marzenka1810
Fanka BB :)
3 lipca wizyta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynka?Właśnie dziewczyny,które miały już prenatalne [emoji4]znalazłam coś takiego na blogu mamy ginekolog , załączam zdjęcie podgladowe ,oraz zdjęcie swojej dzidzi ..macie podobne zdjęcia w tym ułożeniu ? Jak myślicie co jest u mnie ? :-) Zobacz załącznik 872770Zobacz załącznik 872772
Usg 19.07Dawajcie daty wizyt i prenetalnych. Machne kalendarz [emoji4]
No ja właśnie nie wiem [emoji4]bo ten lekarz mi nic nie powiedział,jutro idę na 4 d więc może będzie wiadomo..na razie jestem ciekawa czy macie podobne zdjęcia i czy to się sprawdza .Możemy coś po obstawiać [emoji6] Bardzo bym chciała dziewczynkę w końcu mam już dwóch synów [emoji6]Dziewczynka?
Prenatalne 6.07 wizyta 24.07 [emoji4]Dawajcie daty wizyt i prenetalnych. Machne kalendarz [emoji4]
Prenatalne 16.07, wizyta 17.07Dawajcie daty wizyt i prenetalnych. Machne kalendarz [emoji4]