olakaczmarek7
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co to za apka?
Asystent Ciąży polecam! Są też ciekawe artykuły z poradami i przepisami dla ciężarnychCo to za apka?
Cos im sie pomylilo, 20cm i 300g? [emoji44][emoji16]Asystent Ciąży polecam! Są też ciekawe artykuły z poradami i przepisami dla ciężarnych
To już dziś mam polowkowe [emoji44] ale to zleciało w sumie mam dopiero 18+0...ale moja gin tak mnie umowila, a mój Kruszynek zawsze większy trochę z USG niż wychodzi z OM.(ciekawe czy się potwierdzi chłopak? Może wkoncu coś mu kupię bo ciągle jakoś boję się "juz" kupować... A mój M zaczyna dziś remonty, narazie salon i kuchnie ale bałagan w całym domu będzie. Ale jak się potwierdzi płeć to chyba pomyślę o pokoju maluszka powoli [emoji4][emoji4])
stresa już mam a wizyta dopiero 15.20 [emoji53]
Wow, no rzeczywiście dużo dziś wizyt.
Wszystkim życzę udanych wizyt[emoji106][emoji106][emoji106]
Ja też dziś niewyspana o 4 obudził mnie jakiś szczekajacy pies i tak do 5 a później mój kot postanowił nie spać i lazila po sypialni. Znowu upał, już sił brakuje. Zupełnie nie do zycia jestem przy takich temp.
@reqiem ale Ci się naśnilo, ale cały czas nam jakieś obawy po głowie chodzą i w snach to też widać.
Spokojnego dnia dla wszystkich[emoji3]
Hahah tak, na dole masz prawidłowe wymiary... Też się zdziwiłam przy tym tygodniu właśnieCos im sie pomylilo, 20cm i 300g? [emoji44][emoji16]Zobacz załącznik 883187
No ja winogrona sie najadłam w niedziele, a już miałam problem z lekkim zaparciem, ale były takie pyszne zimne i człowiek sie skusił. Wczoraj znowu coś mnie tkneło i zjadłam w pracy zupke chińską krewetkową i była ostra i jakaś tłusta bo dodałam tego oleju co tam dają. Fuj już więcej tego nie tkne. Bo na codzień jem zdrowo, a tu nagle taka dawka chemii. Mam nadzieje, że to to. Teraz już ok.