reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

No i ten upał tak dokucza, że okna w domu pozaslaniane i wiatrak od rana chodzi. Już bym chciała żeby było te 24 czy 25 stopni

reklama
No i ten upał tak dokucza, że okna w domu pozaslaniane i wiatrak od rana chodzi. Już bym chciała żeby było te 24 czy 25 stopni

U nas tez jest masakra... może grzeszę ale mam dość upalow...

Zamówiłam sobie basen już czekam kiedy napełnie go woda i wejdę do niego chyba bardziej dla siebie kupowałam niż dla dziecka ;) będzie basen łatwiej będzie przetrwac upały ;)

Śmiałam się wczoraj do męża ze znowu jutro się zobaczę z dzidzia przez monitor ;) mówi to pozdrów od taty ;)

Heh basen też by się przydał:) mój mąż już wyjechal do pracy za granicę i wroci teraz we wrześniu. Jak byłam na wizycie w 13 tyg to byl ze mną w gabinecie i widział maluszka a teraz do mnie mówi zapytaj doktora czy jak bd na wizycie to czy możesz mi filmik nagrac :)

No mój jutro twardo ze mną ciśnie, mimo, że na 12 to w połowie pracy, ale powiedział, że wyskoczy na godzinkę. No sam chce to niech idzie [emoji4]
Mój mąż jest zemną na każdej wizycie ,dzielnie czeka na korytarzu [emoji846]W piątek wejdzie zemną to pierwszy raz zobaczy maleństwo,nie mogę się doczekać jego reakcji [emoji173]

Powodzenia na wizytach :)

Ja chodziłam na NFZ ale też miałam plamienia w ogole zero zainteresowania. I zmieniłam lekarza, No I prywatnie teraz chodzę to całkiem inaczej. Dziewczyny ja wizytę mam dopiero 16 sierpnia a już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę najwazniejsze aby zdrowe ale też już bym chciała wiedzieć co będzie :)
Moja siostra chodziła na NFZ i ani razu nie zobaczyła dziecka na monitorze... Ja to byłam w szoku jak mi to powiedziała a mówiła mi to całkiem niedawno ,jak dobrze że wybrałam się prywatnie [emoji846]

Ja też mam jakiś późno dziwnie te połówkowe , bo.na NFZ mnie umówił dopiero na 10 września a to będzie już 22-23 TC, a prywatnie kazal mi przyjść na wizytę 22.08 i że ustalimy termin połówkowego ..trochę się martwię czy to nie za późno .plus taki że płeć już chociaż znam bo bym była bardziej niecierpliwa [emoji23]
@alla31, Ty chodzisz do tego samego lekarza i na NFZ i prywatnie?

Mój był raz ze mną [emoji4]byl akurat na urlopie jak mialam wizyte, słyszał serduszko wiec chociaz to dobre [emoji4] teraz dopiero na polowkowe ze mną pojdzie [emoji4] termin polowkowego ustale z lekarzem dopiero 10.08. [emoji4]

reklama
Do góry