MojrAnka
Fanka BB :)
Ja też już z wagą poszłam do przodu około 4 kg na plusie , ale jeszcze się nie stresuje bo przed ciążą schudłam 10 kg więc jeszcze mam przestrzeń [emoji6] zresztą w każdej ciąży tylam około 20 kg a po porodzie byłam jeszcze chudsza niż przed ..więc mam nadzieję że tym razem też tak będzie. U mnie już brzuszka nie da się ukryć , wyskakuje piłka do przodu [emoji6] dziś zaczynam 5 miesiąc [emoji6]
Ja póki co +1kg, w poprzednich ciążach odpowiednio +12.5 i +13.5kg. Chciałabym aby teraz było podobnie. Nie mam tendencji do tycia na szczęście. Ja mam dzieci zimowe i zawsze lekki baby blues, a pogoda zimowa jeszcze temu sprzyja. Nie chcę się jeszcze dodatkowo dołować wagą, dlatego jem normalnie, jak zawsze. Nie objadam się, bo nie mam takiej potrzeby. Oprócz tego, że jestem mamą, nie zapominam o tym, że rownież kobietą i chcę się czuć dobrze, po porodzie rownież.
Moja Sis, zawsze szczupła a w ciąży przytyła 32kg. Kolejne dwa lata fatalnie się czuła i wstydziła gdziekolwiek rozebrać. O wspólnej plaży można było zapomnieć. Na szczęście zapisała się na crossfit i to uratowało jej psychikę i ciało [emoji6]i w końcu poczuła się dobrze we własnym ciele. Ale mówiła, że wpieprzała wszystko i sobie nie żałowała, a że mąż jest kucharzem, No to już w ogóle bajka...