Mam nadzieję, że tylko o to chodzi dziękujęMoni, blade, jasnoróżowe plamki mogły powstać w czasie podcierania, jesteśmy teraz bardziej ukrwione, myślę, że nie masz powodów do zmartwień.
reklama
olakaczmarek7
Fanka BB :)
Byl lekarz. Wszystko jest ok. Serduszko bije. Ale muszę zostać około 3dni w szpitalu. Ciąża zagrożona.
alla31
Trzymaj się , pewnie czytałaś ja w piątek też plamilam i wszystko jest ok ! Już nie plamie, głowa do góry !Cześć dziewczyny. Rano zaczęłam plamić. Zaraz jadę do szpitala. Mam nadzieję, że to nie to o czym myślę...
alla31
Witaj ,masz termin porodu na urodziny mojego synka [emoji4] Ja mam na 12.01 . Ja mam dzieci z 2002 i 2007 r, teraz też życiową niespodzianka [emoji4]Witajcie Styczniowe Mamusie
Ja również będę styczniową Mamusią.
Termin porodu mam na 14.01.2019.
Ciąża jest dla nas wielką życiową niespodzianką, zupełnie się nie spodziewałam, że jeszcze kiedyś będzie mi dane doświadczyć młodego macierzyństwa, tymbardziej, że mam już można powiedzieć "odchowane" dzieci, Synek styczeń 2010, Córeczka sierpień 2011, nie mniej... Bardzo się cieszymy
Będzie mi miło z Wami przeżywać piękny ciążowy okres.
Olakaczmarek7 - trzymam kciuki za to, żeby plamienie nie okazało się groźne, na pewno będzie dobrze.
Byl lekarz. Wszystko jest ok. Serduszko bije. Ale muszę zostać około 3dni w szpitalu. Ciąża zagrożona.
Będzie dobrze, trzymaj się cieplutko:*
alla31
Widzisz ,a wiadomo skąd te plamienia ? Kurcze mi to nawet Duphastonu nie chcieli dać , a ciebie zatrzymali w szpitalu..Byl lekarz. Wszystko jest ok. Serduszko bije. Ale muszę zostać około 3dni w szpitalu. Ciąża zagrożona.
Witaj ,masz termin porodu na urodziny mojego synka [emoji4] Ja mam na 12.01 . Ja mam dzieci z 2002 i 2007 r, teraz też życiową niespodzianka [emoji4]
Ja najpewniej będę miała szybciej ciążę rozwiązaną, mam nadzieję, że uda się doczekać do stycznia.. Mój Synek urodzony 5.01 jest.. Mam nadzieję, że na Jego urodziny będę jeszcze w domu
alla31
A ja swoich chłopcow rodziłam równo 10 dni przed terminem [emoji6] więc obstawiam sam początek styczniaJa najpewniej będę miała szybciej ciążę rozwiązaną, mam nadzieję, że uda się doczekać do stycznia.. Mój Synek urodzony 5.01 jest.. Mam nadzieję, że na Jego urodziny będę jeszcze w domu
reklama
paulenka91
Dobrze się Tobą zajęli!bedzie wszystko dobrze, najważniejsze wypoczywaj.Byl lekarz. Wszystko jest ok. Serduszko bije. Ale muszę zostać około 3dni w szpitalu. Ciąża zagrożona.