reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Kochane, oto mój zdrowy maluszek [emoji7] nie chciał współpracować, ruszal sie energicznie, machal do nas rączkami i nozkami, ale udalo sie pomierzyc co bylo trzeba [emoji7] nie pokazal czy jest chlopcem czy dziewczynka [emoji4] mąż wzruszony, mowi ciagle o tym, ze widzial jak kopie [emoji16] słyszeliśmy tez serduszko, ktore bije w tempie 164 [emoji173] pan doktor powiedzial ze dzieciątko lubi sie do mnie przytulac, bo ciagle wtulone w tyle [emoji4] moje 7,7cm miłości [emoji173]Zobacz załącznik 876836
Super wieści [emoji7]

reklama
Wszystkim gratuluję pięknych maluchów. Aż tridno uwierzyć, ze dopiero rozmawiałyśmy o 2 krzesłach ma teście a teraz już o płci .
Mnie bardzo ciekawość zżera co kto tam we mnie siedzi. Mam nadzieję dowiedzieć się jutro. Musimy pokój jeszcze w lipcu lub na początku sierpnia wyremontować bo potem urlop A we wrześniu mąż prawdopodobnie będzie miał zabieg i miesiąc zwolnienia leżącego. Nie chcę na ostatnią chwilę tego pokoiku zostawiać.
Rozbawily mnie te 2 krzesła na teście :D
Ale racja, dopiero co sie dowiadywalysmy o ciąży, dopiero co było pierwsze ogladanie serduszka, a tu już dywagacje nt płci :) ani sie obejrzymy a już będą badania polowkowe i potem z górki :)

Rozbawily mnie te 2 krzesła na teście :D
Ale racja, dopiero co sie dowiadywalysmy o ciąży, dopiero co było pierwsze ogladanie serduszka, a tu już dywagacje nt płci :) ani sie obejrzymy a już będą badania polowkowe i potem z górki :)
Właśnie szukam kiedy sie je robi [emoji16]

Połówkowe 18-22tc wow to serio niektore z nas już w sierpniu beda miały takie badanie [emoji50]
Ale czytam, że najlepiej po 20tyg bo wtedy dziecko już waży około 0.5kg [emoji50][emoji50][emoji50]

Dziś same piękne DZIDZIUSIE :) gratuluję i podziwiam. Też mam dobrą wiadomość - moje bóle brzucha opuściły nieco i dziś już obyło się bez nospy. Oby mi się tak utrzymalo. Czy myślicie, że hemoglobina 11,7 na tym etapie ciąży może być czy trzeba podreperowac jakąś dietą?

U mnie polowkowe koniec sierpnia [emoji4] a juz w poniedziałek zaczynam II trymestr [emoji4] faktycznie ten czas leci jak szalony, nie obejrzymy sie a beda święta. A pozniej juz sie zacznie rozpakowywanie prezentow [emoji4]

reklama
Kochane, oto mój zdrowy maluszek [emoji7] nie chciał współpracować, ruszal sie energicznie, machal do nas rączkami i nozkami, ale udalo sie pomierzyc co bylo trzeba [emoji7] nie pokazal czy jest chlopcem czy dziewczynka [emoji4] mąż wzruszony, mowi ciagle o tym, ze widzial jak kopie [emoji16] słyszeliśmy tez serduszko, ktore bije w tempie 164 [emoji173] pan doktor powiedzial ze dzieciątko lubi sie do mnie przytulac, bo ciagle wtulone w tyle [emoji4] moje 7,7cm miłości [emoji173]Zobacz załącznik 876836
Śliczności [emoji7][emoji7]

Do góry