reklama
Ja 2 lata temu prawie wszystko miałam upolowane w lumpkach, a teraz jakoś ciężko coś porządnego znaleźć. Na szczęście wszystko przetrwało do teraz, tylko jakieś grubsze sweterki i śpiworek będę musiała dokupić, bo syn z czerwca Fajne nowe rzeczy, ale już w normalnych cenach kupowałam na allegro od Pampicio i to polecam, są grubsze od tych z pepco i tak szybko się nie niszczą.No właśnie chodzi żeby bawełniane ciuszki były i tak zastanawiam się czy po prostu uderzyć do droższych sklepów na wyprzedaże. Co do lumpeksów nie miałam nigdy ręki żeby trafić na coś fajnego no może z raz[emoji16]
Liczę też że dostanę jakieś ciuszki od kogoś[emoji6]już koło października może później pomyślimy nad łóżeczkiem wózkiem i innymi rzeczami.
No ja byłam dziś w dwóch miejscach i w tym pierwszym powyceniane właśnie rzeczy po 6-10zł i tez tam nie wzięłam nic, bo mi sie wydawało za drogo. Ale w soboty jest tam np taka wyprzedaż przed nowym towarem i dziecięce rzrczy są po 60gr za sztukęSuper! Ja naprawdę podziwiam, ilekroć szłam by coś upolować dla dziecka to wracałam z niczym. Ostatnio nawet po Twoich fotkach poszłam z nową wiara w siebie i nic [emoji51][emoji23] i jeszcze ceny w tym lumpie masakryczne.. 6zl za body, za śpiochy 10zl i więcej. Takie ceny to mam w wielopakach teraz w h&m także chyba dam sobie spokój. Twoje łowy naprawdę fajne :-)
Generalnie ja bardzo lubię chodzić po szmateksach, jeszcze chyba mi sie nie zdarzyło wrócić z pustymi rękami
Ja body i spodnie z pepco polecam na fazę pełzania i raczkowania. Są słabej jakości, tanie i nie żal wyrzucić po jednym dziecku. Te co ja mam nie nadają się już do niczego. No i ja nie polecam też body ze smyka. Szybko się rozciągają. Za to spodnie, pajace są ok. Ja lubię h&m, reserved, c&a, f&f tesco. Tych z Lidia używamy jako pidżamki, ale trzeba uważać bo rozmiarówka mocno zawyżona
Ja spodnie teraz hurtowo kupuję w Pepco bo dziecko przedszkolak i po tygodniu dziury na kolanach. Ale pamiętam jak 5lat temu kupowałam tam body i jakosciowo nie były złe tylko trzeba było zwrócić uwagę na skład. Tych z smyka też nie polecam.. wszystkie robiły się szersze niż dłuższe. najbardziej za jakość lubię h&m i zare.Ja body i spodnie z pepco polecam na fazę pełzania i raczkowania. Są słabej jakości, tanie i nie żal wyrzucić po jednym dziecku. Te co ja mam nie nadają się już do niczego. No i ja nie polecam też body ze smyka. Szybko się rozciągają. Za to spodnie, pajace są ok. Ja lubię h&m, reserved, c&a, f&f tesco. Tych z Lidia używamy jako pidżamki, ale trzeba uważać bo rozmiarówka mocno zawyżona
paulenka91
Fanka BB :)
Właśnie ja dziś w h&m nie śmiało spogladalam ale też czekam na płeć[emoji16]Ja spodnie teraz hurtowo kupuję w Pepco bo dziecko przedszkolak i po tygodniu dziury na kolanach. Ale pamiętam jak 5lat temu kupowałam tam body i jakosciowo nie były złe tylko trzeba było zwrócić uwagę na skład. Tych z smyka też nie polecam.. wszystkie robiły się szersze niż dłuższe. najbardziej za jakość lubię h&m i zare.
Przyznam się że mam cały koszyk na hm.com wypełniony różowa odzieżą [emoji23][emoji23][emoji23] ale czekam na wizytę z finalizacją bo przeciez nie znam płci [emoji23]Właśnie ja dziś w h&m nie śmiało spogladalam ale też czekam na płeć[emoji16]
bojąca
Fanka BB :)
zdjęciem z prenatalnych się nie pochwale bo nie mogę wstawić,zamiast 9.07 prenatalne miałam dziś bo lekarz jeden pojechał do domu a drugi pilnował trzech porodów ale najważniejsze, że dziecko zdrowe i rośnie i to szybko wg usg to 15 tydzień ma 8 cm i wygląda na chłopca
mija starsza spała ze mną bo się bałam, żeby mi nie ulała w nocy natomiast młodsza miała swoje własne zdanie co dwie godziny karmienie a później spanie w wózku bo łóżeczko i spanie z matką przy piersi ble
mija starsza spała ze mną bo się bałam, żeby mi nie ulała w nocy natomiast młodsza miała swoje własne zdanie co dwie godziny karmienie a później spanie w wózku bo łóżeczko i spanie z matką przy piersi ble
Gratuluję, to odmiana po dziewczynkach będzie.zdjęciem z prenatalnych się nie pochwale bo nie mogę wstawić,zamiast 9.07 prenatalne miałam dziś bo lekarz jeden pojechał do domu a drugi pilnował trzech porodów ale najważniejsze, że dziecko zdrowe i rośnie i to szybko wg usg to 15 tydzień ma 8 cm i wygląda na chłopca
W jakim wieku masz dzieci?
reklama