reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Cześć dziewczyny. Ale dziś dużo zdjęć maluszków [emoji3] super się ogląda.
Justys0702 wynik tsh wysoki i moim zdanie nie powinnaś czekać 3 tygodnie. Faktycznie idź do internisty po skierowanie do Endo A może i internista od razu przepisze Ci eutyrox albo jakiś inny lek? Pamiętaj, że jako ciężarna masz prawo do wyznaczenia wizyty nie później niż za 7 dni.
Emilia strasznie mi przykro. Nawet nie potrafi sobie wyobrazić co teraz czujesz. Wierzę, że razem pozbieracie się, tworzycie piękną silną rodzinę i przetrwacie to.
Ja dzis byłam u diabetologa i powiem wam, że szczęścia to ja nie mam. W pierwszej ciąży nie załapałam się na pompę od Owsiaka bo za dobrze się prowadziłam A pomp brakowało i uznali, że innej dziewczynie bardziej jest potrzebna. Przed drugą kupiłam swoją własną (drogą zabawka bo ok 10 tyś zl). Teraz Owsiak wypożycza ciezarnym pompy z możliwością stałego mierzenia cukru bez konieczności kłucie palców. No i dziś się ucieszyłam bo wreszcie szczęście się do mnie uśmiechnęło, znaleźli wolną pompę i mieli mnie podpiąć. No i du..pa.... pompa nie ruszyła, popsuta. Wróciłam z pustymi rękoma i obietnicą, że za 2 tygodnie coś dla mnie będzie. Ehh...A liczyłam, że wreszcie będę mogła przespać noc (tego brakuje mi najbardziej). Mam nadzieję, że za te 2 tygodnie faktycznie mnie podepną bo z każdym tygodniem szansa na ten system niestety maleje (chyba jest zapis że tylko do 12tc można to otrzymać).

reklama
Do góry