reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Właśnie bo ja tylko kwas foliowy mi mówiła i ewentualnie aspargin ale zaznaczyła, ze w 1 trymestrze jak najmniej ...

reklama
Mi się wydaje że on mi pomógł zaciążyć [emoji3]
Myślicie, że takie preparaty pomagają? Prawda mówiąc w żadnej ciąży nie próbowałam niczego. We wszystkie zachodzilas dość szybko i mam wrażenie, że jeśli ktoś ma problemy z zajściem to tylko diagnoza u lekarza i wtedy próby rozwiązania problemu.

Myślicie, że takie preparaty pomagają? Prawda mówiąc w żadnej ciąży nie próbowałam niczego. We wszystkie zachodzilas dość szybko i mam wrażenie, że jeśli ktoś ma problemy z zajściem to tylko diagnoza u lekarza i wtedy próby rozwiązania problemu.
No ja byłam diagnozowana od miesięcy i wszystko w porządku tylko cykle długie i późne owulację wychodzi na to[emoji3]a każde badanie książkowe. Już nawet w szpitalu 4 dni leżałam żeby nie płacić za te wszystkie hormony itp

reklama
Do góry