reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Mieszkam w małej miejscowości niedaleko Wrocławia a ty?[emoji846]
Ta ikea i galeria mnie zamroczyla, że może z Krakowa jesteś :) bo ja właśnie spod Krakowa i chciałam o lekarza pytac ;)

Co do imion jeszcze, to ja mam tyle typów, że żeby wszystkie wykorzystać, to by trzeba z dziesiecioro dzieci mieć :D chociaż ja to od zawsze marzyłam o dużej rodzinie, troje to takie minimum, ale wiadomo, życie zweryfikuje czy będzie nas stać choć na drugie :)

Czy Wy tez tak czesto sikacie? Jak mowie komuś ze czesto musze chodzic do toalety to wszyscy mowia ze dopiero pod koniec zobacze co to znaczy często sikac... Denerwuje mnie to gadanie bo ja caly czas czuje parcie, w nocy wstaje kilka razy [emoji20]

Ta ikea i galeria mnie zamroczyla, że może z Krakowa jesteś :) bo ja właśnie spod Krakowa i chciałam o lekarza pytac ;)

Co do imion jeszcze, to ja mam tyle typów, że żeby wszystkie wykorzystać, to by trzeba z dziesiecioro dzieci mieć :D chociaż ja to od zawsze marzyłam o dużej rodzinie, troje to takie minimum, ale wiadomo, życie zweryfikuje czy będzie nas stać choć na drugie :)
O jakiego lekarza chcialas zapytac? Bo ja tez z pod krakowa[emoji5]

Ma któraś z Was albo zastanawia się nad zakupem segregatora ciążowego od mamyginekolog? [emoji4]
Ja czekam jak się pojawi i kupuję :) ale taki zwykły, z różowa obwódką. Mają być na początku lipca podobno.
Czy Wy tez tak czesto sikacie? Jak mowie komuś ze czesto musze chodzic do toalety to wszyscy mowia ze dopiero pod koniec zobacze co to znaczy często sikac... Denerwuje mnie to gadanie bo ja caly czas czuje parcie, w nocy wstaje kilka razy [emoji20]
Ja w ciągu dnia sikam normalnie, w nocy wstaję raz. A pije ok 2,5l wody dziennie ;)

Ja czekam jak się pojawi i kupuję :) ale taki zwykły, z różowa obwódką. Mają być na początku lipca podobno.Ja w ciągu dnia sikam normalnie, w nocy wstaję raz. A pije ok 2,5l wody dziennie ;)
Ja też właśnie mało chodze, a sporo pije. Ogólnie mało korzystam z toalety w każdym temacie, nic nie tyje, jem w sumie normalnie. Ja nie wiem gdzie mi to wszystko się zatrzymuje [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry