reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

No i ten upał tak dokucza, że okna w domu pozaslaniane i wiatrak od rana chodzi. Już bym chciała żeby było te 24 czy 25 stopni

reklama
No i ten upał tak dokucza, że okna w domu pozaslaniane i wiatrak od rana chodzi. Już bym chciała żeby było te 24 czy 25 stopni

U nas tez jest masakra... może grzeszę ale mam dość upalow...

Zamówiłam sobie basen już czekam kiedy napełnie go woda i wejdę do niego chyba bardziej dla siebie kupowałam niż dla dziecka ;) będzie basen łatwiej będzie przetrwac upały ;)

Śmiałam się wczoraj do męża ze znowu jutro się zobaczę z dzidzia przez monitor ;) mówi to pozdrów od taty ;)

Heh basen też by się przydał:) mój mąż już wyjechal do pracy za granicę i wroci teraz we wrześniu. Jak byłam na wizycie w 13 tyg to byl ze mną w gabinecie i widział maluszka a teraz do mnie mówi zapytaj doktora czy jak bd na wizycie to czy możesz mi filmik nagrac :)

No mój jutro twardo ze mną ciśnie, mimo, że na 12 to w połowie pracy, ale powiedział, że wyskoczy na godzinkę. No sam chce to niech idzie [emoji4]
Mój mąż jest zemną na każdej wizycie ,dzielnie czeka na korytarzu [emoji846]W piątek wejdzie zemną to pierwszy raz zobaczy maleństwo,nie mogę się doczekać jego reakcji [emoji173]

Powodzenia na wizytach :)

Ja chodziłam na NFZ ale też miałam plamienia w ogole zero zainteresowania. I zmieniłam lekarza, No I prywatnie teraz chodzę to całkiem inaczej. Dziewczyny ja wizytę mam dopiero 16 sierpnia a już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę najwazniejsze aby zdrowe ale też już bym chciała wiedzieć co będzie :)
Moja siostra chodziła na NFZ i ani razu nie zobaczyła dziecka na monitorze... Ja to byłam w szoku jak mi to powiedziała a mówiła mi to całkiem niedawno ,jak dobrze że wybrałam się prywatnie [emoji846]

Ja też mam jakiś późno dziwnie te połówkowe , bo.na NFZ mnie umówił dopiero na 10 września a to będzie już 22-23 TC, a prywatnie kazal mi przyjść na wizytę 22.08 i że ustalimy termin połówkowego ..trochę się martwię czy to nie za późno .plus taki że płeć już chociaż znam bo bym była bardziej niecierpliwa [emoji23]
@alla31, Ty chodzisz do tego samego lekarza i na NFZ i prywatnie?

Mój był raz ze mną [emoji4]byl akurat na urlopie jak mialam wizyte, słyszał serduszko wiec chociaz to dobre [emoji4] teraz dopiero na polowkowe ze mną pojdzie [emoji4] termin polowkowego ustale z lekarzem dopiero 10.08. [emoji4]

reklama
Do góry