reklama
Śliczny synuś gratulacje [emoji8]Cześć ciocie :-)
Mam 6.51cm taki już duży jestem :-)
Pięknie machałem do mamy i taty i ładnie współpracowałem z Panią doktor :-)
Pani doktor powiedziała, że wyglądam jej na chłopca i by się bardzo zdziwiła jeśli okazałoby się, że jestem dziewczynką także jak na razie zostaję Mateuszkiem[emoji170] [emoji7] Co mamie się zgadza bo tak czuje[emoji12]
na USG wszystko w porządku, jeszcze tylko trzeba poczekać na wyniki z krwi ale mama jest dobrej myśli Zobacz załącznik 875479Zobacz załącznik 875480
Wow jaki śliczny domek [emoji16] i taki zgrabniutki ja też mam taki tydzień i brzuszek tez porównywalny w tygodniu ztobię sobie kolejną fotkę dla porównania [emoji5]Moj brzuch 14+2. [emoji23]Zobacz załącznik 875509
Heee a my właśnie wróciliśmy z pizzy taka skromna kolacja[emoji2]Ahahahaha to mimo braku apetytu to fastfoody mile widziane[emoji16]ostatnio pizza [emoji16]
Dariana
Fanka BB :)
Moj brzuch 14+2. [emoji23]Zobacz załącznik 875509
Jaki ładny brzuszek :-)
Dziękuję za wszystkie gratulacje [emoji8] [emoji8] [emoji8]
Mnie też ciągnie do niezdrowego jedzenia ale muszę się powstrzymywać :/ od dziś zaczynam brać insulinę na noc.
Obudziłam się o 4 i nie mogę już spać, dobrze że na wolnym to może w dzień odeśpię :-)
Miłego dnia [emoji11]
Fajny domek dla małego mieszkańca :-)Moj brzuch 14+2. [emoji23]Zobacz załącznik 875509
Zuzanka1402
Fanka BB :)
Ja też bym jadła ciągle frytki...Dobrze że nie tylko mnie ciągnie do niezdrowego. Ja mam ciągle ochotę na frytki. Aby się nie dać,zapiekam sobię ziemniaki... No prawie to samo :-)
Powstrzymuje się jak mogę...
Jak już nie daje rady to robię mrożone z torebki w piekarniku, żeby w tłuszczu nie smażyć...
reklama