reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Cześć ciocie :-)
Mam 6.51cm taki już duży jestem :-)
Pięknie machałem do mamy i taty i ładnie współpracowałem z Panią doktor :-)
Pani doktor powiedziała, że wyglądam jej na chłopca i by się bardzo zdziwiła jeśli okazałoby się, że jestem dziewczynką ;) także jak na razie zostaję Mateuszkiem[emoji170] [emoji7] Co mamie się zgadza bo tak czuje[emoji12]
na USG wszystko w porządku, jeszcze tylko trzeba poczekać na wyniki z krwi ale mama jest dobrej myśli :)Zobacz załącznik 875479Zobacz załącznik 875480
Śliczny synuś gratulacje [emoji8]

Jaki ładny brzuszek :-)

Dziękuję za wszystkie gratulacje [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Mnie też ciągnie do niezdrowego jedzenia ale muszę się powstrzymywać :/ od dziś zaczynam brać insulinę na noc.
Obudziłam się o 4 i nie mogę już spać, dobrze że na wolnym to może w dzień odeśpię :-)
Miłego dnia [emoji11]

Dobrze że nie tylko mnie ciągnie do niezdrowego. Ja mam ciągle ochotę na frytki. Aby się nie dać,zapiekam sobię ziemniaki... No prawie to samo :-)

Dobrze że nie tylko mnie ciągnie do niezdrowego. Ja mam ciągle ochotę na frytki. Aby się nie dać,zapiekam sobię ziemniaki... No prawie to samo :-)
Ja też bym jadła ciągle frytki...
Powstrzymuje się jak mogę...
Jak już nie daje rady to robię mrożone z torebki w piekarniku, żeby w tłuszczu nie smażyć...

reklama
Dziwnie z tymi fast foodami. Ciekawe czego brakuje w diecie że akurat tamten kierunek. Mnie póki co ciągnie na owoce takie niesłodkie raczej kwaśne, trochę mniej mięsa. A aaa parcie mam na płatki owsiane jednak[emoji6]

Do góry