Sprawdzałam.na radarze, chmur dużo ale nigdy niewiadomo gdzie pójdą.[emoji848]Kurcze daleko [emoji848]do mnie pewnie znów nie dojdzie [emoji27] . U nas codziennie zapowiadają ..i nic ,susza.
reklama
Zuzanka1402
Fanka BB :)
Jak możesz to mnie wpisz, bo ja z telefonu miałam problem...Hmm no dziwne, tez pamietam ze bylas. Dopiszesz sie czy wpisac ?
OM 30/03/2018, TP 03/01/2019, dziewczynka.
Co tam jeszcze brakuje, bo nie pamiętam?
justys0702
Bardzo nam sie podobala Lidia. Ale jednak zdecydowaliśmy sie z Mezem na Lilianne[emoji846]Aż tyle można? To dobrze, to sie nie będę stresować jux, ze zaszkodzi.
Magnez jakiś szczególny czy zwykły magne b6 powiedzmy? Taki chyba mam.
Mój mąż chyba żeby mnie pocieszyć, że te bóle nic nie znaczą, wyszedł z propozycją pogadania o imionach. I tak na ta chwilę mamy Wiktor, Hubert lub Czarek a gdyby jednak zmieniło się na dziewczynkę, to Martyna lub Lidia. Takie to typy na teraz
Widze, ze jest juz watek styczniowek zamknięty ale nikt tam nic nie pisze. Moze jeszcze o tym nie wiecie.
Ostatnia edycja:
Tasza
Nie za dużo. W innych suplementacg bywa dużo więcej. Ja mam od roku 850 i biorę dalej.No właśnie tak się zastanawiałam czy aby nie za dużo [emoji6]Ja też biorę 2tabletki [emoji5]
Tasza
Wiesz co, rakie typu zdrowe włosy i paznokcie za 10zł za op na pewno bym olała bo tam jest jakiś syntetyk którego przyswoisz może 1%. Ja w dietę i dobre suple ale bez przesady wierzę bo pomogły mi wyhamować różne paskudne choróbska i w końcu zajść i póki co utrzymać ciążę. Łykam tego sporo ale z rozsądkiem i bez szaleństw i powiem Ci że na moim osobistym przypadku 100 razy lepiej sprawdziło się to niż konwencjonalne podejście do leczenia.Masz chyba rację, ja nie rozumiem czemu ludzie biorą tyle suplementów. W Polsce są niemal suplementy na wszystko. I ludzie niestety tego kupują na potęgę. Ja normalnie nie przyjmuję nic, ale teraz w ciąży myślę, że te kilka zł mnie nie zbawi, a może jednak na wszelki wypadek pomoże.
reqiem
Region, wiek, to Twoje pierwsze dziecko tak? No i imie to raczej oczywiste [emoji16]Jak możesz to mnie wpisz, bo ja z telefonu miałam problem...
OM 30/03/2018, TP 03/01/2019, dziewczynka.
Co tam jeszcze brakuje, bo nie pamiętam?
Tasza
A macie takie dziwne wrażenie czasem że w brzuch jest spychacz i powoli przesuwa całą zawartość?[emoji6] niby to nie boli ale daje duże poczucie dyskomfortu. Pestka rozpycha się wiadomo.
Ostatnio tak patrzę jak dziecko na swój brzuch że rety już taki duży i próbuje go wcisnąć z powrotem a się nie da[emoji23][emoji23][emoji23]. Takie to cudo nieodwracalne już[emoji38].
Ostatnio tak patrzę jak dziecko na swój brzuch że rety już taki duży i próbuje go wcisnąć z powrotem a się nie da[emoji23][emoji23][emoji23]. Takie to cudo nieodwracalne już[emoji38].
reqiem
Jeszcze nie jest zamkniety. Czekamy az moderatorka go zamknie [emoji4][emoji4] juz jej wyslalam liste nickow itpBardzo nam sie podobala Lidia. Ale jednak zdecydowaliśmy sie z Mezem na Lilianne[emoji846]
Widze, ze jest juz watek styczniowek zamknięty ale nikt tam nic nie pisze. Moze jeszcze o tym nie wiecie.
reklama
Milkchocolate
Ja mieszka. Na obrzeżach Gdańska. Gdańsk zalany taka burza i ulewa a 5km dalej cisza[emoji23] czekam na deszcz jak na zbawienie ...Sprawdzałam.na radarze, chmur dużo ale nigdy niewiadomo gdzie pójdą.[emoji848]