reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Inka piękne ciuszki!! U nas w mieście jest dyskont odzieżowy co w środy wszystko jest po 1zl i nie raz takie perełki kupowałam że hej;)
Kreski jeszcze nie mam;)

reklama
Inka piękne ciuszki!! U nas w mieście jest dyskont odzieżowy co w środy wszystko jest po 1zl i nie raz takie perełki kupowałam że hej;)
Kreski jeszcze nie mam;)

Kreskę ja już jakiś czas temu zauważyłam narazie jest lekka. Robi się od dużego stężenia progesteronu za czym idzie może sZybciej się pojawić jak bierzemy „dupka” ja akurat biore ;)

Kreskę ja już jakiś czas temu zauważyłam narazie jest lekka. Robi się od dużego stężenia progesteronu za czym idzie może sZybciej się pojawić jak bierzemy „dupka” ja akurat biore ;)
Ja wczoraj ostatnia tabletke i tak dziwnie mi dzisiaj, że nic nie biore. Tylko ten kwas, ale już też "nornalny" nie ten na recepte. Skonczy mi sie to mam kupić ten P.R.E.G.N.A tylko musze poszukac bo w jednej aptece 20pare zł, a w innej 40pare za ten sam... :/

Dziewczyny a ilu z Was też się pomylili co do płci na prenatalnych?
U mnie na prenatalnych chłopiec, a w tygodniu dziewczynka.
U mnie nawet nie zaglądał, powiedział, że to można teraz łatwo pomylić i bezsensu się nastawić żeby potem "rozczarować" Lepiej na połówkowych mieć jasną sytuację. Ale powiem Wam, że ja sobie do głowy trochę wbiłam, że bedzie dziewczynka - Natalia. Nie mówie o tym głośno, ale zaczełam się nakręcać podświadomie na dziewczynkę [emoji14]

U mnie lekarz na prenatalnych nie określił płci

Nam powiedział ze dziewczynka ale żeby nie brac bardzo do siebie tej informacji bo może sie zmienić. Ja nie biorę czekam na wrzesień i dopiero będę kupowała ;)

Podświadomie się cieszę ze tak powiedział bo n dziewczynkę się nastawiam od poczatku ;)

Ja wczoraj ostatnia tabletke i tak dziwnie mi dzisiaj, że nic nie biore. Tylko ten kwas, ale już też "nornalny" nie ten na recepte. Skonczy mi sie to mam kupić ten P.R.E.G.N.A tylko musze poszukac bo w jednej aptece 20pare zł, a w innej 40pare za ten sam... :/

Ja biorę dupka do końca miesiąca wiec w zasadzie jesZcze pare dni mi zostało ;) oprócz tego kwas magnez i na tarczyce ;)

Ależ Ty uwielbiasz zakupy ale cena bardzo dobra!!ja też zamierzam na jakieś polowania po połówkowym skoczyć[emoji6]dziewczyny macie na brzuchu ciemna kreskę taka przebarwiona?mąż właśnie mi powiedział że zauważył

Ja kreski jeszcze nie mam, ale zauważyłam, że włosy mi porosły - na szczęście jasne ;)

Co do pasów, to ja zapinam zawsze, a gdy będzie mi juz całkiem niewygodnie, to kupię adapter ;)
Biszkopta nigdy nie upuszczulam na podłogę, ale też raczej mi wychodzą, więc nie miałam potrzeby próbować. Moja mama ma schize, ze jak sie piecze, to bron Boże niczym nie trzaskac, bo kaplica :D
A to moje dzisiejsze zdobycze. Juz pod chłopca jednak bardziej. Jak sie zmieni płeć, to spakuje do kartonu i pojdzie na strych czekac na kokejne dziecko ;)
Zobacz załącznik 880548
Zobacz załącznik 880549
Zobacz załącznik 880550
Zobacz załącznik 880551
I zapłaciłam zawrotne 30zl za wszystko :D

Super :)

A ja od soboty w szpitalu, bo chyba jakiegoś gronkowca w moczu mi wykryli i znowu zmartwianie eh nie oszczędza mnie z tymi różnymi przypadłościami ,ciągle coś ..

Oby szybko wyleczyli [emoji110]

Cześć [emoji2] Ja póki co żywię nadzieję, że jednak się nikt nie pomylił, ale 30 lipca mam wizytę, to się przekonam.

Ja też mam nadzieję, że u mnie pomyłki nie ma i że będzie synek :-)
Zobaczymy jutro czy cos się zmieniło a później na połówkowych się potwierdzi ;)

reklama
Do góry