reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Śliczna dzidzia i to pewnie facet haha,moi chłopcy też zawsze jakos tak tyłem się układali albo skakali tak ,że za obrazem nie można bylo nadarzyć , a teraz od początku mówiłam że coś jest inaczej bo moja dziewczyna układa się tylko bokiem i ogląda swoje rączki i prostuje nogi [emoji6]
Moja dzidzia tez zawsze skakała i boczkami była, a dzisiaj jakos głową w dół i bardziej pleckami. No ale jak to tak jak mowie cierpliwie czekam bo jest mi to obojetne, a ciuszki i tak mam zamiar zacząć kupowac od wrzesnia [emoji4] gorzej jak na połówkowych tez nie bedzie chciał/a współpracowac [emoji14]

reklama
Taaak więc dziekuje za kciuki wszystko jest ok! Mój mały uparciuszek odwrócił się plecami i nogi podkulone i nie cholere nie chciał zmienić pozycji i musiliśmy zmierzyć od głowu do pupy jeszcze [emoji4] ma prawie 10 cm więc rośnie prawidłowo, ja schudłam zaś kg, ale lekarz mówi, żeby sie tym nie martwić. Dzidzia rośnie więc to najweżniejsze. Dostałam zaświadczenie na fitness i 4 września mam do niego zadzwonić i umówić się na połówkowe. On robi miedzy 21-22 tyg więc u mnie przypadnie gdzieś na właśnie początek września. Pytał czy chce l4, ale mówie, żw jeszcze nie. Nastepna wizyte mam nie u niego bo bedzie na urlopie i musiałam zapisać sie do Doktorki. Chodziałam do niej jakies 10 lat temu i nie wspominam jej za dobrze, no ale trudno, zaraz potem bede miała połówkowe wiec przyżyje ta jedną wizyte [emoji14] wyniki ok, dał mi teraz na inne Hivy itp. Także już tak jak obiecałam grzecznie czekam na połówkowe i juz nic nie panikuje! Zobacz załącznik 883680
Super, dobrze że wszystko w porządku :)

Dziewczyny czy wy tez tak czesto chodzicie do toalety? Wczoraj doslownie co pol godziny a dzis zdarza sie czesciej. Juz mowie ze nie boli i nie piecze przy oddawaniu meczu.
Ja mam czasami takie dni, że co chwile mi sie chce, a czasami to potrafie trzy razy przez cały dzien isc, to nie wiem od czego to zalezy, juz by tak dzidziol naciskał?

No wlasnie tez sie zastanawiam czy malenstwo skacze po tym pecherzu [emoji23] a w nocy to dwa trzy razy zawsze ide i to z tak pelnym pecherzem ze az boli

Dziewczyny czy wy tez tak czesto chodzicie do toalety? Wczoraj doslownie co pol godziny a dzis zdarza sie czesciej. Juz mowie ze nie boli i nie piecze przy oddawaniu meczu.
Wczoraj wieczorem kroilam bluzę dla małego na kolanach schylona do ziemi i nie wiem czy przez to że uciskałam brzuch bo 3x szłam na siku [emoji28][emoji28] i wg w ciągu dnia też chodzę bardzo często;)

Super że wizyta udana :) tylko się cieszyć.
Ja chodzę często siku w ciągu pół godziny 3 razy. Jestem akurat u mamy i mama się śmieje co to bd dalej jak maluszek bd bardziej rosl. Wg to pierwszy wnuk lub wnuczka mamy i ona po prostu już szaleje. Ja leżę to poduszki z łóżka ściąga żebym więcej miejsca miała i mówi Ty nie musisz mieć wygodnie ale maleństwo tak haha później mówię że śniadania nie jadłam to oczywiście też dostalam odpowiedź było chociaż jogurta zjeść bo mały potrzebuje hege

reklama
Do góry