reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
A ja mam wrażenie, że mi zmalał brzuch [emoji14] dopiero miałam taki widoczny, a dzisiaj ubrałam spodenki i koszulke taką dość obcisłą i nie było widać, że w ciąży jestem.
Napadłam na rosmanna, też kupiłam tą oliwke co polecałyscie [emoji4]
Też ja mam super jest fajny zapach[emoji6]a co do mdłości i wymiotów to mnie cały dzień męczy, ale może to przez gorąco.?znów wszystko jem jakbym chciała a nie mogła.

Dziś też z tego upału zaliczyłam rzygańsko i mdli mnie jeszcze do teraz...a przed blokiem jedna dziewczyna dziś zasłabła i przyjechała karetka...te upały wykańczają wszystkich:/
Tragedia, ja miałam chwilę wytchnienia bo przeszło u nas małe tornado ,tak waliły pioruny ze aż biało było i w ogóle podtopienia są , moja ulica to płynie ..ale znów jest duszno ..jutro 32 stopnie dla odmiany ech .

Ja nawet nie wchodzę na swoją wagę nie chce się dołować [emoji28]Na ostatniej wizycie to było ponad 3tyg temu ważyłam kg do przodu od tego czasu sobie trochę pofolgowałam+zero aktywności fizycznej ,więc napewno waga będzie o przynajmniej 2kg wyższa ,ale akurat dzisiaj mnie waga nie ruszy to najmniejsze zmartwienie bo jestem skupiona na maleństwu mam nadzieję że jest wszystko wporzadku [emoji173]

Ja znowu chudnę co wizyta 1 kg w dol już 3 kg w dol ale mam z czego chudnąc ;)

reklama
Mi niestety tez rece już puchną tzn zawsze mi puchły... w obrączce już od jakiegoś czasu nie chodze bo już się nie mieści. Nie wiem dlaczego chudnę jem kiedy jestem głodna nie pilnuje się i nie odmawiałam sobie jem na co mam ochotę ;)

Kamila gratuluje synka ;) ja już czekam na połówkowe żeby mi płeć potwierdził ;)

Do góry