reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Oby tylko to...teraz nie zasnę prędko, leżę i "nasluchuje" czy coś się nie dzieje [emoji53] kolejna schiza do mojego kompletu
To naturalne że się martwisz, ja z pewnością też bym to przeżywała...ale jak piszą dziewczyny dziecko jest chronione i nie martw się na zapas ,nerwy też odbijają się na dziecku [emoji6]

Dobra laseczki bo muszę dzisiaj podać adminowi te nicki do wątku zamkniętego i mam prośbę. Spisałam wszystkie które wyłapałam, przejrzyjcie i dopiszcie się lub kogoś jak ktoś jeszcze.
Przypominam o naszej złotej liście, może ktoś ma ochote jeszcze się podzielić "sobą". lub podać mi dane to dopisze.
imie, OM, termin porodu, płeć, wiek, region, dzieci dotychczasowe [emoji14]

Link do: Styczniówki 2019r.

Oczywiście jak ktoś ni ma ochoty być na zamkniętym wątku to niech się wykreśli ;)
Przypominam, że ten pozostanie otwarty! Będzie drugi zamknięty po prostu.

@Misza95 i @Linoone Wy jako dodatkowe moderatorki tak?

Oto lista do wątku zamkniętego:
@martag86
@Monika11118
@Asia92
@paulenka91
@perell
@Kokoszka356
@eulalia83
@olakaczmarek7
@MojrAnka
@marzenka1810
@Michalina2018
@Anga79
@bojąca
@kropka4x4
@Kicia_83
@Misza95
@Dariana
@Justyna16235
@Linoone
@Moni2791
@reqiem
@Talka92
@arielka94
@justys0702
@asiaxkk
@Malwina1985
@Asiula86
@Stelka38
@Aneta15
@Lilli1234
@Inka91
@Olusiaczek19
@Camilla29love
@violetta.sc
@Tasza
@Maharet
@alla31
@AniaWaa
@Milkchocolate
@malianka
@Aneta15
@Mammamia11
Całkiem nas sporo

Spokojnie kochana, moja mam ze mną w ciazy spadła z 11 schodków w drugim miesiacu ciazy A w 8 miała z kolegą z pracy wypadek, gałąź spadła na auto, uderzyla glowa w szybę i miała wstrząs mózgu :) A ja żyję [emoji16] także nie martw się [emoji4]

Arielka Twoja historia mnie rozbawiła[emoji23] tzn teraz jak wiem, że nie miało to żadnych konsekwencji;) bo wtedy na pewno nie byłoby mi do śmiechu[emoji51] nigdy nie opowiadałaś mi tej historii ani ciocia[emoji6] dziewczyny nie wiecie ale Arielka i ja jesteśmy kuzynkami;) i oczywiście będzie na moim ślubie 1 września;) nasze mamy to siostry[emoji4]

Arielka Twoja historia mnie rozbawiła[emoji23] tzn teraz jak wiem, że nie miało to żadnych konsekwencji;) bo wtedy na pewno nie byłoby mi do śmiechu[emoji51] nigdy nie opowiadałaś mi tej historii ani ciocia[emoji6] dziewczyny nie wiecie ale Arielka i ja jesteśmy kuzynkami;) i oczywiście będzie na moim ślubie 1 września;) nasze mamy to siostry[emoji4]
Oo suuper [emoji16][emoji16][emoji16]

Oby tylko to...teraz nie zasnę prędko, leżę i "nasluchuje" czy coś się nie dzieje [emoji53] kolejna schiza do mojego kompletu

Nie dziwię się, też bym się martwiła. Na pewno będzie wszystko dobrze :* a na ruchy masz jeszcze czas, więc się nie martw

Ale macie fajnie :-)

Witajcie ![emoji274]
Właśnie wróciłam z zakupów ,nienawidzę kolejek! Najgorsza ze wszystkich sklepów to chyba biedronka [emoji849]
Byłam w Rossmanie i zakupiłam sobie oliwkę i płyn do kąpieli dzisiaj będzie testowanko[emoji846]Zapomniałam o sudocremie a praktycznie pojechałam do miasta specjalnie po niego ,ach ta moja pamiec [emoji1]

Zobacz załącznik 882390

Mam olejek i muszę powiedzieć, że fajnie nawilża i natłuszcza :-)

Co do łóżeczka, będziemy mieć zwykłe szczebelkowe 120×60, będzie stało obok naszego łóżka żebym miała blisko :)

Co do wyników, mam wszystkie ale ja robię prywatnie.

Dzisiaj byłam na grillu u M. siostry. Posiedzieliśmy, pośmialiśmy się, pomoczyłam sie w basenie. Jednym słowem udany dzień. Dopiero wróciliśmy do domu :-)

Hee teraz to jest może i śmieszne [emoji23] śmieją się, że pewnie dlatego ze mnie taka wariatka [emoji23][emoji23]

reklama
Hej dziewczyny. Miłej niedzieli wszystkim [emoji4] jestem dzis nie wyspana i wypompowana po wczorajszym dniu (dużo emocji było i pozytywnych i negatywnych też). Byłam na 18stce u siostry M, chłopak jej się oświadczył i to było super [emoji7] A potem była afera między moim M A jego bratem, A ja jak to ja nie pozwoliłam bezpodstawnie obrażać mojego M i nawrzeszczalam na jego brata... mówię wam z rodziną pięknie TYLKO na zdjęciach. U nich w rodzinie nie ma imprezy bez awantury.. na koniec wieczoru kuł mnie trochę brzuch.. trwało to jakaś chwilę i przestało.

Do góry