reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Mój mąż już wybrał imiona jak tylko o ciąży się dowiedzieliśmy [emoji23] Kuba albo Ola. Więc teoretycznie będzie Ola [emoji6] ale ja chce jeszcze przestudiowac księgę imion [emoji3]
Szybko :D imiona piękne, klasyczne :) ale na Twoim miejscu chyba nie odmowilabym sobie przyjemności studiowania ksiegi imion :D ja chciałam mojego przekonać do rozmowy, to powiedział, że póki nie znamy płci, to jest Kleofas i kropka. No cóż :D

U mnie mąż wybierał imię dla chłopca. Więc jeśli chłopiec zostanie będzie Mateusz :-)
Tak ma na imię mój ślubny, zatem ja jestem na tak :D

reklama
Dziewczyny którego terminu się trzymać jak szłam do lekarza to był 11+4 według ostatniego USG liczyłam a na USG z poniedziałku 12+2 i już nie wiem czyli termin by znów mi się przesunął z 10stycznia na niżej czy jak to?a mi tylko i wyłącznie z USG może liczyć nie z ostatniej miesiaczki.(pozna owulacja)

Mi lekarz powiedział że taka różnica paru dni nie ma znaczenia, zresztą i tak nie przewidzisz dokładnie kiedy się urodzi. Ale to usg genetyczne jest najdokładniejsze jeśli chodzi o wiek ciąży, potem już każde dziecko rośnie w innym tempie.

Mi lekarz powiedział że taka różnica paru dni nie ma znaczenia, zresztą i tak nie przewidzisz dokładnie kiedy się urodzi. Ale to usg genetyczne jest najdokładniejsze jeśli chodzi o wiek ciąży, potem już każde dziecko rośnie w innym tempie.
To ja już nie wiem kiedy urodzę ale myślę że mogę się załapać jeszcze na ten rok[emoji16]

A powiem wam że nie wiem czemu ale mam przeczucie w 99procentach że dziewczyna [emoji16]kiedy któraś dodawała coś takiego zdjęcie że jak po prawej dziewczynka a lewej chłopczyk?

A powiem wam że nie wiem czemu ale mam przeczucie w 99procentach że dziewczyna [emoji16]kiedy któraś dodawała coś takiego zdjęcie że jak po prawej dziewczynka a lewej chłopczyk?

Ja w pierwszej miałam przeczucie że chłopak i się sprawdziło:) A teraz jakoś nie potrafię sobie wyobrazić że mogłabym urodzić dziewczynkę[emoji6] I na usg był chyba po prawej, więc pewnie będzie drugi, tak czuję:)

reklama
No ja obstawiam chłopaka :) i jeśli faktycznie tak będzie, to będę próbowała przeforsowac imię Fabian :)

Do góry