reklama
reqiem
Fanka BB :)
Jestes jestes, ale w tabelce Cie nie ma!A jestem sorry ,nawet nie wiedziałam ;-);-);-);-)
paulenka91
Przez rok jej mówił że nie rośnie i wszystko ok i się wchłonie poszła prywatnie i odrazu operacja.Z badania? [emoji50]
alla31
Jestes jestes, ale w tabelce Cie nie ma!
Czy możesz mnie dopisać ? Ja z telefonu jakoś nie mogę tego edytować :-| byłam w tej pierwszej tabelce
martag86
Dziewczyny ale się boję, spadlam z taboretu, normalnie się podemna rozpadł i runelam na podłogę na plecy,tak na krzyż [emoji852] nic poza plecami mnie nie boli i nie wiem czy panikowac czy nie ? Jestem akurat u rodziców 100km od domu a moja gin na urlopie... brzuch mnie nie boli narazie i niby jest ok
reqiem
no jasne, podaj dane.Czy możesz mnie dopisać ? Ja z telefonu jakoś nie mogę tego edytować :-| byłam w tej pierwszej tabelce
ja jeszcze 2,5h w robocie i chetnie sie czyms zajme ;d
alla31
Ciężko znaleźć dobrego giną na NFZ , ja teraz zmieniłam bo nie mogłam znieść tego gbura do którego chodziłam , teraz mam nawet dobrego ,ale z prywatnego i tak nie zrezygnuje,bo wiem że jest bardzo dobry ,mam tylko do niego zaufanie, to jest taka " szycha" w okolicy i do niego walą drzwiami i.oknami ;-) a po za tym na NFZ u mnie są tylko 3 USG na całą ciążę ..co dla mnie przynajmniej nie jest wystarczające, więc chodzę tylko po to żeby ciągnąć te inne badania ,zawsze to oszczędność.
reqiem
Wydaje mi się ,że spokojnie. obserwuj siebie, brzuch i czy nic nie plami. Ostatnio dziewczyna upadła na brzuch i lekarz jej powiedział, że dzidzus jest tak chroniony przez wody i lozysko i wogole, że można być spokojnym. Ale obserwuj. A czujesz juz coś ruchy dzidzi bo Ty to grudniówka chyba nie?Dziewczyny ale się boję, spadlam z taboretu, normalnie się podemna rozpadł i runelam na podłogę na plecy,tak na krzyż [emoji852] nic poza plecami mnie nie boli i nie wiem czy panikowac czy nie ? Jestem akurat u rodziców 100km od domu a moja gin na urlopie... brzuch mnie nie boli narazie i niby jest ok
reqiem
Serio? Kurde mi co wizyte robi póki co. myślałam, że tej zasady ze trzy usg juz dawno nie stosuja ;/ jakby im sie zużywał ten sprzet przez te usg ;/Ciężko znaleźć dobrego giną na NFZ , ja teraz zmieniłam bo nie mogłam znieść tego gbura do którego chodziłam , teraz mam nawet dobrego ,ale z prywatnego i tak nie zrezygnuje,bo wiem że jest bardzo dobry ,mam tylko do niego zaufanie, to jest taka " szycha" w okolicy i do niego walą drzwiami i.oknami ;-) a po za tym na NFZ u mnie są tylko 3 USG na całą ciążę ..co dla mnie przynajmniej nie jest wystarczające, więc chodzę tylko po to żeby ciągnąć te inne badania ,zawsze to oszczędność.
reklama
alla31
Alicja, Om - 5.04 , termin porodu 12.01, wiek 33 l, region- mazowieckie, spodziewana płeć - dziewczynka, dzieci - 2x syn ;-);-);-) Dziękuję :-*no jasne, podaj dane.
ja jeszcze 2,5h w robocie i chetnie sie czyms zajme ;d