reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

Dziewczyny dobrze radzą, rozejrzyj się za innym lekarzem. To on powinien pilnować terminów, informować Cię i przede wszystkim dbać o Was a z tego co czytam to jest niekompetentny, Ty nie musisz wiedzieć wszystkiego ale on tak. Tymbardziej że to pierwsza ciąża.
Nie martw się o pappe jakbym wiedziała na czym polega w momencie robienia nie zdecydowalabym się.
A dlaczego nie zdecydowalabys się ?

reklama
Moni kolory Szycia;)

Jestem, wyniki w porządku, dzidzia zdrowa, wszystko ok. Nie mam zdjęcia ale będzie chłopczyk [emoji7][emoji7][emoji28] dla mnie bez znaczenia, ale po cichu myślałam, że będzie dziewczynka.
Teściowa zawiedziona bo dalej bez wnuczki za to 7 wnuk;)
Kolejny chłopczyk [emoji7]Coś mi się wydaje że na naszym forum przewaga chłopaczków[emoji4]
Gratuluję! Najważniejsze że jest wszystko wporzadku [emoji8]

Bo to jest algorytm nie diagnoza a wynik że wzgl na wiek i białko w dolnej granicy normy wyszedł mi jeszcze w normie ale też dolnej granicy. A czyta się to tak że 1 kobieta z takimi wynikami i danymi jak ja na np. 400 urodzi chore dziecko. Nie mam wskazań do amniopunkcji, ale stresu co nie miara. Usg prawidłowe i to powinno mi wystarczyc.

Wiesz cos, ile wazy, ile mierzy i co ma miedzy nogami?
Super, ze wszystko ok ! [emoji7]

Właśnie nie wiem ile wazy i mierzy z tego gorąca nawet nie zapytałam a sam lekarz nie powiedział... dzisiaj jakaś zmieszana z wizyty wyszłam

Powiedział serduszko ładnie bije kręgosłup ładnie widać raczki nóżki itp zabrał ginekologicznie i taka wizyta.

Zmieniam i tak lekarza od września chodzę obecnie na pakiet medicover ten lekarz niestety nie pracuje w żadnej przychodni ani szpitalu wiec na porodówce jesteś zdana sama na siebie... szukam lekarza żeby mnie zabrał pod swoje skrzydła na porodówce a nie jesteś zdana na los...

Moni kolory Szycia;)

Jestem, wyniki w porządku, dzidzia zdrowa, wszystko ok. Nie mam zdjęcia ale będzie chłopczyk [emoji7][emoji7][emoji28] dla mnie bez znaczenia, ale po cichu myślałam, że będzie dziewczynka.

Hehe, u mnie taka sama sytuacja, gratulacje, super że wszystko w porządku :)

U mnie było inaczej ,lekarz kazał iść po skierowanie do ogólnego i nie przepisał mi tego leku ,zdecydowałam się pójść prywatnie do endo i od niej dopiero dostałam Euthyrox 25 kazała mi przyjść za miesiąc z badaniami krwi plus jakieś anty... powiedziała że zrobi mi na tej wizycie USG tarczycy

No widzisz A ja też brałam Euthyrox 25 a tsh mimo tego wzrosło i może dlatego mam iść do szpitala.

Moje tsh to 3.118, kazał mi na razie brać jodid i powtórzyć badania

Ja ostatnie tsh miałam 4,28 :(

Moni kolory Szycia;)

Gratuluję synka :-)

reklama
No to faktycznie już nie narzekam, bo myślałam, że z gabinetu prywatnego kobietom w ciąży też refundacje nfz:laugh2:
To.masz super ,ja przez to że nie chce płacić za badania to chodzę do dwóch lekarzy,do jednego prywatnie,a drugiego na NFZ i mam dwie karty ciąży ,czasami już się gubie w tym [emoji23]

Do góry