Jak szczupła jesteś to bardziej widać, ślicznie.1 [emoji6]ale zawsze byłam chuda może dlatego tak szybko widac
Ja mam parę kg za dużo, kolejna ciąża więc tak ładnie nie wygląda.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak szczupła jesteś to bardziej widać, ślicznie.1 [emoji6]ale zawsze byłam chuda może dlatego tak szybko widac
Jak szczupła jesteś to bardziej widać, ślicznie.
Ja mam parę kg za dużo, kolejna ciąża więc tak ładnie nie wygląda.
Dokładnie tak jak pisze @paulenka91 lekarz musi ocenić czy tak może być czy to coś niepokojącego. Bole, uplawy itp u jednej tak może być u drugiej trzeba leczyć, my możemy tylko gdybac .Nie brałam do tej pory nospy dzisiaj pierwszy raz wzięłam zobaczymy. Ogólnie nigdy nie zgłaszałam bo myślałam ze bóle takie są normalne. Ale jak zaczęłam drążyć temat w środę ciężarnych jak i w internecie to trochę się Zaniepokoilam. Mam w piątek prenatalne u ginekologa wiec jego zapytam czy te bóle są normalne czy coś się dzieje.
Zobaczymy jak nospe zadziała nie chciałam jej brac ale już mam dość tych boli dzień w dzień...
Moja waga stoi w miejscu z racji braku apetytu. Ale ważne że dzieciaczki rosną[emoji6]Witaj w klubie ja w poprzedniej ciazy ważyłam 20 kg mniej na starcie i brzuch mi wyszedł w 6 miesiacu a w 14 to się dowiedziałam dopiero
Moja waga stoi w miejscu z racji braku apetytu. Ale ważne że dzieciaczki rosną[emoji6]
Ahahahaha to mimo braku apetytu to fastfoody mile widziane[emoji16]ostatnio pizza [emoji16]Moja też stoi w miejscu, a brzuch mi wysadziło jak Tobie i też 1 ciąża. Ale apetyt to akurat mam i to najwięcej na fast foody
paulenka91 pisze:Ahahahaha to mimo braku apetytu to fastfoody mile widziane[emoji16]ostatnio pizza [emoji16]
O mak też tak z tydzien temu[emoji16]myślę że jak coś od czasu do czasu zjemy to nic się nie stanieA ja ostatnio Mak i kebaby a chciałam się zdrowo odżywiać w ciąży...
Cześć ciocie :-)
Mam 6.51cm taki już duży jestem :-)
Pięknie machałem do mamy i taty i ładnie współpracowałem z Panią doktor :-)
Pani doktor powiedziała, że wyglądam jej na chłopca i by się bardzo zdziwiła jeśli okazałoby się, że jestem dziewczynką także jak na razie zostaję Mateuszkiem[emoji170] [emoji7] Co mamie się zgadza bo tak czuje[emoji12]
na USG wszystko w porządku, jeszcze tylko trzeba poczekać na wyniki z krwi ale mama jest dobrej myśli Zobacz załącznik 875479Zobacz załącznik 875480