reklama
paulenka91
Fanka BB :)
A brała któraś ovarin przed zajściem w ciążę?
Misza95
Moderator
Ja biorę pregna plus [emoji4]Jakie zazywacie witaminy?[emoji4]
Misza95
Moderator
Ja bralam miovarian, a to tez z mio inozytolem, sklad podobny [emoji4]A brała któraś ovarin przed zajściem w ciążę?
justys0702
Ja biore pregna set dha. Pilam jeszcze inofolic.
paulenka91
Mi się wydaje że on mi pomógł zaciążyć [emoji3]Ja bralam miovarian, a to tez z mio inozytolem, sklad podobny [emoji4]
Ja tylko kwas foliowyJakie zazywacie witaminy?[emoji4]
Myślicie, że takie preparaty pomagają? Prawda mówiąc w żadnej ciąży nie próbowałam niczego. We wszystkie zachodzilas dość szybko i mam wrażenie, że jeśli ktoś ma problemy z zajściem to tylko diagnoza u lekarza i wtedy próby rozwiązania problemu.Mi się wydaje że on mi pomógł zaciążyć [emoji3]
paulenka91
No ja byłam diagnozowana od miesięcy i wszystko w porządku tylko cykle długie i późne owulację wychodzi na to[emoji3]a każde badanie książkowe. Już nawet w szpitalu 4 dni leżałam żeby nie płacić za te wszystkie hormony itpMyślicie, że takie preparaty pomagają? Prawda mówiąc w żadnej ciąży nie próbowałam niczego. We wszystkie zachodzilas dość szybko i mam wrażenie, że jeśli ktoś ma problemy z zajściem to tylko diagnoza u lekarza i wtedy próby rozwiązania problemu.
reklama
justys0702
Mi tez sie wydaje, ze inofolic tez mi pomogl zajsc w ciazeMi się wydaje że on mi pomógł zaciążyć [emoji3]