To tak jak my [emoji16] i się zastanawiam czy kiedyś ten Piotr będzie nam dany to nasze ostatnie podejście, potem już tylko na wnuki będziemy czekaćMy z mężem od kiedy zaczelismy temat dzieci, jeszcze na dluuugo przed slubem, wiedzieliśmy ze oboje chcemy tak nazwac synka [emoji7]
reklama
Ta ikea i galeria mnie zamroczyla, że może z Krakowa jesteś bo ja właśnie spod Krakowa i chciałam o lekarza pytacMieszkam w małej miejscowości niedaleko Wrocławia a ty?[emoji846]
Co do imion jeszcze, to ja mam tyle typów, że żeby wszystkie wykorzystać, to by trzeba z dziesiecioro dzieci mieć chociaż ja to od zawsze marzyłam o dużej rodzinie, troje to takie minimum, ale wiadomo, życie zweryfikuje czy będzie nas stać choć na drugie
Misza95
Moderator
Czy Wy tez tak czesto sikacie? Jak mowie komuś ze czesto musze chodzic do toalety to wszyscy mowia ze dopiero pod koniec zobacze co to znaczy często sikac... Denerwuje mnie to gadanie bo ja caly czas czuje parcie, w nocy wstaje kilka razy [emoji20]
justys0702
Fanka BB :)
Moja coreczka to Lilianna[emoji173]U nas jesli będzie synek to Aleksander [emoji4] co do tego jestesmy pewni w 100%, a dziewczynce będzie ciezko znalezc imię... Myslalam o Anastazji, Lilianie lub Kornelii. Bedzie ciezko [emoji4]
justys0702
O jakiego lekarza chcialas zapytac? Bo ja tez z pod krakowa[emoji5]Ta ikea i galeria mnie zamroczyla, że może z Krakowa jesteś bo ja właśnie spod Krakowa i chciałam o lekarza pytac
Co do imion jeszcze, to ja mam tyle typów, że żeby wszystkie wykorzystać, to by trzeba z dziesiecioro dzieci mieć chociaż ja to od zawsze marzyłam o dużej rodzinie, troje to takie minimum, ale wiadomo, życie zweryfikuje czy będzie nas stać choć na drugie
Ja czekam jak się pojawi i kupuję ale taki zwykły, z różowa obwódką. Mają być na początku lipca podobno.Ma któraś z Was albo zastanawia się nad zakupem segregatora ciążowego od mamyginekolog? [emoji4]
Ja w ciągu dnia sikam normalnie, w nocy wstaję raz. A pije ok 2,5l wody dziennieCzy Wy tez tak czesto sikacie? Jak mowie komuś ze czesto musze chodzic do toalety to wszyscy mowia ze dopiero pod koniec zobacze co to znaczy często sikac... Denerwuje mnie to gadanie bo ja caly czas czuje parcie, w nocy wstaje kilka razy [emoji20]
Misza95
Moderator
Eh, tez bym tak chciala... Ja zdecydowanie mniej pije.Ja czekam jak się pojawi i kupuję ale taki zwykły, z różowa obwódką. Mają być na początku lipca podobno.Ja w ciągu dnia sikam normalnie, w nocy wstaję raz. A pije ok 2,5l wody dziennie
reqiem
Ja też właśnie mało chodze, a sporo pije. Ogólnie mało korzystam z toalety w każdym temacie, nic nie tyje, jem w sumie normalnie. Ja nie wiem gdzie mi to wszystko się zatrzymuje [emoji23][emoji23]Ja czekam jak się pojawi i kupuję ale taki zwykły, z różowa obwódką. Mają być na początku lipca podobno.Ja w ciągu dnia sikam normalnie, w nocy wstaję raz. A pije ok 2,5l wody dziennie
Wszystko idzie w bobasaJa też właśnie mało chodze, a sporo pije. Ogólnie mało korzystam z toalety w każdym temacie, nic nie tyje, jem w sumie normalnie. Ja nie wiem gdzie mi to wszystko się zatrzymuje [emoji23][emoji23]
reklama
reqiem
To bedzie jakis gigant haha [emoji16]Wszystko idzie w bobasa