reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Kciuki za wizyty! :)
U mnie dzisiaj 17+1tc... Ale ten czas szybko leci!
Screenshot_20180731-095538_Asystent Ciy.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180731-095538_Asystent Ciy.jpg
    Screenshot_20180731-095538_Asystent Ciy.jpg
    246,7 KB · Wyświetleń: 259
reklama
To już dziś mam polowkowe [emoji44] ale to zleciało w sumie mam dopiero 18+0...ale moja gin tak mnie umowila, a mój Kruszynek zawsze większy trochę z USG niż wychodzi z OM.(ciekawe czy się potwierdzi chłopak? Może wkoncu coś mu kupię bo ciągle jakoś boję się "juz" kupować... A mój M zaczyna dziś remonty, narazie salon i kuchnie ale bałagan w całym domu będzie. Ale jak się potwierdzi płeć to chyba pomyślę o pokoju maluszka powoli [emoji4][emoji4])

stresa już mam a wizyta dopiero 15.20 [emoji53]

Faktycznie trochę wcześnie, bo połówkowe powinno się robić po 18t, ale przed 22t. Ale chyba trzeba zaufać w tej sytuacji. Koniecznie daj znać po [emoji6]

Wow, no rzeczywiście dużo dziś wizyt.
Wszystkim życzę udanych wizyt[emoji106][emoji106][emoji106]
Ja też dziś niewyspana o 4 obudził mnie jakiś szczekajacy pies i tak do 5 a później mój kot postanowił nie spać i lazila po sypialni. Znowu upał, już sił brakuje. Zupełnie nie do zycia jestem przy takich temp.

@reqiem ale Ci się naśnilo, ale cały czas nam jakieś obawy po głowie chodzą i w snach to też widać.

Spokojnego dnia dla wszystkich[emoji3]

Ja ze spaniem też mam jakiś problem w ciąży [emoji53]Nigdy wcześniej nie miałam, głowa do poduszki i gasłam jak zdmuchnięta świeczka. A teraz potrafię obudzić się o północy i nie spać do 3 nad ranem ☹️ Potem dzień taki bez energii mam. Na szczęście nie jest tak noc w noc.

No ja winogrona sie najadłam w niedziele, a już miałam problem z lekkim zaparciem, ale były takie pyszne zimne i człowiek sie skusił. Wczoraj znowu coś mnie tkneło i zjadłam w pracy zupke chińską krewetkową i była ostra i jakaś tłusta bo dodałam tego oleju co tam dają. Fuj już więcej tego nie tkne. Bo na codzień jem zdrowo, a tu nagle taka dawka chemii. Mam nadzieje, że to to. Teraz już ok.

Dziewczyny na zaparcia polecam ruch, jakąkolwiek aktywność fizyczną i same się przekonacie, że problem zniknie. Na początku też mi dokuczały, ale na początku ciąży z obawy, bardzo się oszczędzałam. Teraz jestem aktywna fizycznie, bo dobrze się czuję i nie mam problemów. Zmniejszyłam jedynie intensywność treningów i czas.

reklama
Do góry