reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Właśnie czekam już przed gabinetem. Chyba nigdy nie moglam doczekać się wizyty u dentysty tak jak dzisiaj.
Mojej siostrze nikt nie chciał zrobić rtg nawet w 3 trymestrze, musiała czekać 2 miesiące do porodu. Chociaż teoretycznie można no bo to tylko ząb a nie brzuch i dawka jest minimalna, to i tak wszystko zależy od podejścia lekarza niestety. Nawet na własną odpowiedzialność się nie da bo się boją...

Dziewczyny kiedy wam gin zakładał kartę ciąży? Mój chce dopiero 2 sierpnia a na ostatniej wizycie we wtorek zaczął się już 11tydz. I to będzie już po prenatalnych dziwnie jakoś. Dlatego że niepewna i leżę? Jak było u was?

Dziwny lekarz, a co mu szkodzi założyć kartę?? Wręcz obowiązek! Robiłaś już jakieś badania? Gdzie wpisał wyniki?
Ja miałam założona w 6 tyg na pierwszej wizycie.
Dziewczyny kiedy wam gin zakładał kartę ciąży? Mój chce dopiero 2 sierpnia a na ostatniej wizycie we wtorek zaczął się już 11tydz. I to będzie już po prenatalnych dziwnie jakoś. Dlatego że niepewna i leżę? Jak było u was?

Ojej to późno strasznie. Karte ciazy warto miec jakby nie daj los cos sie stało, ja zawsze woże jak jade sama autem.czy do pracy. Ja swoja miałam w 8tyg założoną.

Ojej to późno strasznie. Karte ciazy warto miec jakby nie daj los cos sie stało, ja zawsze woże jak jade sama autem.czy do pracy. Ja swoja miałam w 8tyg założoną.
Mi jakos w 8 tyg na wizycie serduszkowej.tez ja noszę w torebce wrazie co to każdy ma wgląd do niej nie daj Boże przy wypadku czy coś. Ja mam wizytę pod koniec lipca i mam stresa. Jakoś z objawów mi te mdłości cało dzienne zostały i sutki ciemne i tkliwe.

A co do zwolnień to coś takiego znalazłam
Screenshot_20180705-120544.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180705-120544.jpg
    Screenshot_20180705-120544.jpg
    70,3 KB · Wyświetleń: 307
reklama
Ja miałam jakoś ok 6 tyg albo 7 jak potwierdziła na usg, że serducho bije to mi założyła

Do góry