reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

A Wasze mamuśki jakie miały złote teksy?
Mamusie starszych dzieci, już lecą do Waszych dzieci takie hity?
Moja jeszcze mówiła "ucz się bo czarną widzę tą twoją mature" i jak mówiłam, że pić mi się chce to było "herbate se zrób" [emoji16]
A no i "jak ci sie cos nie podoba to sie wyprowadz" [emoji16]
Najlepszy tekst jaki słyszałam to było " czy ty myślisz, że jak masz 14 lat to Cię w oknie życia nie zamieszczę?" [emoji23] no i kultowe tekst, którego sama używam " małe dzieci są tak słodkie, że chciałoby się je zjeść. A jak podrosną to człowiek żałuję, że tego nie zrobił"

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.
Ja właśnie szykuję się do diabetologa. Znów cały dzień z głowy a jakaś wyjątkowo zmęczona dziś wstałam.
Wow...dziś już pierwsze polowkowe...A ja dopiero pod koniec września. Chyba będę ostatnią z polowkowym i płcią [emoji16] obym tylko nie była pierwsza z porodem [emoji23]

Ja tez połówkowe dopiero we wrześniu około 15 wrzesnia jeszcze nie umówione a tez już się doczekać nie mogę ;)

Dzisiaj na 11 wizyta wiec chyba będę pierwsza z relacjami za resztę wizyt trzymam mocno kciuki ;) [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]

Szczęśliwe Mamusie Styczniowe [emoji4]

[emoji110][emoji110][emoji110]za wizyty:

31.07:
@marzenka1810 wizyta 12:15,
@Lilli1234 wizyta
@Kokoszka356 wizyta 18:40,
@martag86 połówkowe 15:20,
@Misza95 wizyta 20:00
@AniaWaa wizyta

01.08 - @reqiem wizyta
02.08 - @Tasza wizyta
03.08 - @kropka4x4 wizyta, @Camilla29love wizyta
06.08 - @martag86 wizyta
07.08 @justys0702 wizyta
09.08 @Asiula86 wizyta
08.08 - @olakaczmarek7 wizyta, @Justyna16235
10.08 - @arielka94 wizyta
13.08 - @Zuzanka1402 - wizyta, @Inka91 wizyta
14.08 - @violetta.sc wizyta, @bojąca wizyta
16.08 - @olakaczmarek7 połówkowe, @Kicia_83 wizyta @Olusiaczek19 wizyta @Anga79 połówkowe
20.08 - @MojrAnka połówkowe, @paulenka91 połówkowe, @Dariana wizyta
21.08 - @eulalia83 połówkowe, @asiaxkk wizyta
22.08 - @Talka92 wizyta, @Asia92 wizyta, @alla31 wizyta
23.08 - @Misza95 połówkowe
27.08 - @Zuzanka1402 połówkowe
28.08 - @asiaxkk połówkowe, @Asia92 połówkowe
29.08 - @Talka92 połówkowe + URODZINY!
30.08 - @Asiula86 wizyta, @perell wizyta
31.08 - @Lilli1234 wizyta,
04.09 - @bojąca połówkowe
20.09 - @Asiula86 połówkowe
25.09 - @kropka4x4 połówkowe

Piszcie swoje wizyty to dopisze do kalendarza [emoji4]

Link do: Styczniówki 2019r.

Link do naszej tabelki, dopisujcie sie , a jak ktos ma problem to dajcie dane, to Was dopisze.

Wow dzisiaj to dopiero kciuki będą aż sinieć tyle wizyt [emoji4] czekamy na dobre informacje i piękne fotki, a szczególnie na relacje z pierwszego połówkowego. Miłego dzionka Mamuśki [emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] za wizyty [emoji4][emoji4][emoji8] czekamy na relacje [emoji4]

Ja właśnie szykuję się do diabetologa. Znów cały dzień z głowy a jakaś wyjątkowo zmęczona dziś wstałam.
Wow...dziś już pierwsze polowkowe...A ja dopiero pod koniec września. Chyba będę ostatnią z polowkowym i płcią [emoji16] obym tylko nie była pierwsza z porodem [emoji23]
Ja też mam jakiś późno dziwnie te połówkowe , bo.na NFZ mnie umówił dopiero na 10 września a to będzie już 22-23 TC, a prywatnie kazal mi przyjść na wizytę 22.08 i że ustalimy termin połówkowego ..trochę się martwię czy to nie za późno .plus taki że płeć już chociaż znam bo bym była bardziej niecierpliwa [emoji23]

A Wasze mamuśki jakie miały złote teksy?
Mamusie starszych dzieci, już lecą do Waszych dzieci takie hity?
Moja jeszcze mówiła "ucz się bo czarno widzę tą twoją mature" i jak mówiłam, że pić mi się chce to było "herbate se zrób" [emoji16]
A no i "jak ci sie cos nie podoba to sie wyprowadz" [emoji16]
U mnie z racji posiadania dwóch nastolatków, wszystko jest na czasie [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja też mam jakiś późno dziwnie te połówkowe , bo.na NFZ mnie umówił dopiero na 10 września a to będzie już 22-23 TC, a prywatnie kazal mi przyjść na wizytę 22.08 i że ustalimy termin połówkowego ..trochę się martwię czy to nie za późno .plus taki że płeć już chociaż znam bo bym była bardziej niecierpliwa [emoji23]
Ja mam dopiero 25 września. Umawiał genetyk więc wierzę, że wie co robi. U mnie to już będzie 23+2 Jak dobrze pamiętam a widełki dostalam 20-28 wrzesnia więc chodziło o bardzo określony czas. Ja niestety płci nie znam i podejrzewam, że nie poznam wcześniej bp tu gdzie chodzę mają nędzny sprzęt usg a prywatnie raczej się nie wybieram. Na dzień dzisiejszy mam na co wydawać pieniążki bo ciąża kosztuje mnie bez prywatnych wizyt kilkaset zł miesięcznie.

Ja też jakoś we wrześniu będę miała połówkowe,więc nie jesteś sama [emoji2]
A bo połówkowe od 18-22tyg stad ten rozrzut[emoji6]ja dokładnie jakoś będę mieć w 20tyg skończonym.[emoji6]

Podobno połówkowe lepiej później jak już dziecko większe więcej widać. Tak mi lekarz powiedział więc myślę że te widełki do 22tyg to takie zmienne.

reklama
Powodzenia na wizytach :)

Ja chodziłam na NFZ ale też miałam plamienia w ogole zero zainteresowania. I zmieniłam lekarza, No I prywatnie teraz chodzę to całkiem inaczej. Dziewczyny ja wizytę mam dopiero 16 sierpnia a już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę najwazniejsze aby zdrowe ale też już bym chciała wiedzieć co będzie :)

Do góry