reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Mój lekarz też "szturchał"tym moim malcem już miałam mu coś powiedzieć ale ugryzłam się w język wkońcu jest lekarzem i wie co robi [emoji1]Poprostu chciał go dokładnie obejrzeć i pomierzyć a mój maluch nie za bardzo chciał współpracować [emoji2]

Mialam dokladnie tak samo badanie trwało 40 minut i lekarz pytał czy jeszcze chwilę wytrzymam bo tak mocno naciskał. Mąż był zadowolony że taki lub taka ruchliwy i mówił to po tatusiu :) piękne są te chwilę

reklama
Mialam dokladnie tak samo badanie trwało 40 minut i lekarz pytał czy jeszcze chwilę wytrzymam bo tak mocno naciskał. Mąż był zadowolony że taki lub taka ruchliwy i mówił to po tatusiu :) piękne są te chwilę
O tak!Mój mąż jeszcze nie widział malca na ekranie ale jak mu opowiadałam to też stwierdził że po tatusiu,on jest przekonany że to syn !Zdziwi się trochę jak mu lekarz oznajmi że córka [emoji23]

O tak!Mój mąż jeszcze nie widział malca na ekranie ale jak mu opowiadałam to też stwierdził że po tatusiu,on jest przekonany że to syn !Zdziwi się trochę jak mu lekarz oznajmi że córka [emoji23]
Mój przekonany że córką i zresztą wszyscy tak obstawiaja A ja im wszystkim mówię żeby jeszcze się nie zdziwili hehe bo ja mam mocne przeczucie że synek będzie:)

Mój przekonany że córką i zresztą wszyscy tak obstawiaja A ja im wszystkim mówię żeby jeszcze się nie zdziwili hehe bo ja mam mocne przeczucie że synek będzie:)
A ja nie mam żadnego przeczucia ,oczywiście chciałabym syna nie dlatego że mąż chcę, tylko poprostu od zawsze chciałam mieć syna ,ja już "wychowałam" moje 2 przyszywane córeczki więc już mi starczy płci żeńskiej [emoji23][emoji23][emoji23]

A ja nie mam żadnego przeczucia ,oczywiście chciałabym syna nie dlatego że mąż chcę, tylko poprostu od zawsze chciałam mieć syna ,ja już "wychowałam" moje 2 przyszywane córeczki więc już mi starczy płci żeńskiej [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja od zawsze chciałam córkę ale w ciąży nie wiem dlaczego mam obrót o 360 stopni i chce synka mamusi :) ale dla mnie najważniejsze aby zdrowe tylko to się dla mnie liczy A co bd to nie ważne bo i tak już jest kochane :) ;);)

Ja od zawsze chciałam córkę ale w ciąży nie wiem dlaczego mam obrót o 360 stopni i chce synka mamusi :) ale dla mnie najważniejsze aby zdrowe tylko to się dla mnie liczy A co bd to nie ważne bo i tak już jest kochane :) ;);)
To było żartem napisane [emoji1]Oczywiście liczy się żeby było zdrowe a płeć nie ma różnicy, syn czy córka tak samo będzie kochane ,moje pierwsze i wymarzone [emoji7][emoji7][emoji7]

Super dobrze, że wszystko ok śliczna ta dzidzia teoja wstydliwa a moja wręcz odwrotnie [emoji5]
Muszę wam powiedzieć, ze zeschzowałam się na całego i pojechałam na oddział
Od rana nie czułam ruchów, dziwne kłucia w podbrzuszu. Na szczęście to tylko moja wyostrzona wyobraźnia wszystko dobrze szyjka długa. Dostałam nospę i magnez. Synuś tak się usadowił, że mogłam go nie czuć a na usg tsk wywijał, ze w szoku byłam. A że bezwstydnik w przeciwieństwie do twojego bo p. Doktor powiedziała, że o jak świeci przyrodzeniem[emoji4] rozbawia mnie tym tekstem, chociaż chwilę wcześniej nie było mi do śmiechu.
Mi teraz też powróciły kłucia ,ciągnięcia , lekkie bóle podbrzusza..pojawiają się i znikają. Na tym etapie ruchów można nie czuć kilka dni , dlatego jeszcze nie sprawdza się ich , nie liczy ,dzidzia ma full miejsca. Ja trzecia ciąża , jutro 18 tydzień zaczynam a ruchów nie czuje chyba ..bo czuje jakby takie Napieranie/ rozpieranie jak leżę na wznak ..Ale dobrze że wszystko ok i się uspokoilas [emoji6]

reklama
Do góry