reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Na paszport tymczasowy czeka się godzinę. Tak fotograf zrobi zdjęcie. Potrzebujesz akt urodzenia dziecka i oboje rodziców musi być i podpisać wniosek. Akt urodzenia w urzędzie mów europejski to nie będziesz musiała tłumaczyć.

Ja tez od wczoraj, w koncu przyszedl ten czas super[emoji3][emoji3][emoji3][emoji175][emoji175][emoji175]
Kurcze no właśnie ciągle nie byłam pewna, ostatni raz na tym etapie byłam 12 lat temu i.nic nie pamiętam
..i tak się ciągle wsłuchiwałam ,ale teraz jak leżę na wznak to wyraźnie czuję że coś mnie podstukuje od dołu [emoji23][emoji23][emoji23]

Kurcze no właśnie ciągle nie byłam pewna, ostatni raz na tym etapie byłam 12 lat temu i.nic nie pamiętam
..i tak się ciągle wsłuchiwałam ,ale teraz jak leżę na wznak to wyraźnie czuję że coś mnie podstukuje od dołu [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja 10 lat temu, wczoraj wlasnie tak jak Ty leżałam na wznak i poczułam ale nie byłam pewna i dziś już kilka razy to samo tzn. czuje moją maleńką[emoji175][emoji175][emoji175]

reklama
Ja tez od wczoraj, w koncu przyszedl ten czas super[emoji3][emoji3][emoji3][emoji175][emoji175][emoji175]

Dziewczyny,chyba w końcu czuję moja niunie [emoji7] już od wczoraj cały czas czuję jakby takie smyranie i pękające banieczki bardzo nisko w dole brzucha , więc to to raczej to

Zazdroszczę :-) nie mogę się tego doczekać [emoji173]

Do góry