Śliczny bobas superrrr kolejna radosna nowina [emoji16][emoji11]My już po [emoji4] Dzidzia ma 6.7cm [emoji7] jest też łobuziak ruchliwy, ciągle wierga nogami i rękami. Ale udało się pomierzyć wszystko i wszystko jest jak najbardziej w porządku. Doktorek mówi, że wygląda na prawdę na zdrowiutkiego dzidziusia [emoji7] Tak sie ciesze! Serduszko puka w rytmie czacza [emoji64] Mówił, że można zrobić test pappa żeby mieć pełny obraz, kosztuje to 100zł u nas i wynik tego samego dnia, więc chyba jutro zrobie. Zobacz załącznik 876743Zobacz załącznik 876744Zobacz załącznik 876745
reklama
Dziękuję podzielę się nowinkami z jutrzejszej wizyty - godz 16. Idę na kasę chorych zobaczę i cenię bo pierwszy hmmm[emoji16]A ja dzisiaj, wizyta za 1,5h dlatego mowie ze ostatnia na dzis [emoji16]
Trzymam kciuki za jutro w takim razie [emoji4]
Piekny maluszek [emoji11][emoji16]Kochane, oto mój zdrowy maluszek [emoji7] nie chciał współpracować, ruszal sie energicznie, machal do nas rączkami i nozkami, ale udalo sie pomierzyc co bylo trzeba [emoji7] nie pokazal czy jest chlopcem czy dziewczynka [emoji4] mąż wzruszony, mowi ciagle o tym, ze widzial jak kopie [emoji16] słyszeliśmy tez serduszko, ktore bije w tempie 164 [emoji173] pan doktor powiedzial ze dzieciątko lubi sie do mnie przytulac, bo ciagle wtulone w tyle [emoji4] moje 7,7cm miłości [emoji173]Zobacz załącznik 876836
Wyszperałam i zakupiłam Zobacz załącznik 876905
Myślałam ze ja tylko szaleje
Macie typy wózków ? Nowe używane ?
Wózek akurat mamy po poprzednich dzieciach. Pewnie nie najmodniejszy ale w zupełności wystarczyMyślałam ze ja tylko szaleje
Kokoszka356
Fanka BB :)
Dziewczyny gratuluję dzisiejszych wizyt [emoji4] wszystkie dzidziole po prostu piękne [emoji7]
U mnie następna wizyta 17+3 to chyba za wcześnie na polowkowe jeszcze.
Ja przeglądam wszystko dla niuni już ale nie mogę się zdecydować na nic [emoji1] nie lubię kupować zbędnych rzeczy i muszę po prostu na spokojnie pomyśleć czego potrzebuje [emoji12]
Co do wózka to chyba pójdę za radami koleżanek-mamusiek i gondole kupię używana bo to na krótko będzie a spacerowe kupię już nową, porządna i przede wszystkim lekką. Ale tak jak już pisałam, na razie wszystko analizuje i planuje [emoji5]
U mnie następna wizyta 17+3 to chyba za wcześnie na polowkowe jeszcze.
Ja przeglądam wszystko dla niuni już ale nie mogę się zdecydować na nic [emoji1] nie lubię kupować zbędnych rzeczy i muszę po prostu na spokojnie pomyśleć czego potrzebuje [emoji12]
Co do wózka to chyba pójdę za radami koleżanek-mamusiek i gondole kupię używana bo to na krótko będzie a spacerowe kupię już nową, porządna i przede wszystkim lekką. Ale tak jak już pisałam, na razie wszystko analizuje i planuje [emoji5]
Ohhh oczywiście [emoji51] wózek 2w1 to CYBEX balios S lub M, albo quinny moodd. Dodatkowo dokupie sobie lekka spacerówkę np. maclarenaMyślałam ze ja tylko szaleje
Kokoszka356
Dobrze że trzymaliscie to jeszcze posłuży i parę złotych w kieszeni zostaje [emoji6] ja przy pierwszym muszę cały ekwipunek skompletować. Ale już kazałam mężowi piwnice posprzątać żeby było gdzie potem schować wszystkie sprzęty dla kolejnego dzidziola [emoji1]Wózek akurat mamy po poprzednich dzieciach. Pewnie nie najmodniejszy ale w zupełności wystarczy
reklama
olakaczmarek7
Ja już mam nawet terminPołówkowe 18-22tc wow to serio niektore z nas już w sierpniu beda miały takie badanie [emoji50]
Ale czytam, że najlepiej po 20tyg bo wtedy dziecko już waży około 0.5kg [emoji50][emoji50][emoji50]