Super wieści [emoji7]Kochane, oto mój zdrowy maluszek [emoji7] nie chciał współpracować, ruszal sie energicznie, machal do nas rączkami i nozkami, ale udalo sie pomierzyc co bylo trzeba [emoji7] nie pokazal czy jest chlopcem czy dziewczynka [emoji4] mąż wzruszony, mowi ciagle o tym, ze widzial jak kopie [emoji16] słyszeliśmy tez serduszko, ktore bije w tempie 164 [emoji173] pan doktor powiedzial ze dzieciątko lubi sie do mnie przytulac, bo ciagle wtulone w tyle [emoji4] moje 7,7cm miłości [emoji173]Zobacz załącznik 876836
reklama
Rozbawily mnie te 2 krzesła na teścieWszystkim gratuluję pięknych maluchów. Aż tridno uwierzyć, ze dopiero rozmawiałyśmy o 2 krzesłach ma teście a teraz już o płci .
Mnie bardzo ciekawość zżera co kto tam we mnie siedzi. Mam nadzieję dowiedzieć się jutro. Musimy pokój jeszcze w lipcu lub na początku sierpnia wyremontować bo potem urlop A we wrześniu mąż prawdopodobnie będzie miał zabieg i miesiąc zwolnienia leżącego. Nie chcę na ostatnią chwilę tego pokoiku zostawiać.
Ale racja, dopiero co sie dowiadywalysmy o ciąży, dopiero co było pierwsze ogladanie serduszka, a tu już dywagacje nt płci ani sie obejrzymy a już będą badania polowkowe i potem z górki
reqiem
Fanka BB :)
Właśnie szukam kiedy sie je robi [emoji16]Rozbawily mnie te 2 krzesła na teście
Ale racja, dopiero co sie dowiadywalysmy o ciąży, dopiero co było pierwsze ogladanie serduszka, a tu już dywagacje nt płci ani sie obejrzymy a już będą badania polowkowe i potem z górki
Stelka38
Dziś same piękne DZIDZIUSIE gratuluję i podziwiam. Też mam dobrą wiadomość - moje bóle brzucha opuściły nieco i dziś już obyło się bez nospy. Oby mi się tak utrzymalo. Czy myślicie, że hemoglobina 11,7 na tym etapie ciąży może być czy trzeba podreperowac jakąś dietą?
Połówkowe 18-22tc wow to serio niektore z nas już w sierpniu beda miały takie badanie [emoji50]
Ale czytam, że najlepiej po 20tyg bo wtedy dziecko już waży około 0.5kg [emoji50][emoji50][emoji50]
Ja tez liczyłam mi we wrzesnia wypadnie
reqiem
No mi tez tak przełom sierpnia/września.Ja tez liczyłam mi we wrzesnia wypadnie
reklama
paulenka91
Śliczności [emoji7][emoji7]Kochane, oto mój zdrowy maluszek [emoji7] nie chciał współpracować, ruszal sie energicznie, machal do nas rączkami i nozkami, ale udalo sie pomierzyc co bylo trzeba [emoji7] nie pokazal czy jest chlopcem czy dziewczynka [emoji4] mąż wzruszony, mowi ciagle o tym, ze widzial jak kopie [emoji16] słyszeliśmy tez serduszko, ktore bije w tempie 164 [emoji173] pan doktor powiedzial ze dzieciątko lubi sie do mnie przytulac, bo ciagle wtulone w tyle [emoji4] moje 7,7cm miłości [emoji173]Zobacz załącznik 876836