reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Ja się wybiorę na łowy jAk płeć już będzie mi znana. Od jakiś dwóch tyg zaczęłam chodzić na lumpy i kupuje sobie mezowi i synowi fajne i dobre ubrania znajduje. Takich malutkich jeszcze nie widziałam ;)

reklama
No właśnie chodzi żeby bawełniane ciuszki były i tak zastanawiam się czy po prostu uderzyć do droższych sklepów na wyprzedaże. Co do lumpeksów nie miałam nigdy ręki żeby trafić na coś fajnego no może z raz[emoji16]
Liczę też że dostanę jakieś ciuszki od kogoś[emoji6]już koło października może później pomyślimy nad łóżeczkiem wózkiem i innymi rzeczami.
Ja 2 lata temu prawie wszystko miałam upolowane w lumpkach, a teraz jakoś ciężko coś porządnego znaleźć. Na szczęście wszystko przetrwało do teraz, tylko jakieś grubsze sweterki i śpiworek będę musiała dokupić, bo syn z czerwca;) Fajne nowe rzeczy, ale już w normalnych cenach kupowałam na allegro od Pampicio i to polecam, są grubsze od tych z pepco i tak szybko się nie niszczą.

Super! Ja naprawdę podziwiam, ilekroć szłam by coś upolować dla dziecka to wracałam z niczym. Ostatnio nawet po Twoich fotkach poszłam z nową wiara w siebie i nic [emoji51][emoji23] i jeszcze ceny w tym lumpie masakryczne.. 6zl za body, za śpiochy 10zl i więcej. Takie ceny to mam w wielopakach teraz w h&m także chyba dam sobie spokój. Twoje łowy naprawdę fajne :-)
No ja byłam dziś w dwóch miejscach i w tym pierwszym powyceniane właśnie rzeczy po 6-10zł i tez tam nie wzięłam nic, bo mi sie wydawało za drogo. Ale w soboty jest tam np taka wyprzedaż przed nowym towarem i dziecięce rzrczy są po 60gr za sztukę :D
Generalnie ja bardzo lubię chodzić po szmateksach, jeszcze chyba mi sie nie zdarzyło wrócić z pustymi rękami :)

Ja body i spodnie z pepco polecam na fazę pełzania i raczkowania. Są słabej jakości, tanie i nie żal wyrzucić po jednym dziecku. Te co ja mam nie nadają się już do niczego. No i ja nie polecam też body ze smyka. Szybko się rozciągają. Za to spodnie, pajace są ok. Ja lubię h&m, reserved, c&a, f&f tesco. Tych z Lidia używamy jako pidżamki, ale trzeba uważać bo rozmiarówka mocno zawyżona ;)

Ja body i spodnie z pepco polecam na fazę pełzania i raczkowania. Są słabej jakości, tanie i nie żal wyrzucić po jednym dziecku. Te co ja mam nie nadają się już do niczego. No i ja nie polecam też body ze smyka. Szybko się rozciągają. Za to spodnie, pajace są ok. Ja lubię h&m, reserved, c&a, f&f tesco. Tych z Lidia używamy jako pidżamki, ale trzeba uważać bo rozmiarówka mocno zawyżona ;)
Ja spodnie teraz hurtowo kupuję w Pepco bo dziecko przedszkolak i po tygodniu dziury na kolanach. Ale pamiętam jak 5lat temu kupowałam tam body i jakosciowo nie były złe tylko trzeba było zwrócić uwagę na skład. Tych z smyka też nie polecam.. wszystkie robiły się szersze niż dłuższe. najbardziej za jakość lubię h&m i zare.

Ja spodnie teraz hurtowo kupuję w Pepco bo dziecko przedszkolak i po tygodniu dziury na kolanach. Ale pamiętam jak 5lat temu kupowałam tam body i jakosciowo nie były złe tylko trzeba było zwrócić uwagę na skład. Tych z smyka też nie polecam.. wszystkie robiły się szersze niż dłuższe. najbardziej za jakość lubię h&m i zare.
Właśnie ja dziś w h&m nie śmiało spogladalam ale też czekam na płeć[emoji16]

zdjęciem z prenatalnych się nie pochwale bo nie mogę wstawić,zamiast 9.07 prenatalne miałam dziś bo lekarz jeden pojechał do domu a drugi pilnował trzech porodów ale najważniejsze, że dziecko zdrowe i rośnie i to szybko wg usg to 15 tydzień ma 8 cm i wygląda na chłopca
mija starsza spała ze mną bo się bałam, żeby mi nie ulała w nocy natomiast młodsza miała swoje własne zdanie co dwie godziny karmienie a później spanie w wózku bo łóżeczko i spanie z matką przy piersi ble

zdjęciem z prenatalnych się nie pochwale bo nie mogę wstawić,zamiast 9.07 prenatalne miałam dziś bo lekarz jeden pojechał do domu a drugi pilnował trzech porodów ale najważniejsze, że dziecko zdrowe i rośnie i to szybko wg usg to 15 tydzień ma 8 cm i wygląda na chłopca
mija starsza spała ze mną bo się bałam, żeby mi nie ulała w nocy natomiast młodsza miała swoje własne zdanie co dwie godziny karmienie a później spanie w wózku bo łóżeczko i spanie z matką przy piersi ble
Gratuluję, to odmiana po dziewczynkach będzie.
W jakim wieku masz dzieci?

reklama
Do góry