reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
U nas duchota okrutna na tyle, że pranie wieczorne na ogrodku zostawiłam, byliśmy sie przejść z psem to ledwo bidok sapał [emoji14] deszczu ani widu, ani słychu.

Aż tyle można? To dobrze, to sie nie będę stresować jux, ze zaszkodzi.

Magnez jakiś szczególny czy zwykły magne b6 powiedzmy? Taki chyba mam.

Mój mąż chyba żeby mnie pocieszyć, że te bóle nic nie znaczą, wyszedł z propozycją pogadania o imionach. I tak na ta chwilę mamy Wiktor, Hubert lub Czarek :) a gdyby jednak zmieniło się na dziewczynkę, to Martyna lub Lidia. Takie to typy na teraz :)
Bardzo nam sie podobala Lidia. Ale jednak zdecydowaliśmy sie z Mezem na Lilianne[emoji846]

Widze, ze jest juz watek styczniowek zamknięty ale nikt tam nic nie pisze. Moze jeszcze o tym nie wiecie.

Ostatnia edycja:
Masz chyba rację, ja nie rozumiem czemu ludzie biorą tyle suplementów. W Polsce są niemal suplementy na wszystko. I ludzie niestety tego kupują na potęgę. Ja normalnie nie przyjmuję nic, ale teraz w ciąży myślę, że te kilka zł mnie nie zbawi, a może jednak na wszelki wypadek pomoże.
Wiesz co, rakie typu zdrowe włosy i paznokcie za 10zł za op na pewno bym olała bo tam jest jakiś syntetyk którego przyswoisz może 1%. Ja w dietę i dobre suple ale bez przesady wierzę bo pomogły mi wyhamować różne paskudne choróbska i w końcu zajść i póki co utrzymać ciążę. Łykam tego sporo ale z rozsądkiem i bez szaleństw i powiem Ci że na moim osobistym przypadku 100 razy lepiej sprawdziło się to niż konwencjonalne podejście do leczenia.

A macie takie dziwne wrażenie czasem że w brzuch jest spychacz i powoli przesuwa całą zawartość?[emoji6] niby to nie boli ale daje duże poczucie dyskomfortu. Pestka rozpycha się wiadomo.
Ostatnio tak patrzę jak dziecko na swój brzuch że rety już taki duży i próbuje go wcisnąć z powrotem a się nie da[emoji23][emoji23][emoji23]. Takie to cudo nieodwracalne już[emoji38].

reklama
Do góry