reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Ja mam tego farta, że zwykle jestem pierwsza, ale też na godziny przyjmuje, tylko wiadomo pacjentki wciska co 5 min, a jedna posiedzi chwile bo tylko recepta, a druga dłużej. Zawsze miałam na rano, jutro na 12, ale też otwieram listę to mam nadzieje, że sie nie spozni.
Juz odliczam godziny do tej wizyty, z jedej strony nie moge sie doczekac żeby zobaczyc Bibka, a z drugiej mam czarne myśli jak to ja i sie mega denerwuje.

Ja mam tego farta, że zwykle jestem pierwsza, ale też na godziny przyjmuje, tylko wiadomo pacjentki wciska co 5 min, a jedna posiedzi chwile bo tylko recepta, a druga dłużej. Zawsze miałam na rano, jutro na 12, ale też otwieram listę to mam nadzieje, że sie nie spozni.
Juz odliczam godziny do tej wizyty, z jedej strony nie moge sie doczekac żeby zobaczyc Bibka, a z drugiej mam czarne myśli jak to ja i sie mega denerwuje.
Dokładnie, u mnie tak samo jest. Spokojnie, nie denerwuj się bo to na pewno nie pomoże, wszystko musi być w porządku :)

Jestem w szoku, że nie jesteście umówione na określoną godzinę.. i to jeszcze w ciąży. U mnie nie dość że się umawiam na godz to lekarz wywołuje po nazwisku, także nie ma szans żeby ktoś się wcisnął bez kolejki ;)

Ja właśnie wróciłam od lekarza z dzieckiem i wracając złapała nas ulewa. Nie miałam folii na wózek, żadnego parasola dla siebie, więc strasznie zmokliśmy. A od razu po deszczu znowu duchota!

reklama
Dziewczyny,a przed ciążą też miałyście problem z tarczyca ? Bo ja mam Hashimoto wykryte 2 lata temu, miałam niedoczynność i czułam się fatalnie , normalnie jestem na euthyrox 50 ale w ciąży od razu kazali mi zwiększyć do 75 i od początku mam bardzo dobre wyniki o dziwo .

Do góry