reqiem
Fanka BB :)
Jasne, rano z kalendarzem dopisze [emoji4][emoji4][emoji4]Dziękuję [emoji8]Z tego wszystkiego zapomniałam napisać że następną wizytę mam 31.08 dopiszesz ?[emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne, rano z kalendarzem dopisze [emoji4][emoji4][emoji4]Dziękuję [emoji8]Z tego wszystkiego zapomniałam napisać że następną wizytę mam 31.08 dopiszesz ?[emoji846]
Gratuluję synka [emoji4] ja mam przy każdej wizycie robione dopochwowe też żeby zobaczyć szyjke i rzeczywiście po raz pierwszy wtedy też udało się uchwycić płeć [emoji6]Dziękuję [emoji8]Z tego wszystkiego zapomniałam napisać że następną wizytę mam 31.08 dopiszesz ?[emoji846]
Też ja mam super jest fajny zapach[emoji6]a co do mdłości i wymiotów to mnie cały dzień męczy, ale może to przez gorąco.?znów wszystko jem jakbym chciała a nie mogła.A ja mam wrażenie, że mi zmalał brzuch [emoji14] dopiero miałam taki widoczny, a dzisiaj ubrałam spodenki i koszulke taką dość obcisłą i nie było widać, że w ciąży jestem.
Napadłam na rosmanna, też kupiłam tą oliwke co polecałyscie [emoji4]
Tragedia, ja miałam chwilę wytchnienia bo przeszło u nas małe tornado ,tak waliły pioruny ze aż biało było i w ogóle podtopienia są , moja ulica to płynie ..ale znów jest duszno ..jutro 32 stopnie dla odmiany ech .Dziś też z tego upału zaliczyłam rzygańsko i mdli mnie jeszcze do teraz...a przed blokiem jedna dziewczyna dziś zasłabła i przyjechała karetka...te upały wykańczają wszystkich:/
Tragedia, ja miałam chwilę wytchnienia bo przeszło u nas małe tornado ,tak waliły pioruny ze aż biało było i w ogóle podtopienia są , moja ulica to płynie ..ale znów jest duszno ..jutro 32 stopnie dla odmiany ech .
Ja nawet nie wchodzę na swoją wagę nie chce się dołować [emoji28]Na ostatniej wizycie to było ponad 3tyg temu ważyłam kg do przodu od tego czasu sobie trochę pofolgowałam+zero aktywności fizycznej ,więc napewno waga będzie o przynajmniej 2kg wyższa ,ale akurat dzisiaj mnie waga nie ruszy to najmniejsze zmartwienie bo jestem skupiona na maleństwu mam nadzieję że jest wszystko wporzadku [emoji173]
Też bym tak chciała [emoji6] mam zdecydowanie duży nadbagaż ale niestety już jestem 4kg na plusie mimo że raczej z jedzeniem marnie - pociesza się, że może to woda bo czuje, że mam stopy i ręce opuchnięteJa znowu chudnę co wizyta 1 kg w dol już 3 kg w dol ale mam z czego chudnąc