reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Jestem jestem Witajcie mamuśki
Przepraszam, ale chyba wróciłam przed 22 do domu jeszcze majkę musiałam odebrać od jej najlepszego kolegi Jasia - rozpisałam się ze szczegółami ponieważ chciałam ogłosić, że moje maleństwo już nie jest anonimowe przywitajcie Leosia tak tak chłopiec. Lekarz powiedział że na 90% chłopiec i że wszystko dobrze zdjęcia ładnego nie udało nam się uchwycić, ale najważniejsze że wszystko ok. Czyli intuicja mnie nie myliła [emoji16] Majka się ucieszyła, mąż zrobił grilla i z kuzynem zanim dotarłam zdążył juz to opić - oczywiście przyszło co do czego na kiełbaski z Mają musiałysmy poczekac bo zabrakło heeee
Jeśli chodzi o ruchy lekarz sam się podpytywał powiedziałam że czuję zapisał w karcie wiec to chyba na tym etapie normalne
Pozdrawiam was i życzę rownie udsnych wizyt[emoji11][emoji11][emoji8][emoji9][emoji11][emoji137]
Zobacz załącznik 880836
Gratuluję synusia[emoji173]
Mam nadzieję że i ja niebawem usłyszę że będę miała syna [emoji2]

reklama
Gosia, Dariana trzymam kciuki za wasze wizyty dzisiaj;)
Cieszę się że wczorajsze wizyty były udane i wszystko dobrze z dzidziami;)
Ja wizytuje dopiero za tydzień i mam nadzieję, że poznam płeć wreszcie [emoji41]
A przed oknami mam huk, trąbienie i mega smród... Kładą asfalt a zdzierali stary całkiem dobry bez kolein i dziur, nie rozumiem tej polityki..

Przepraszam, ale chyba wróciłam przed 22 do domu jeszcze majkę musiałam odebrać od jej najlepszego kolegi Jasia - rozpisałam się ze szczegółami ponieważ chciałam ogłosić, że moje maleństwo już nie jest anonimowe przywitajcie Leosia tak tak chłopiec. Lekarz powiedział że na 90% chłopiec i że wszystko dobrze zdjęcia ładnego nie udało nam się uchwycić, ale najważniejsze że wszystko ok. Czyli intuicja mnie nie myliła [emoji16] Majka się ucieszyła, mąż zrobił grilla i z kuzynem zanim dotarłam zdążył juz to opić - oczywiście przyszło co do czego na kiełbaski z Mają musiałysmy poczekac bo zabrakło heeee
Jeśli chodzi o ruchy lekarz sam się podpytywał powiedziałam że czuję zapisał w karcie wiec to chyba na tym etapie normalne
Pozdrawiam was i życzę rownie udsnych wizyt[emoji11][emoji11][emoji8][emoji9][emoji11][emoji137]
Zobacz załącznik 880836
Gratuluję kolejny syneczek[emoji7]od wczoraj czekałam na wieści od Ciebie. Cudownie[emoji7]

Cześć dziewczyna fajnie, że wszystko dobrze z waszymi maluszkami:) tylko się cieszyć.

Proszę o dopisanie mnie do tabelki wizyta na 16.08 :)

Hej dziewczyny. Trzymam kciuki @Gosia892 @Dariana [emoji110]
Ja dzisiaj mam kiepski dzien, kreci mi sie w glowie, serce wali jak szalone, chyba mam wysokie cisnienie. Leze i odpoczywam, dobrze, ze wizyta za 2 dni.
Czasem mam uczucie skurczu w pochwie, na macice to raczej za nisko. To takie dziwne uczucie jakby prad mnie przechodził, nie umiem tego okreslic. Biorę nospe i przechodzi za jakis czas, ale to sie powtarza chyba codziennie.

Dziewczyny które już rodziły czy któraś z was miała problem z porodem wcześniejszym zakleszczenie dziecka ? Czy kolejny poród naturalny czy cc rozmawialiście już z lekarzami ?

reklama
Zobacz załącznik 880836

O jak cudownie!![emoji7] Witaj Leoś! Gratuluję[emoji4]

Do góry