reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

My już po [emoji4] Dzidzia ma 6.7cm [emoji7] jest też łobuziak ruchliwy, ciągle wierga nogami i rękami. Ale udało się pomierzyć wszystko i wszystko jest jak najbardziej w porządku. Doktorek mówi, że wygląda na prawdę na zdrowiutkiego dzidziusia [emoji7] Tak sie ciesze! Serduszko puka w rytmie czacza [emoji64] Mówił, że można zrobić test pappa żeby mieć pełny obraz, kosztuje to 100zł u nas i wynik tego samego dnia, więc chyba jutro zrobie. Zobacz załącznik 876743Zobacz załącznik 876744Zobacz załącznik 876745
Śliczny bobas superrrr kolejna radosna nowina [emoji16][emoji11]

reklama
Kochane, oto mój zdrowy maluszek [emoji7] nie chciał współpracować, ruszal sie energicznie, machal do nas rączkami i nozkami, ale udalo sie pomierzyc co bylo trzeba [emoji7] nie pokazal czy jest chlopcem czy dziewczynka [emoji4] mąż wzruszony, mowi ciagle o tym, ze widzial jak kopie [emoji16] słyszeliśmy tez serduszko, ktore bije w tempie 164 [emoji173] pan doktor powiedzial ze dzieciątko lubi sie do mnie przytulac, bo ciagle wtulone w tyle [emoji4] moje 7,7cm miłości [emoji173]Zobacz załącznik 876836
Piekny maluszek [emoji11][emoji16]

Dziewczyny gratuluję dzisiejszych wizyt [emoji4] wszystkie dzidziole po prostu piękne [emoji7]

U mnie następna wizyta 17+3 to chyba za wcześnie na polowkowe jeszcze.

Ja przeglądam wszystko dla niuni już ale nie mogę się zdecydować na nic [emoji1] nie lubię kupować zbędnych rzeczy i muszę po prostu na spokojnie pomyśleć czego potrzebuje [emoji12]

Co do wózka to chyba pójdę za radami koleżanek-mamusiek i gondole kupię używana bo to na krótko będzie a spacerowe kupię już nową, porządna i przede wszystkim lekką. Ale tak jak już pisałam, na razie wszystko analizuje i planuje [emoji5]

Wózek akurat mamy po poprzednich dzieciach. Pewnie nie najmodniejszy ale w zupełności wystarczy
Dobrze że trzymaliscie to jeszcze posłuży i parę złotych w kieszeni zostaje [emoji6] ja przy pierwszym muszę cały ekwipunek skompletować. Ale już kazałam mężowi piwnice posprzątać żeby było gdzie potem schować wszystkie sprzęty dla kolejnego dzidziola [emoji1]

reklama
Do góry