reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Daj znać koniecznie czy jesteś zadowolona z efektu bo też by mi się przydało włosy zafarbowac a nie znam się na farbach ktore bez amoniaku są dobre :)
Ja maluje od dawna Loreal casting,bez amoniaku i bardzo dobrze farbuje włosy. A co do Joanny też nią dlugo farbowalam pamiętam takie zielone opakowanie ale mega mi włosy po niej zaczęły wypadać a Joanna bez amoniaku w ogóle mi odrostów nie zafarbowała.ogolnie pracowałam w drogerii wszystkie farby chyba wypróbowałam i ten casting mi przypadł najbardziej.

No to moja kuzynka ma właśnie ten bo pamiętam kolory. Ale jej narzeczony kupił taki drogi bo to babka w sklepie go namówiła. Kuzynka potem była zła na niego że tyle wydał na laktator a on chcial dobrze :blink:

A kuzynka mówiła coś może czy ten laktator wart jest takiej ceny? Co on ma takiego super w sobie, że za niego tyle hajsu chcą...[emoji15]

Ja maluje od dawna Loreal casting,bez amoniaku i bardzo dobrze farbuje włosy. A co do Joanny też nią dlugo farbowalam pamiętam takie zielone opakowanie ale mega mi włosy po niej zaczęły wypadać a Joanna bez amoniaku w ogóle mi odrostów nie zafarbowała.ogolnie pracowałam w drogerii wszystkie farby chyba wypróbowałam i ten casting mi przypadł najbardziej.

O to dzięki, rozejrzę się :) Loreal kiedyś stosowalam, ale nigdy nie patrzyłam czy tam jest amoniak czy nie. Ale pasowały mi z tego farby.

Ja leżę i odpoczywam bo znów mnie brzuch boli:( od początku ciąży prawie codziennie no ale cóż poradzic. Także czekam na kolejną wizytę u lekarza. Może wtedy dopiero zacznę się rozglądać za jakimś ubrankami tak jak wy. Bo narazie mysle tylko aby dobrze bylo.
U nas dziś popadalo także trochę ulgi :)

Ta jakas chyba nowa, nie widzialam jej jeszcze. Wczesniej farbowalam taka te z joanny ale do 24 zmyc i byla spoko. Zobaczymy ta [emoji4]
IMAG5690.jpg

Załączniki

• IMAG5690.jpg
    IMAG5690.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 306
reklama
Też polecam loreal casting [emoji4] używam go od lat i świetnie kryje a u mnie siwiutkich już sporo [emoji6] i jest bardzo wydajna. Jak miałam kiedyś włosy prawie do pasa to z innych farb musiałam kupować dwie a z castinga wystarczała jedna.

Co do piwa mi najbardziej Heineken 0.0% smakuje. Nawet byliśmy z M wcześniej w sklepie i miałam mega ochotę na piwko i wyobraźcie sobie że ani jednego piwa 0% nie mieli i wyszłam z niczym [emoji30]

Do góry