reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
No właśnie wspomnialam lekarzowi i mowi ruch, woda i błonnik i powinno byc ok

Wody pije bardzo dużo i nic :( A co do ruchu to teraz leżę i wiatrak przez te upały nic się nie chce :( mam błonnik myślę dodać do jogurtu trochę. Bo przez to człowiek czuje się taki ociezaly czasami coś w różnych miejscach zakuje czytałam że to może być od jelit albo że macica rośnie. Więc też staram się nie schizowac tylko być dobrej myśli.

Moja lodówka, a to dopiero 16t [emoji85][emoji87] a żal mi jakiekolwiek zdjąć [emoji23]
IMAG5676.jpg

Załączniki

• IMAG5676.jpg
    IMAG5676.jpg
    102,5 KB · Wyświetleń: 213
Taaak więc dziekuje za kciuki wszystko jest ok! Mój mały uparciuszek odwrócił się plecami i nogi podkulone i nie cholere nie chciał zmienić pozycji i musiliśmy zmierzyć od głowu do pupy jeszcze [emoji4] ma prawie 10 cm więc rośnie prawidłowo, ja schudłam zaś kg, ale lekarz mówi, żeby sie tym nie martwić. Dzidzia rośnie więc to najweżniejsze. Dostałam zaświadczenie na fitness i 4 września mam do niego zadzwonić i umówić się na połówkowe. On robi miedzy 21-22 tyg więc u mnie przypadnie gdzieś na właśnie początek września. Pytał czy chce l4, ale mówie, żw jeszcze nie. Nastepna wizyte mam nie u niego bo bedzie na urlopie i musiałam zapisać sie do Doktorki. Chodziałam do niej jakies 10 lat temu i nie wspominam jej za dobrze, no ale trudno, zaraz potem bede miała połówkowe wiec przyżyje ta jedną wizyte [emoji14] wyniki ok, dał mi teraz na inne Hivy itp. Także już tak jak obiecałam grzecznie czekam na połówkowe i juz nic nie panikuje! Zobacz załącznik 883680
Super dobrze, że wszystko ok śliczna ta dzidzia teoja wstydliwa a moja wręcz odwrotnie [emoji5]
Muszę wam powiedzieć, ze zeschzowałam się na całego i pojechałam na oddział
Od rana nie czułam ruchów, dziwne kłucia w podbrzuszu. Na szczęście to tylko moja wyostrzona wyobraźnia wszystko dobrze szyjka długa. Dostałam nospę i magnez. Synuś tak się usadowił, że mogłam go nie czuć a na usg tsk wywijał, ze w szoku byłam. A że bezwstydnik w przeciwieństwie do twojego bo p. Doktor powiedziała, że o jak świeci przyrodzeniem[emoji4] rozbawia mnie tym tekstem, chociaż chwilę wcześniej nie było mi do śmiechu.

Moja dzidzia tez zawsze skakała i boczkami była, a dzisiaj jakos głową w dół i bardziej pleckami. No ale jak to tak jak mowie cierpliwie czekam bo jest mi to obojetne, a ciuszki i tak mam zamiar zacząć kupowac od wrzesnia [emoji4] gorzej jak na połówkowych tez nie bedzie chciał/a współpracowac [emoji14]
U mnie na polowkowym, nie było że nie widać bo się źle ułożył, lekarz tak "gniotl" brzuch i kombinowal,obracał malcem że wszystko zobaczył co chciał znaczy że nie bez przesady, ale potrafił tak zrobić że mały się obrażał w każdą stronę co chciał [emoji6] trochę mi brzuch wygniotl ale wszystko ok wierzę że wiedział co robi [emoji6]

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie na polowkowym, nie było że nie widać bo się źle ułożył, lekarz tak "gniotl" brzuch i kombinowal,obrażał malcem że wszystko zobaczył co chciał znaczy że nie bez przesady, ale potrafił tak zrobić że mały się obrażał w każdą stronę co chciał [emoji6] trochę mi brzuch wygniotl ale wszystko ok wierzę że wiedział co robi [emoji6]
Mój lekarz też "szturchał"tym moim malcem już miałam mu coś powiedzieć ale ugryzłam się w język wkońcu jest lekarzem i wie co robi [emoji1]Poprostu chciał go dokładnie obejrzeć i pomierzyć a mój maluch nie za bardzo chciał współpracować [emoji2]

Do góry