Magnez, nospa, duphaston bierzesz?Najgorsze jest to ze nie przechodzi a jest cały czas...
A co lekarz na to, bo to dość długo ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Magnez, nospa, duphaston bierzesz?Najgorsze jest to ze nie przechodzi a jest cały czas...
A może to właśnie po tej nadzerce,albo taka Twoja uroda.Magnez, nospa, duphaston bierzesz?
Cześć ciocie :-)
Mam 6.51cm taki już duży jestem :-)
Pięknie machałem do mamy i taty i ładnie współpracowałem z Panią doktor :-)
Pani doktor powiedziała, że wyglądam jej na chłopca i by się bardzo zdziwiła jeśli okazałoby się, że jestem dziewczynką także jak na razie zostaję Mateuszkiem[emoji170] [emoji7] Co mamie się zgadza bo tak czuje[emoji12]
na USG wszystko w porządku, jeszcze tylko trzeba poczekać na wyniki z krwi ale mama jest dobrej myśli Zobacz załącznik 875479Zobacz załącznik 875480
Piękny [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]gratulacje dla rodziców [emoji8]Cześć ciocie :-)
Mam 6.51cm taki już duży jestem :-)
Pięknie machałem do mamy i taty i ładnie współpracowałem z Panią doktor :-)
Pani doktor powiedziała, że wyglądam jej na chłopca i by się bardzo zdziwiła jeśli okazałoby się, że jestem dziewczynką także jak na razie zostaję Mateuszkiem[emoji170] [emoji7] Co mamie się zgadza bo tak czuje[emoji12]
na USG wszystko w porządku, jeszcze tylko trzeba poczekać na wyniki z krwi ale mama jest dobrej myśli Zobacz załącznik 875479Zobacz załącznik 875480
Super brzuszek, która to Twoja ciąża?Moj brzuch 14+2. [emoji23]Zobacz załącznik 875509
Magnez, nospa, duphaston bierzesz?
Moj brzuch 14+2. [emoji23]Zobacz załącznik 875509
1 [emoji6]ale zawsze byłam chuda może dlatego tak szybko widacSuper brzuszek, która to Twoja ciąża?
Najlepiej zapytać lekarza. Weź nospe na noc i zobaczysz jakie efekty będą. Ja zgłaszałam że też mam pokluwajace bóle i że krzyż boli ale stwierdził że tak musi być i żebym nospe kupiła i teraz wszystko ręką odjął[emoji23]Nie brałam do tej pory nospy dzisiaj pierwszy raz wzięłam zobaczymy. Ogólnie nigdy nie zgłaszałam bo myślałam ze bóle takie są normalne. Ale jak zaczęłam drążyć temat w środę ciężarnych jak i w internecie to trochę się Zaniepokoilam. Mam w piątek prenatalne u ginekologa wiec jego zapytam czy te bóle są normalne czy coś się dzieje.
Zobaczymy jak nospe zadziała nie chciałam jej brac ale już mam dość tych boli dzień w dzień...