reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Dziewczyny tarczycowe wiecie co. Mój organizm zawsze działał na opak. Jakby sie składał z dwóch. Zrobiłam zleconą od endo kontrolę po zwiększeniu hormonów i okazało się że znowu spadły i to dziwnie równo wszystko. Ft4 na granicy normy, ft3 poniżej, tsh w ogóle tylko 0.58 najniżej jakkplwiek miałam. Dziwne. Gdzieś czytałam że hcg dziecięce jest schematycznie podobne do tsh i dlatego może go przysadka mniej wydzielać a tarczyca wtedy nie ma.na co reagować... nie kumam. Znowu inaczej niż u wszystkich. Trochę się boję. Teraz bądź co bądź zwiększona dawka 50 i 75 novothyral co drugi dzień i kontrola za 4 tyg grrr.

reklama
A co do imion to dla dziewczyn podoba mi się dużo Marianna, Pola, Zofia, Zuzanna, Tamara i Karina chyba pewniak. A dla chłopaka mam problem Michał, Borys, Oleg albo Kostek.
A co się urodzi obojętnie mi zupełnie. Nie mam preferencji. Byle zdrowe.

reklama
Do góry