Przewaga dziewczynek - wojny nie będzie [emoji23]Dziewczyny co za ulga [emoji1] już po prenatalnych i wszystko jest w porządku. 158 uderzeń /min serducha i 6,5 cm długości [emoji2] przedstawiam wam moją córeczkę [emoji7] [emoji173] Zobacz załącznik 871381
reklama
Kokoszka356
Fanka BB :)
Ale wyobraźcie sobie że lekarz nie wpuścił mojego męża [emoji34] a tak się cieszył że zobaczy dzidzie i mu przykro było że nie wszedł [emoji20] ja też musiałam poprosić żeby pokazał mi chociaż na chwilę monitor. A wariowala tak że nie mógł jej pomierzyć [emoji3] wyciągała raz nóżki raz rączki i raz głową na górze a raz na dole [emoji7] mała wariatka moja [emoji23] [emoji7]
Prywatnie robiłaś?Ale wyobraźcie sobie że lekarz nie wpuścił mojego męża [emoji34] a tak się cieszył że zobaczy dzidzie i mu przykro było że nie wszedł [emoji20] ja też musiałam poprosić żeby pokazał mi chociaż na chwilę monitor. A wariowala tak że nie mógł jej pomierzyć [emoji3] wyciągała raz nóżki raz rączki i raz głową na górze a raz na dole [emoji7] mała wariatka moja [emoji23] [emoji7]
Kokoszka356
Tak, normalnie płaciłam za badanie tyle że w szpitalu.Prywatnie robiłaś?
paulenka91
Piękny dziewczynka[emoji6]Dziewczyny co za ulga [emoji1] już po prenatalnych i wszystko jest w porządku. 158 uderzeń /min serducha i 6,5 cm długości [emoji2] przedstawiam wam moją córeczkę [emoji7] [emoji173] Zobacz załącznik 871381
paulenka91
Dziewczyny którego terminu się trzymać jak szłam do lekarza to był 11+4 według ostatniego USG liczyłam a na USG z poniedziałku 12+2 i już nie wiem czyli termin by znów mi się przesunął z 10stycznia na niżej czy jak to?a mi tylko i wyłącznie z USG może liczyć nie z ostatniej miesiaczki.(pozna owulacja)
Kokoszka356
Mój mąż już wybrał imiona jak tylko o ciąży się dowiedzieliśmy [emoji23] Kuba albo Ola. Więc teoretycznie będzie Ola [emoji6] ale ja chce jeszcze przestudiowac księgę imion [emoji3]Ależ dużo dziewczynekmyślicie już nad imionami znając płeć?
justys0702
Wiem co to za dylemat. Nam sie zupelnie zadne imiona sie nie podobaly na dziewczynke. A ma chlopca bylo ich mnostwo. Teraz znow pewnie bedzie dylemat jesli bedzie dziewczynka[emoji3]Mój mąż już wybrał imiona jak tylko o ciąży się dowiedzieliśmy [emoji23] Kuba albo Ola. Więc teoretycznie będzie Ola [emoji6] ale ja chce jeszcze przestudiowac księgę imion [emoji3]
reklama
Dariana
Ależ dużo dziewczynekmyślicie już nad imionami znając płeć?
U mnie mąż wybierał imię dla chłopca. Więc jeśli chłopiec zostanie będzie Mateusz :-)