reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Ja z doświadczenia nauczyłam się ,że trzeba trochę zadbać o siebie i o swój tylek, inni nawet uwagi by zwrocili co ktoś pomyśli albo jak komuś będzie dobrze ,ja też zawsze aż za bardzo przejmowałam się innymi ale z biegiem czasu wiem, że jeśli sama o siebie nie zadbasz to nikt inny tego nie zrobi a niektórzy to w łyżce wody by utopili żeby tylko im było ok, trochę nieskładnie chyba to napisałam:oo::p
W 100 % popieram :cool2:

Powiedzcie mi, czy używacie lub macie zamiar używać jakiś konkretnych kosmetyków na rozstępy? Ja już mam wizję siebie jak waże 100 kilo i wolę zapobiegać....
Ja w poprzedniej ciąży i w tej już też kupiłam bio oil, ale zastanawiam się nad zmianą na mustellę, bo bio oil mnie strasznie drażni zapachem. Jakoś mi nie odpowiada. Ale skuteczny jest.

Witam,
Jestem tutaj nowa. Mam termin na 5-7 stycznia. To moja druga ciąża. Mam 13 letnią córkę. To będzie duuuza roznica.
Pozdrawiam wszystkich
Daga

Dziewczyny chciałabym się was zapytać o jedną rzecz, mianowicie ostatni okres miałam 16 marca, a że cykle mam dość spore bo aż 42 dniowe, współżyłam 8 kwietnia, nie mam pojęcia czy iść za tydzień do lekarza czy zaczekać do czerwca? Bo słyszałam że ginekolodzy jakoś inaczej liczą tygodnie ciąży dlatego mam trochę wątpliowości.. :sorry2:

reklama
Dziewczyny chciałabym się was zapytać o jedną rzecz, mianowicie ostatni okres miałam 16 marca, a że cykle mam dość spore bo aż 42 dniowe, współżyłam 8 kwietnia, nie mam pojęcia czy iść za tydzień do lekarza czy zaczekać do czerwca? Bo słyszałam że ginekolodzy jakoś inaczej liczą tygodnie ciąży dlatego mam trochę wątpliowości.. :sorry2:

@Monika11118 Oczywiście, że już idź na USG wszystko ładnie będzie już widać.:)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry