reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

Już pisałam o tym, ale mi w sumie trzech lekarzy powiedziało, że dziewczynka, dwóch obcych na prenatalnych, No i mój gin, więc raczej mowy o pomyłce nie ma. No trzech niedouczonych to już trochę słabe by było [emoji6]
Przy czym na prenatalnych powiedziano mi, że to na 90%, bo na 100% to będziemy wiedzieli za 4 tygodnie.
No u Ciebie to raczej nie ma mowy o pomyłce.
U mnie jeden mówi chłopiec, a drugi dziewczynka. Jeden na prenatalnych i na lepszym sprzęcie widział chłopca. Poza tym cisnął mnie po brzuchu żeby się dziecko odwróciło.
A drugi na gorszym sprzęcie nie klopotał się złym ułożeniem. Zrobił badanie dopochwowe i był widok tylko od dupy strony...
Poza tym nie wiem czy między tymi lekarzami nie ma jakiegoś konfliktu, bo ten mój cisnął mnie żebym na prenatalne umawiala się do jakiejś Pani doktor, a nie do niego...

reklama
Witam z samego rana, super że już czujesz, już się nie moge doczekac żeby poczuć, zaczynam dziś 17 tydzień więc już pewnie niedługo. Jak już trzech stwierdziło dziewuszke to się nie zmieni, ja czekam do piątku i też już powinien mi powiedzieć co tam w srodky siedzi, ale pewnie chłopak.

Udanych wizyt !

Też mam 17 tydzień, więc pewnie kwestia maks tygodnia i też będziesz czuła [emoji16]
A za maks 2-3 ruchy będziemy czuły wszystkie [emoji7]

U mnie jeden mówi chłopiec, a drugi dziewczynka. Jeden na prenatalnych i na lepszym sprzęcie widział chłopca. Poza tym cisnął mnie po brzuchu żeby się dziecko odwróciło.
A drugi na gorszym sprzęcie nie klopotał się złym ułożeniem. Zrobił badanie dopochwowe i był widok tylko od dupy strony...
Poza tym nie wiem czy między tymi lekarzami nie ma jakiegoś konfliktu, bo ten mój cisnął mnie żebym na prenatalne umawiala się do jakiejś Pani doktor, a nie do niego...

To raczej można się skłaniać w kierunku chłopca, ale tak naprawdę cholera wie [emoji57] Masz jeszcze opcję pójść do zupełnie obcego lekarza prywatnie tylko na usg. Może rozwieje wątpliwości.

Kiedy masz następną wizytę, może do jakiegoś innego warto iść sprawdzić jeśli męczy Cię ta niepewnosc

O jejku jejku, jak zazdroszczę tego, że już ruchy czujecie :) u nbue 14tc dopiero, to jeszcze trochę poczekam. Ale juz się nie mogę doczekać :)
Jakie plany na dzisiejszy piekny dzień? Ja siee obudziłam znowu z bólem głowy, ale mam nadzieję, że przejdzie.
@eulalia83 czekamy na wieści :)

To raczej można się skłaniać w kierunku chłopca, ale tak naprawdę cholera wie [emoji57] Masz jeszcze opcję pójść do zupełnie obcego lekarza prywatnie tylko na usg. Może rozwieje wątpliwości.
Zaczekam już do kejnej wizyty.
Mam 13 sierpnia u swojego, a 27 połówkowe.
Mialam wizytę też w ten sam dzień co prenatalne u mojego. I jak weszliśmy to on od progu mówi, że płci jeszcze nie powie, a mój mąż na to, że my już wiemy...
I on tak zaczął gdybac potem, że dla niego bardziej dziewczynka itp...
Ale nawet jeśli złośliwie tak mówi, bo ma konflikt z lekarzem, albo że się wkurzył na mojego męża to będzie w końcu musiał powiedzieć..., bo głupka z siebie nie będzie robił... No chyba, że tamten się pomylił...
Najgorsze, że już tak korci żeby coś kupować, a tu trzeba czekać... :/
[emoji16]

Ja mam wizytę u mojego lekarza prywatną 30 lipca, ona robi za każdym razem usg, to też się upewnię.
Połówkowe mam 20 sierpnia, więc jeszcze sporo czasu. Ale już nie mogę się ich doczekać [emoji2]

Dziewczyny od wczoraj czuję ruchy. Dziś piasek w oczach, bo w nocy macałam, dotykałam i uciekałam [emoji16]Dopiero teraz, jak zwykle, dotarło do mnie że to się dzieje naprawdę, że dzieje się cud [emoji173]️Moja Niunia

[emoji173] wspaniale :-)

Mam dzisiaj wizytę na 15:30 proszę więc o kciuki [emoji8]

reklama
Witajcie!
MojrAnka Super to musi być cudowne uczucie [emoji7]Jak ja ci zazdroszczę zaczynam 14tc więc jeszcze sporo muszę poczekać, ale wiadomo że nadejdzie ten dzień ,już się nie mogę doczekać [emoji4][emoji4][emoji4]

Dariana
Oczywiście kciuki mocno zaciśnięte [emoji8]

Do góry