reqiem
Fanka BB :)
Tak tak, z podróbą w sumie z lidla bo do fety to to się nie umywaJest feta z mleka pasteryzowanego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tak, z podróbą w sumie z lidla bo do fety to to się nie umywaJest feta z mleka pasteryzowanego?
Tak tak, z podróbą w sumie z lidla bo do fety to to się nie umywa
Jak ktos może jeść normalnie to super, ja najpierw mdłości teraz upały, jem bo muszę a w poprzedniej ciąży byłam bardzo osłabiona bo wymioty do 7 mięs.mialam więc biorę, poza tym niektórych witamin sami nie jesteśmy w stanie ie przyswoić bo musialybysmy mega ilosci jedzenia pochłaniac.
Ja mieszkam w Rheinland-Pfalz. Ok 30 km od Bonn. Julia się tylko urodziła w Polsce. Resztą tu.Ooo ja też, w Monachium. A Ty? Wszystkie dzieci rodziłaś w Niemczech?
Ja biorę co 2 dzień właśnie lekarz mówił że nie wolno przesadzać nawet jakbym nie brała nic by się nie działo,jedynie kwas foliowy jest 'obowiazkowy'Ja już pisałam kiedyś, ale temat wrócił, ja nie biorę kompletnie nic. Jak podpytałam kiedyś mojego lekarza, to z ironią powiedział: wie pani, jest tyle wspaniałych, że nie wiadomo na które się zdecydować.
W naszej diecie nie ma niedoborów, wystarczy jeść zróżnicowanie, zwłaszcza o tej porze roku [emoji6]
A te wszystkie witaminy się wchłaniają w jednej czwartej albo i nie. Pić na wodę.a miliony na tym zarabiają. Ale wiadomo dla własnego spokoju biorę [emoji6]
Dokladnie, mam nadzieję że nie zaszkodze. Więcej chemii jest w jedzeniu, chyba że ma się własny ogródek, ja mam od teścia więc i biorę tabl. i jem.I myślisz że tą chemią uzupełnisz ewentualne niedobory? Serio, szczerze wątpię. Ale wiadomo, każdy decyduje sam.
Takie samo mam zdanie[emoji6]nie zbiednieje ale dla spokoju własnej glowyMasz chyba rację, ja nie rozumiem czemu ludzie biorą tyle suplementów. W Polsce są niemal suplementy na wszystko. I ludzie niestety tego kupują na potęgę. Ja normalnie nie przyjmuję nic, ale teraz w ciąży myślę, że te kilka zł mnie nie zbawi, a może jednak na wszelki wypadek pomoże.