reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
A ja mam wrażenie, że mi zmalał brzuch [emoji14] dopiero miałam taki widoczny, a dzisiaj ubrałam spodenki i koszulke taką dość obcisłą i nie było widać, że w ciąży jestem.
Napadłam na rosmanna, też kupiłam tą oliwke co polecałyscie [emoji4]
Też ja mam super jest fajny zapach[emoji6]a co do mdłości i wymiotów to mnie cały dzień męczy, ale może to przez gorąco.?znów wszystko jem jakbym chciała a nie mogła.

Dziś też z tego upału zaliczyłam rzygańsko i mdli mnie jeszcze do teraz...a przed blokiem jedna dziewczyna dziś zasłabła i przyjechała karetka...te upały wykańczają wszystkich:/
Tragedia, ja miałam chwilę wytchnienia bo przeszło u nas małe tornado ,tak waliły pioruny ze aż biało było i w ogóle podtopienia są , moja ulica to płynie ..ale znów jest duszno ..jutro 32 stopnie dla odmiany ech .

Ja nawet nie wchodzę na swoją wagę nie chce się dołować [emoji28]Na ostatniej wizycie to było ponad 3tyg temu ważyłam kg do przodu od tego czasu sobie trochę pofolgowałam+zero aktywności fizycznej ,więc napewno waga będzie o przynajmniej 2kg wyższa ,ale akurat dzisiaj mnie waga nie ruszy to najmniejsze zmartwienie bo jestem skupiona na maleństwu mam nadzieję że jest wszystko wporzadku [emoji173]

Ja znowu chudnę co wizyta 1 kg w dol już 3 kg w dol ale mam z czego chudnąc ;)

reklama
Mi niestety tez rece już puchną tzn zawsze mi puchły... w obrączce już od jakiegoś czasu nie chodze bo już się nie mieści. Nie wiem dlaczego chudnę jem kiedy jestem głodna nie pilnuje się i nie odmawiałam sobie jem na co mam ochotę ;)

Kamila gratuluje synka ;) ja już czekam na połówkowe żeby mi płeć potwierdził ;)

Do góry