Mojej koleżance robiła tak i tak, bo nie wiem czy dobrze widać nie było czy jakDziewczyny które miały usg prenatalne mam pytanie czy w 11 tyg usg będzie wykonywane przez brzuch?
reklama
justys0702
Fanka BB :)
Właśnie czekam już przed gabinetem. Chyba nigdy nie moglam doczekać się wizyty u dentysty tak jak dzisiaj.Idź chociaż żeby Ci zatruli tego zęba po co masz się męczyć do sierpnia, a wtedy już sobie spokojnie poczekasz
Mojej siostrze nikt nie chciał zrobić rtg nawet w 3 trymestrze, musiała czekać 2 miesiące do porodu. Chociaż teoretycznie można no bo to tylko ząb a nie brzuch i dawka jest minimalna, to i tak wszystko zależy od podejścia lekarza niestety. Nawet na własną odpowiedzialność się nie da bo się boją...Właśnie czekam już przed gabinetem. Chyba nigdy nie moglam doczekać się wizyty u dentysty tak jak dzisiaj.
Na drugiej wizycie. Miałam wtedy 8+3Dziewczyny kiedy wam gin zakładał kartę ciąży? Mój chce dopiero 2 sierpnia a na ostatniej wizycie we wtorek zaczął się już 11tydz. I to będzie już po prenatalnych dziwnie jakoś. Dlatego że niepewna i leżę? Jak było u was?
marzenka1810
Dziwny lekarz, a co mu szkodzi założyć kartę?? Wręcz obowiązek! Robiłaś już jakieś badania? Gdzie wpisał wyniki?
Ja miałam założona w 6 tyg na pierwszej wizycie.
Ja miałam założona w 6 tyg na pierwszej wizycie.
Dziewczyny kiedy wam gin zakładał kartę ciąży? Mój chce dopiero 2 sierpnia a na ostatniej wizycie we wtorek zaczął się już 11tydz. I to będzie już po prenatalnych dziwnie jakoś. Dlatego że niepewna i leżę? Jak było u was?
reqiem
Ojej to późno strasznie. Karte ciazy warto miec jakby nie daj los cos sie stało, ja zawsze woże jak jade sama autem.czy do pracy. Ja swoja miałam w 8tyg założoną.Dziewczyny kiedy wam gin zakładał kartę ciąży? Mój chce dopiero 2 sierpnia a na ostatniej wizycie we wtorek zaczął się już 11tydz. I to będzie już po prenatalnych dziwnie jakoś. Dlatego że niepewna i leżę? Jak było u was?
paulenka91
Mi jakos w 8 tyg na wizycie serduszkowej.tez ja noszę w torebce wrazie co to każdy ma wgląd do niej nie daj Boże przy wypadku czy coś. Ja mam wizytę pod koniec lipca i mam stresa. Jakoś z objawów mi te mdłości cało dzienne zostały i sutki ciemne i tkliwe.Ojej to późno strasznie. Karte ciazy warto miec jakby nie daj los cos sie stało, ja zawsze woże jak jade sama autem.czy do pracy. Ja swoja miałam w 8tyg założoną.
paulenka91
reklama
Ja miałam jakoś ok 6 tyg albo 7 jak potwierdziła na usg, że serducho bije to mi założyłaDziewczyny kiedy wam gin zakładał kartę ciąży? Mój chce dopiero 2 sierpnia a na ostatniej wizycie we wtorek zaczął się już 11tydz. I to będzie już po prenatalnych dziwnie jakoś. Dlatego że niepewna i leżę? Jak było u was?