reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Pozdrawiam z Turcji :) Upały znoszę całkiem niezle, nad morzem temperatura przyjemniejsza niż w Polsce ;), nieco trudniej całodzienne zwiedzanie bo upał się daje we znaki, ale to chyba nie tylko w ciazy a wszystkim tak samo. Ogolenie czuje się bardzo dobrze, ale przy naciskaniu albo zmianie pozycji boli mnie brzuch. Mam takie wrażenie jakbym miała "obolałą" macicę. Nie wiem jak to lepiej opisac. Wydaje mi się że to normalne bo pewnie faktycznie ta macica jest obolała bo się pewnie rozciąga. Taki ból brzucha żeby powodował jakieś obawy to chyba raczej taki nieustajacy, co?
Też to samo miałam w sobotę, i trochę niedzieli właśnie nie mogłam znalesc słowa ale taka obolała.teraz głównie mnie boli jak za długo leże czy siedzę. Najlepiej mi w ruchu.

Ja uważam że bardzo, choć pewnie nie każdy się z tym zgodzi. Po pierwsze pobudzasz laktację, a po drugie od razu odciągasz sobie mleko „na pózniej” i mrozisz. Dla mnie przygoda z karmieniem za każdym razem była trudna, choć nie da się ukryć, że to wspaniała sprawa z wielu powodów. Tak czy siak, jeśli się uda, to planuję maks pół roku karmić.
O to tak jak ja , max pol roku [emoji4] chłopców karmiłam po roku i potem ciężko było już ich odstawić , no a latem za rok też już bym chciała trochę porzyc.

Też to samo miałam w sobotę, i trochę niedzieli właśnie nie mogłam znalesc słowa ale taka obolała.teraz głównie mnie boli jak za długo leże czy siedzę. Najlepiej mi w ruchu.
No.ja mam Własnie to samo " obolała macica " to dobre określenie, też nie bardzo umiem sprecyzować ten ból , są takie pozycje w których bardziej boli jak siedzę lub leżę , przy chodzeniu np ustępuje .

Ja zamawialam zarowno dzieciecie ubranka jak i jakies inne rzeczy np laktator elektryczny, z ktorego jestem bardzo zadowolona [emoji846]
O to super [emoji4] ja np nie ogarniam tych rozmiarów jeszcze niemowlęcych np 3 m to 56, a 6 m to 62 cm, nie wszędzie podają wymiary ..jak będziesz miała coś ciekawego na oku,albo sprawdzonego to podrzuć mi link proszę [emoji6] ja na razie zamówiłam takie pieluszki bawełniane na próbę i jeszcze kocyk bambusowy
Screenshot_2018-08-01-20-59-13-621_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
Screenshot_2018-08-01-21-01-18-374_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-08-01-20-59-13-621_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_2018-08-01-20-59-13-621_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    69 KB · Wyświetleń: 268
  • Screenshot_2018-08-01-21-01-18-374_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_2018-08-01-21-01-18-374_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    70,3 KB · Wyświetleń: 290
No.ja mam Własnie to samo " obolała macica " to dobre określenie, też nie bardzo umiem sprecyzować ten ból , są takie pozycje w których bardziej boli jak siedzę lub leżę , przy chodzeniu np ustępuje .
No no czyli to musi być normalne.nawet czułam taka ciężkość i właśnie nawet na bokach mi źle było a jak już rozchodzilam to ok było. A ogólnie dziś mi zaczęła po raz 2 w ciąży krew lecieć z nosa nie tak ciurkiem ale musialam wycierac. To samo miałam z 2 tyg temu.

No no czyli to musi być normalne.nawet czułam taka ciężkość i właśnie nawet na bokach mi źle było a jak już rozchodzilam to ok było. A ogólnie dziś mi zaczęła po raz 2 w ciąży krew lecieć z nosa nie tak ciurkiem ale musialam wycierac. To samo miałam z 2 tyg temu.
Moze też masz niskie ciśnienie,sprawdź sobie ,ja przez te upały już kolejny dzień..

reklama
Do góry