem u mnie chłodniej. Mamy klimę w pokoju i staram się trzymać blisko wody. Trochę się opalam troche leżę w cieniu. Niestety od opalania faktycznie robi się kreska na brzuchu (co mi nie przeszkadza) i ostuda nad ustami, więc używam duuuzych filtrów i chodzę tylko w kapeluszu. Przed ciążą też mi się robiła ostuda ale to dla odmiany od tabletek anty ;) wizytę mam 16.08. Powiem Wam że nadal nie wiem jak to jest z tymi ruchami bo czasem jakbym czuła jakieś bombelki ale rzadko przez co mam wątpliwości czy to to. Ale brzuch mi też rośnie w oczach wiec mam nadzieję że z małą ok
IMG_20180804_100959.jpg
8)

Załączniki

• IMG_20180804_100959.jpg
    IMG_20180804_100959.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 267
reklama
Dzień Dobry [emoji3] u nas dziś rano burza , teraz fajnie chłodno ..ale już się rozchnurza. Malutka szaleje w brzuchu po śniadaniu Własnie leżę i nasłuchuje ,czuję jakby motyl mi po całym brzuchu fruwal [emoji23]

Do góry