reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Oby tylko to...teraz nie zasnę prędko, leżę i "nasluchuje" czy coś się nie dzieje [emoji53] kolejna schiza do mojego kompletu
To naturalne że się martwisz, ja z pewnością też bym to przeżywała...ale jak piszą dziewczyny dziecko jest chronione i nie martw się na zapas ,nerwy też odbijają się na dziecku [emoji6]

Dobra laseczki bo muszę dzisiaj podać adminowi te nicki do wątku zamkniętego i mam prośbę. Spisałam wszystkie które wyłapałam, przejrzyjcie i dopiszcie się lub kogoś jak ktoś jeszcze.
Przypominam o naszej złotej liście, może ktoś ma ochote jeszcze się podzielić "sobą". lub podać mi dane to dopisze.
imie, OM, termin porodu, płeć, wiek, region, dzieci dotychczasowe [emoji14]

Link do: Styczniówki 2019r.

Oczywiście jak ktoś ni ma ochoty być na zamkniętym wątku to niech się wykreśli ;)
Przypominam, że ten pozostanie otwarty! Będzie drugi zamknięty po prostu.

@Misza95 i @Linoone Wy jako dodatkowe moderatorki tak?

Oto lista do wątku zamkniętego:
@martag86
@Monika11118
@Asia92
@paulenka91
@perell
@Kokoszka356
@eulalia83
@olakaczmarek7
@MojrAnka
@marzenka1810
@Michalina2018
@Anga79
@bojąca
@kropka4x4
@Kicia_83
@Misza95
@Dariana
@Justyna16235
@Linoone
@Moni2791
@reqiem
@Talka92
@arielka94
@justys0702
@asiaxkk
@Malwina1985
@Asiula86
@Stelka38
@Aneta15
@Lilli1234
@Inka91
@Olusiaczek19
@Camilla29love
@violetta.sc
@Tasza
@Maharet
@alla31
@AniaWaa
@Milkchocolate
@malianka
@Aneta15
@Mammamia11
Całkiem nas sporo

Spokojnie kochana, moja mam ze mną w ciazy spadła z 11 schodków w drugim miesiacu ciazy A w 8 miała z kolegą z pracy wypadek, gałąź spadła na auto, uderzyla glowa w szybę i miała wstrząs mózgu :) A ja żyję [emoji16] także nie martw się [emoji4]

Arielka Twoja historia mnie rozbawiła[emoji23] tzn teraz jak wiem, że nie miało to żadnych konsekwencji;) bo wtedy na pewno nie byłoby mi do śmiechu[emoji51] nigdy nie opowiadałaś mi tej historii ani ciocia[emoji6] dziewczyny nie wiecie ale Arielka i ja jesteśmy kuzynkami;) i oczywiście będzie na moim ślubie 1 września;) nasze mamy to siostry[emoji4]

Arielka Twoja historia mnie rozbawiła[emoji23] tzn teraz jak wiem, że nie miało to żadnych konsekwencji;) bo wtedy na pewno nie byłoby mi do śmiechu[emoji51] nigdy nie opowiadałaś mi tej historii ani ciocia[emoji6] dziewczyny nie wiecie ale Arielka i ja jesteśmy kuzynkami;) i oczywiście będzie na moim ślubie 1 września;) nasze mamy to siostry[emoji4]
Oo suuper [emoji16][emoji16][emoji16]

Oby tylko to...teraz nie zasnę prędko, leżę i "nasluchuje" czy coś się nie dzieje [emoji53] kolejna schiza do mojego kompletu

Nie dziwię się, też bym się martwiła. Na pewno będzie wszystko dobrze :* a na ruchy masz jeszcze czas, więc się nie martw

Ale macie fajnie :-)

Witajcie ![emoji274]
Właśnie wróciłam z zakupów ,nienawidzę kolejek! Najgorsza ze wszystkich sklepów to chyba biedronka [emoji849]
Byłam w Rossmanie i zakupiłam sobie oliwkę i płyn do kąpieli dzisiaj będzie testowanko[emoji846]Zapomniałam o sudocremie a praktycznie pojechałam do miasta specjalnie po niego ,ach ta moja pamiec [emoji1]

Zobacz załącznik 882390

Mam olejek i muszę powiedzieć, że fajnie nawilża i natłuszcza :-)

Co do łóżeczka, będziemy mieć zwykłe szczebelkowe 120×60, będzie stało obok naszego łóżka żebym miała blisko :)

Co do wyników, mam wszystkie ale ja robię prywatnie.

Dzisiaj byłam na grillu u M. siostry. Posiedzieliśmy, pośmialiśmy się, pomoczyłam sie w basenie. Jednym słowem udany dzień. Dopiero wróciliśmy do domu :-)

Hee teraz to jest może i śmieszne [emoji23] śmieją się, że pewnie dlatego ze mnie taka wariatka [emoji23][emoji23]

reklama
Hej dziewczyny. Miłej niedzieli wszystkim [emoji4] jestem dzis nie wyspana i wypompowana po wczorajszym dniu (dużo emocji było i pozytywnych i negatywnych też). Byłam na 18stce u siostry M, chłopak jej się oświadczył i to było super [emoji7] A potem była afera między moim M A jego bratem, A ja jak to ja nie pozwoliłam bezpodstawnie obrażać mojego M i nawrzeszczalam na jego brata... mówię wam z rodziną pięknie TYLKO na zdjęciach. U nich w rodzinie nie ma imprezy bez awantury.. na koniec wieczoru kuł mnie trochę brzuch.. trwało to jakaś chwilę i przestało.

Do góry