reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Jak ktos może jeść normalnie to super, ja najpierw mdłości teraz upały, jem bo muszę a w poprzedniej ciąży byłam bardzo osłabiona bo wymioty do 7 mięs.mialam więc biorę, poza tym niektórych witamin sami nie jesteśmy w stanie ie przyswoić bo musialybysmy mega ilosci jedzenia pochłaniac.

I myślisz że tą chemią uzupełnisz ewentualne niedobory? Serio, szczerze wątpię. Ale wiadomo, każdy decyduje sam.

Ja już pisałam kiedyś, ale temat wrócił, ja nie biorę kompletnie nic. Jak podpytałam kiedyś mojego lekarza, to z ironią powiedział: wie pani, jest tyle wspaniałych, że nie wiadomo na które się zdecydować.
W naszej diecie nie ma niedoborów, wystarczy jeść zróżnicowanie, zwłaszcza o tej porze roku [emoji6]
Ja biorę co 2 dzień właśnie lekarz mówił że nie wolno przesadzać nawet jakbym nie brała nic by się nie działo,jedynie kwas foliowy jest 'obowiazkowy'

Moja dieta jest zdecydowanie uboga we wszystko... Ryby lubie, ale jem moze raz na 3 miesiace. Na pewno lepiej "brac" witaminy z natury, ale ja nie jestem w stanie. Skoro te suplementy sa dopuszczone do sprzedazy znaczy ze nie szkodza [emoji16]
I pamietajcie, ze nawet łosoś potrafi byc zanieczyszczony.

A te wszystkie witaminy się wchłaniają w jednej czwartej albo i nie. Pić na wodę.a miliony na tym zarabiają. Ale wiadomo dla własnego spokoju biorę [emoji6]

A te wszystkie witaminy się wchłaniają w jednej czwartej albo i nie. Pić na wodę.a miliony na tym zarabiają. Ale wiadomo dla własnego spokoju biorę [emoji6]

Masz chyba rację, ja nie rozumiem czemu ludzie biorą tyle suplementów. W Polsce są niemal suplementy na wszystko. I ludzie niestety tego kupują na potęgę. Ja normalnie nie przyjmuję nic, ale teraz w ciąży myślę, że te kilka zł mnie nie zbawi, a może jednak na wszelki wypadek pomoże.

reklama
Masz chyba rację, ja nie rozumiem czemu ludzie biorą tyle suplementów. W Polsce są niemal suplementy na wszystko. I ludzie niestety tego kupują na potęgę. Ja normalnie nie przyjmuję nic, ale teraz w ciąży myślę, że te kilka zł mnie nie zbawi, a może jednak na wszelki wypadek pomoże.
Takie samo mam zdanie[emoji6]nie zbiednieje ale dla spokoju własnej glowy

Do góry