Olusiaczek19
Fanka BB :)
No i ten upał tak dokucza, że okna w domu pozaslaniane i wiatrak od rana chodzi. Już bym chciała żeby było te 24 czy 25 stopni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i ten upał tak dokucza, że okna w domu pozaslaniane i wiatrak od rana chodzi. Już bym chciała żeby było te 24 czy 25 stopni
Ja dokładnie niewiem kiedy będę mieć połówkowe, napewno dowiem się w piątek na wizycie [emoji846]A bo połówkowe od 18-22tyg stad ten rozrzut[emoji6]ja dokładnie jakoś będę mieć w 20tyg skończonym.[emoji6]
Mój mąż jest zemną na każdej wizycie ,dzielnie czeka na korytarzu [emoji846]W piątek wejdzie zemną to pierwszy raz zobaczy maleństwo,nie mogę się doczekać jego reakcji [emoji173]No mój jutro twardo ze mną ciśnie, mimo, że na 12 to w połowie pracy, ale powiedział, że wyskoczy na godzinkę. No sam chce to niech idzie [emoji4]
Moja siostra chodziła na NFZ i ani razu nie zobaczyła dziecka na monitorze... Ja to byłam w szoku jak mi to powiedziała a mówiła mi to całkiem niedawno ,jak dobrze że wybrałam się prywatnie [emoji846]Powodzenia na wizytach
Ja chodziłam na NFZ ale też miałam plamienia w ogole zero zainteresowania. I zmieniłam lekarza, No I prywatnie teraz chodzę to całkiem inaczej. Dziewczyny ja wizytę mam dopiero 16 sierpnia a już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę najwazniejsze aby zdrowe ale też już bym chciała wiedzieć co będzie
@alla31, Ty chodzisz do tego samego lekarza i na NFZ i prywatnie?Ja też mam jakiś późno dziwnie te połówkowe , bo.na NFZ mnie umówił dopiero na 10 września a to będzie już 22-23 TC, a prywatnie kazal mi przyjść na wizytę 22.08 i że ustalimy termin połówkowego ..trochę się martwię czy to nie za późno .plus taki że płeć już chociaż znam bo bym była bardziej niecierpliwa [emoji23]