reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Tak z ciekawości spojrzałam na laktator firmy Medela Swing i powiem wam że się nie spodziewałam takiej ceny !Normalnie jestem w szoku ,sądziłam że będzie to koszt max 200zł [emoji850]Zobacz załącznik 885038

No to moja kuzynka ma właśnie ten bo pamiętam kolory. Ale jej narzeczony kupił taki drogi bo to babka w sklepie go namówiła. Kuzynka potem była zła na niego że tyle wydał na laktator a on chcial dobrze :blink:

Hainekena zero sie napij [emoji4] zupłenie bez alkoholu, a smakuje jak nornalne piwko. Ja sie wlasnie racze takim po pracy z soczkiem [emoji4]
ja jakoś do tych zero alkoholu byłam średnio nastawiona bo zawsze 0,5% tam było... Ale teraz już są chyba takie 0,0%?
Muszę męża wysłać w takim razie do sklepu...[emoji4]

Dziewczyny jest wino 0% [emoji4] nie chce Wam narobic ochoty jeszcze bardziej ale ja pije Bawarie, dobra ale jak dla mnie malo piwna [emoji4] na upały wolę np żywca albo lecha 0% [emoji4]
No bavaria taka słodkawa, Haineken najlepszy moim zdaniem. Zawsze sprawdzam czy to aby nie zwykłe bo idzie sie pomylić [emoji16][emoji16] moj M tez juz sie na nie praktycznie przerzucil, mowi ze czuje ze piwo piwo, a autem mozna w kazdej chwili jechac

ja jakoś do tych zero alkoholu byłam średnio nastawiona bo zawsze 0,5% tam było... Ale teraz już są chyba takie 0,0%?
Muszę męża wysłać w takim razie do sklepu...[emoji4]
Tak tak, ja tez tych 0.5% nie pije bo sie boje, ale teraz juz wszystkie robia zero zero calkiem. Jest Haineken, żywiec (od niedawna całkiem zero, chyba przestalo im schodzic te 0.5 % [emoji14]), lech, łomza i bavaria. No i te radlery z warki owocowe

No to moja kuzynka ma właśnie ten bo pamiętam kolory. Ale jej narzeczony kupił taki drogi bo to babka w sklepie go namówiła. Kuzynka potem była zła na niego że tyle wydał na laktator a on chcial dobrze :blink:
No chciał chłopak dobrze [emoji6]Ale fakt cena jest masakryczna ,ja też bym była zła jakby mój mąż mi sprawił taki drogi laktator...

reklama
Tak tak, ja tez tych 0.5% nie pije bo sie boje, ale teraz juz wszystkie robia zero zero calkiem. Jest Haineken, żywiec (od niedawna całkiem zero, chyba przestalo im schodzic te 0.5 % [emoji14]), lech, łomza i bavaria. No i te radlery z warki owocowe
Haha jaki wybór [emoji23][emoji23]
Ja tu o piwach a mnie Kruszynek kopię...może też ma ochotę hihi

Do góry