Kokoszka356
Fanka BB :)
Ja biorę prenatal unoJa tylko kwas foliowy a ogólnie tyle lekarz mówił a wy dziewczyny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biorę prenatal unoJa tylko kwas foliowy a ogólnie tyle lekarz mówił a wy dziewczyny?
W 100 % popieramJa z doświadczenia nauczyłam się ,że trzeba trochę zadbać o siebie i o swój tylek, inni nawet uwagi by zwrocili co ktoś pomyśli albo jak komuś będzie dobrze ,ja też zawsze aż za bardzo przejmowałam się innymi ale z biegiem czasu wiem, że jeśli sama o siebie nie zadbasz to nikt inny tego nie zrobi a niektórzy to w łyżce wody by utopili żeby tylko im było ok, trochę nieskładnie chyba to napisałam
Wedlug mnie mialo to duze znaczenie, pilam miovarian przez 4 miesiace [emoji4] ale u mnie najbardziej pomogl Aromek bo nie mialam w ogole owu, a z nim w drugim cyklu [emoji173]Mi się wydaje że on mi pomógł zaciążyć [emoji3]
Ja w poprzedniej ciąży i w tej już też kupiłam bio oil, ale zastanawiam się nad zmianą na mustellę, bo bio oil mnie strasznie drażni zapachem. Jakoś mi nie odpowiada. Ale skuteczny jest.Powiedzcie mi, czy używacie lub macie zamiar używać jakiś konkretnych kosmetyków na rozstępy? Ja już mam wizję siebie jak waże 100 kilo i wolę zapobiegać....
Jak już się rozstępy pojawią to będzie za późno.Też o tym myślę ... Tylko nie wiem czy to nie za wcześnie na takie kremy. Jak myślicie???
Prenatal uno-lekarz poleciłJakie zazywacie witaminy?[emoji4]
Dziewczyny chciałabym się was zapytać o jedną rzecz, mianowicie ostatni okres miałam 16 marca, a że cykle mam dość spore bo aż 42 dniowe, współżyłam 8 kwietnia, nie mam pojęcia czy iść za tydzień do lekarza czy zaczekać do czerwca? Bo słyszałam że ginekolodzy jakoś inaczej liczą tygodnie ciąży dlatego mam trochę wątpliowości..