reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Cześć dziewczyny,
Dawno mnie nie było. Jesteśmy na urlopie w Chorwacji i bylo cudnie, ale od jakiejś godziny boli mnie mocno brzuch i zaczynam się denerwować. Nawet nie wiem gdzie tu jakiś lekarz jakby co, a wracamy za 3dni.

Jestem w 10-11tygodniu. Macie/miałyście takie bóle?
Póki co nie mam plamienia, a ból jest ciągły, a nie skurczowy.
Jak leżę bez ruchu to się uspokaja, a jak tylko wstaje to wraca. Całe bodbrzusze boli. W czasie okresu czasem miałam takie silne bóle. W pierwszej ciąży nie miałam czegoś takiego. Już mam w głowie czarne myśli. Nie wysilałam się tu zbytnio, raczej relaks...
Masz szanse skontaktowac sie ze swoim lekarzem? Mozna nospe brac ma skurcze. Ale lepiej miec opinie lekarza. Moze odpisze na smsa ?

reklama
Cześć dziewczyny,
Dawno mnie nie było. Jesteśmy na urlopie w Chorwacji i bylo cudnie, ale od jakiejś godziny boli mnie mocno brzuch i zaczynam się denerwować. Nawet nie wiem gdzie tu jakiś lekarz jakby co, a wracamy za 3dni.

Jestem w 10-11tygodniu. Macie/miałyście takie bóle?
Póki co nie mam plamienia, a ból jest ciągły, a nie skurczowy.
Jak leżę bez ruchu to się uspokaja, a jak tylko wstaje to wraca. Całe bodbrzusze boli. W czasie okresu czasem miałam takie silne bóle. W pierwszej ciąży nie miałam czegoś takiego. Już mam w głowie czarne myśli. Nie wysilałam się tu zbytnio, raczej relaks...
A nie przypada ci na dzisiaj okres? Bo chyba w pierwszych tygodniach ciąży w te dni co miał być, to powinno się oszczędzać, bo mogą być bóle, plamienia. Ale nie wiem na 100%.

Ja bym leżała i właśnie napisała/zadzwoniła do lekarza. Nie brała bym nic bez konsultacji

Sent from my SM-G903F using Forum BabyBoom mobile app

Rzeczywiście jakoś teraz miałabym kolejna miesiączkę. Mam nadzieje, ze tylko o to chodzi. Biorę tez pod uwagę jakieś żołądkowe sprawy, na wakacjach najłatwiej się tak załatwić. Na razie leżę i odpoczywam.
Mój lekarz niestety nie prowadzi takich telefonicznych konsultacji, ale wyszperalam w razie czego przychodnie z ginekologiem w okolicy nawet blisko.

Rzeczywiście jakoś teraz miałabym kolejna miesiączkę. Mam nadzieje, ze tylko o to chodzi. Biorę tez pod uwagę jakieś żołądkowe sprawy, na wakacjach najłatwiej się tak załatwić. Na razie leżę i odpoczywam.
Mój lekarz niestety nie prowadzi takich telefonicznych konsultacji, ale wyszperalam w razie czego przychodnie z ginekologiem w okolicy nawet blisko.
Mnie też jakoś ostatnio brzuch bolał a nie było go wcześniej. I nadal czasem ciągnie pobolewa wiesz co myślę że póki nie masz plamien jest ok.ale oszczędzaj się póki co

reklama
Do góry